"Gone With The Wind" - נכון שזה מקסים? אולי הספר הכי רומנטי שקראת אי פעם...
I ivgy1980 New member 27/12/12 #1 "Gone With The Wind" - נכון שזה מקסים? אולי הספר הכי רומנטי שקראת אי פעם...
M Megie New member 27/12/12 #2 והעלילה?.. מה מסופר? והאמת, דווקא בספרים אני אוהבת רק מתח, לא יודעת למה-בסרטים זה ההיפך..
M Megie New member 28/12/12 #5 אהאאא.. לא שמתי לב שזה מה שכתבת.. מכירה את הספר ואת הסרט.. נחמד ביותר.
פ פילוסוף רוחני אוהב New member 28/12/12 #9 זה לא טוב באמנות אמנות צריכה להיות עם יופי אמתי ולא עם יופי מדומה או מוגזם.
ל לימור 3880 New member 28/12/12 #10 זו אחת הקלאסיקות של כל הזמנים.. כך שאצטרך לחלוק עליך. אין שום פסול בקיטש, זה אחד הדברים הכי מהנים ברגעים מסויימים בחיים.. גם אם הוא סתם על המסך.
זו אחת הקלאסיקות של כל הזמנים.. כך שאצטרך לחלוק עליך. אין שום פסול בקיטש, זה אחד הדברים הכי מהנים ברגעים מסויימים בחיים.. גם אם הוא סתם על המסך.
I ivgy1980 New member 28/12/12 #13 כיוון שהמציאות יותר חזקה מהספרים, אבל כנראה עמוק בפנים נשאר קצת...
פ פילוסוף רוחני אוהב New member 31/12/12 #18 אף ש היו גם אמנים קיטשיים שהיו טובים, למשל אלוויס פרסלי. בדרך-כלל זה מקלקל.
B BreakOfDawn New member 28/12/12 #15 והסרט (לא קראתי את הספר). אני ממש מזדהה עם סיפור האהבה הזה. חוויתי משהו דומה... הוא אהב אותי בכל מאודו ואני זילזלתי בו ובאהבה שלו עד שהתעוררתי אבל כנראה שזה היה מאוחר מדי. גם אם אהבתי אותו, לא התאמנו. בסוף הוא עזב אותי...
והסרט (לא קראתי את הספר). אני ממש מזדהה עם סיפור האהבה הזה. חוויתי משהו דומה... הוא אהב אותי בכל מאודו ואני זילזלתי בו ובאהבה שלו עד שהתעוררתי אבל כנראה שזה היה מאוחר מדי. גם אם אהבתי אותו, לא התאמנו. בסוף הוא עזב אותי...