gong - you

arnolddlonra

New member
gong - you

וואו, איזה אבלום! איזה צליל, איזו הנאה! ממש אהבתי... יש למישהו המלצה לאלבום גונג דומה? או אולי אלבום של תת-הרכב של גונג? או אולי אלבום של להקה אחרת בכלל אבל שיכול לקלוע לטעם המתבקש? :> אגב אני חייב לציין שיש לכם אחלה פורום, אני קורא ונעזר בו הרבה!

יש שניים

Steve Hillage - Fish Rising אחד מאלבומיו הטובים ביותר של סטיב הילאג', יופי של עבודת גיטרה. קל להשיג בחנויות "המובחרות". Khan - Space Shanty אלבום קשה-להשגה (אבל מצוין) שבו הילאג' וחבריו עושים נפלאות. אפשר להשיג דרך הרשת.

לא חייבים ללכת רחוק.... אפשר גונג

YOU הוא האלבום השלישי והאחרון של בטרילוגיית radio gnome invisible. בטרילוגיה הזו גונג נמצאת בשיא כוחה, ובהרכב החזק ביותר שלה (כולל סטיב הילאג' ודייויד אלן). שלושת האלבומים של הטרילוגיה הזו דומים אחד לשני בסאונד, במוטיבים שחוזרים על עצמם ובהרכב של חברי הלהקה. שני האלבומים האחרים הם: radio gnome invisible pt 1 - the flying teapot - אלבום חביב ביותר משם מתפתחים כל המוטיבים הידועים של הטרילוגיה הזו - zero the hero, another cup of tea, וכו'. השני הוא - angels egg - והוא האלבום הטוב ביותר של גונג לטעמי. ההלחנה כאן בשיאה, טיפה פחות ספייסי (במובן של חללי) מ - you אבל גם לו יש את הרגעים האלה. הייתרון שחו על פני you שהוא יותר מהודק, ופחות נמרח. כלומר מציע יותר אפשרויות מוזיקליות.

ועוד המלצה....

erpland של אוזריק טנטקלס, אלבום נהדר, ובכלל להקה שמושפעת קשות מגונג

arnolddlonra

New member
תודה למגיבים.... כנסו

בנתיים הספקתי לשמוע את Fish Rising ואת angel's egg והם מעולים, אז תודה! אגב, חוץ מאוזריק טנטקלס שאני מכיר ואוהב מאוד, יש עוד להקות שעושות את... מה שהם בעצם עושים? אבל אולי בצורה קצת פחות מהירה?

meandmeandme

New member
../images/Emo45.gif להקה מצויינת

יכולה להשתלב בקלות גם בשרור הFאנק פרוג במעלה העמוד.

the grand wazoo

New member
GONG /////GONG!

כן-גם אני מת על GONG יש להם סגנון SPACE רוק מדהים. האלבום YOU הוא חלק מתריוגליה של האלבומים של גונג שנקראת RADIO GNOoom האלבומים הם": CAMEMBERT ELECTRIQUE ANGLES EEG FLYING TEAPOTS ו- YOU

giba70

New member
Gong - Shamal

האם האלבום הזה לא נחשב מהטובים שלהם? פשוט זה האלבום היחיד של גונג שיש לי...

פרוגיא

New member
גונגיאדה

אולי הכי טוב מהתקופה של פייר מורלן. לגונג יש שתי תקופות - המוקדמת בהנהגת סטיב הילאג' ודיויד אלן שבה המוזיקה היא פרוג ספייסי ופסיכדלי ורוב האלבומים מספרים את סיפורו של הכוכב גונג, מין עלילה פנטסטית והזויה. בתקופה המאוחרת בהנהגתו של פייר מורלן הלהקה שינתה כיוון לחלוטין והפכה ללהקת פיוז'ן פרוג. הן ממש נשמעות כמו שתי להקות שונות ולפי דעתי כך צריך להתיחס אליהן.

שאמאל מפיל

שאמאל הוא בהחלט אחד מהיותר טובים שלהם. למרות שמדובר בהרכב שהשתנה (וזה נורמלי אצל גונג), עדיין מדובר בחבורה מאוד מוכשרת (אלן הולדסוורת' ממש לא פראייר) ממליץ לכולם לשמוע ב - shamal את הקטע השלישי, שמוביל אותו חליל שלטעמי משלב קטעים יפניים וערביים ואז שאר הכלים מצטרפים בפרץ של פיוז'ן משובח. אחד המיוחדים ששמעתי.

למעלה