Goobike One-Off

Don Nirtin

New member
אז ככה../images/Emo87.gif../images/Emo58.gif

מה שמצאתי זה- יש משהו במקרר. לא הבנתי מזה HOOK. יש מתחת לפח האשפה דיוידי. יש מפתח כסוף (מסתתר לו בנחת מאוחרי הכיסא עם המחשב). שם גם נמצא מראה. יש מתחת לדבר הזה שליד הקופסה הכחולה מין מפתח כסוף. יש מצית שלקחתי מהקופסה מעל למדף. יש פלאפון גם מסתתר לו איפשהו. לא זוכר איפה. יש גם דבר כחול שמסתתר בין הצמיגים אבל אי אפשר לחלץ אותו. יש 3 סיסמאות שצריך. את הדיוידי הכנסתי למחשב. אבל הוא לא מחובר אז לא קורה כלום. יש מגזין על השולחן- אבל תועלת הוא לא מביא. יש מאפרה- השאלה אם זה יועיל. יש 2 סיסמאות על האופנוע. אחת בקצה והשנייה בקצה השני. יש משהו מוזר עם POST ליד הסיסמה על הקיר. מה זה אומר? עד פה הרמזים וכל מה שהגעתי. אני אמשיך לעדכן במידה והצלחתי במשהו. שום דבר לא נשמע לי הגיוני בכל החפצים שמצאתי.

Don Nirtin

New member
הא אה!../images/Emo87.gif../images/Emo58.gif

מצאתי בטרייה מאוחרי האופנוע מהקצה השני.
את הבטריה הכנסתי למחשב. עכשיו איך מחברים אותו זה בעיה.

Don Nirtin

New member
אני גאון../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

את הטלפון הכנסתי לחוט שליד המחשב. זה טוען עכשיו. נראה מה הלאה. המממ. משחק קצת דורש מחשבה.

Don Nirtin

New member
האאאאאא!!!!!!!../images/Emo87.gif../images/Emo58.gif

מאוחרי המקרר יש משהו! המפתח הכסוף פותח אותו. עכשיו צריך לראות מה עושים עם הרידו

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo58.gif עוד התקדמות...

הפעלתי את הרדיו על הדבר הזה שמסתתר שם בין הצמיגים. זה הבריח החוצה רכב זעיר של הרכב הנעול
נראה מה הוא יעשה.

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif|ספוילר עוד התקדמות (2)

בקצב הזה גנמור את המשחק
הממ. הרכב הקטן- סובבתי אותו והפעלתי משהו על הגלגל האחורי שלו. משהו ירוק. נראה מה זה יעשה.

Don Nirtin

New member
הא!../images/Emo87.gif../images/Emo58.gif

המפתח הכסוף זה מהפתח לאופנוע. מממ. מכאן המשחק מתחיל להסתבך.

Don Nirtin

New member
חברים. אני מלך!../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif../images/Emo58.gif

הפעילו את המחשב. הוא יטן את המחשב ואז גשו לתוכנת המייל שם. הוא יגיד לכם לחכות לשליח שיבוא. השליח יביא את המייל אל תיבת הPOST. עכישו נראה איך ממשיכים מפה. המייל שקיבלתם הוא ריק. ובכן- השתמשו במצית שמצאנו
עכשיו יתקבל קוד. אני מניח שזה אותו קוד לככל אחד אז הנה הוא- 3025.

Don Nirtin

New member
יש לי כמה תגליות!../images/Emo87.gif

הקוד 3025 יפתח את המנעול שלרגלי הגלגל הגדול באופנוע. על האופנוע הממוזער יש להפעיל את הקרניים הירוקות בגללג האחורי ואז להשתמש ברדיו. זה יגרום לקוד נוסף להופיע. הנה הוא- 6589. זה ישחרר את המנעול השני. לכו לראש האופנוע ואז תפרקו את גב האופנוע. בשלב הזה נשאר לנו הHOOK והמראה. הממ. נראה מה עושים איתם.

Don Nirtin

New member
הא כן../images/Emo87.gif../images/Emo58.gif כל מה שנכתב...

בהודעה הקודמת. זה ספוילר!!!!!!!!!
הממ. קצת נתקעתי עם הHOOK.

Don Nirtin

New member
האאאאאאא../images/Emo87.gif../images/Emo58.gif

ליד האופנוע כשמזיזים אותו מתגלה שיש HOOK על הקיר ליד. השאלה מה עושים עם זה. טוב- בשלב הזה אין לי ממש מושג
אז נראה מה נוכל לעשות. ניסיתי לקשור את הHOOK עם המראה- אל עובד. ניסיתי לשים את הHOOK על הHOOK השני לא בדיוק עובד. חשבתי שהמגזין שם יעזור לי אבל הוא לא עזר. נאי מדבר על 5921 שנמצא שם. המממ ובשלב הזה נכנעתי. אולי אתם תמשיכו ותעזרו לי.

Lady in red2

New member
בקשר ל-hook (וו) ../images/Emo58.gif

אתה צריך לשים את הוו שאצלך ליד הוו שכבר תלוי על הקיר, ועל שניהם להניח את המראה.

למעלה