gonal-f

לילךפ

New member
gonal-f ../images/Emo91.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היי בננות התגעגתי אליכן מאוד כי תקופה די ארוכה לא נכנסתי לפורום כי הייתי בהפסקה מהטיפולים שנה שלמה ניסינו בדרך הטבע ולא הלך כפי שכולכן יודעות כאן שלא כולם זה אדם וחווה מה לעשות
אז למי שמכירות אותי ולמי שעדיין לא אני מנדי הקודמת ולילך העכשוית במיוחד נועם את זוכרת אותי??? מה שלומך? מה נשתנה אצלך הלילה הזה??? אומנם עכשיו חנוכה ולא פסח אבל בכל זאת יכול להיות לכמה מאיתנו נס חנוכה??? טוב אז בקיצור רציתי עצה מכל מי שניסתה ויודעת על GONAL-F אני כל הטיפולים שלי קיבלתי פרגונל ועכשיו ברצוני לנסות את GONAL-F והיתי רוצה לדעת כמה אמפולות צריך להזריק בהשוואה לפרגונל בקיצור היתי רוצה לדעת את ההשוואה בין הפרגונל לבין ה GONAL-F מכל הבחינות. תודה וביי בנתיים

נוג

New member
ללילך, ברוכה השבה

אני טופלתי גם בגונל וגם בפרגונל (מנוגון). הגונל הוא חומר יותר נקי מיוצר בהנדסה גנטית. אפשר להזריק אותו תת עורי לבד או לבטן או לירך. לגבי מס´ האמפולות זה משתנה מאחת לשניה ולפעמים גם מטיפול לטיפול אז קשה לי לענות. בכול מקרה שיהיה בהצלחה. נוג

לילךפ

New member
לנוג שאלה בנוגע ל גונל אפ ../images/Emo3.gif

כמה גונל F קיבלת (באמפולות) וכמה פרגונל וכמה ימים של טיפול עד השאיבה??? כי לפי מה שקראתי וחקרתי על הגונל F כתוב שימי הטיפול פחות מטרופות אחרות ויש יותר בייציות ואיכותן משתפרת כי במקרה שלי זה נחוץ למשל פעם שאבו לי 20 בייציות 4 עוברים הופרו סה"כ בגלל שעושים לי מיקרומיניפולציה כי הרופא אומר שהבייציות שלי קשות להחדרה באופן רגיל. תודה על התשובה

אולה *

New member
טופלתי בגונאל בטיפול האחרון

והתאהבתי בו - כלפי הוא היה הרבה יותר ידידותי ממנוגון: לא שורף, יותר ביציות.

מיכל ק-ש

New member
אולה, אני מנסה להבין משהו

קיבלתי עד כה 3 זריקות מנוגון. לא שורף, אין תופעות לוואי. מה "לא בסדר"? קיבלת את הזריקות בטוסיק?

מיכלי,

גם לי הזריקות הראשונות לא שרפו, ה"שורף" התחיל אח"כ...
מקווה שאצלך הוא לא יתחיל בכלל (נס חנוכה קטנטן?)

הזריקות הראשונות לא כאבו ולא שרפו

בכלל... כבר התחלתי להרגיש ממש גיבורה. ואז, אחרי בערך 5-6 זריקות זה התחיל. אז את גם מתחילה לשים לב שכמה שהזריקה כואבת/שורפת תלוי גם במזריקה. אצלי, ככל שהזריקו יותר לאט, כך שרף יותר. השורף ממש לא נורא, סביל בהחלט. לא החוויה הכי מרנינה בעולם, אבל בהחלט לא נורא. אני לא קיבלתי אותן לטוסיק, כי עשיתי את זה בעבודה, אז פשוט הייתי באה עם חולצה קצרה מתחת ו"קופצת" לאחת האחיות שתזריק לי. אם הייתי צריכה בטוסיק (+מיטה, וילון, וכו´) זה היה הרבה יותר מדי בלגן פה. בוצ´ן אמר שבזרוע זה בסדר.

עמית@

New member
אני הזרקתי לבטן- וכן- המנוגון צורב

לא נורא, אבל בהחלט ראו אדמומית, שעם המטרודין נעלמה כלא היתה. אולי את לא רגישה, תשמחי על זה

v1

New member
אלרגיה למנוגון../images/Emo18.gif

אני מהפורום התאום בוואלה , סיפרתי שם על תגובה אלרגית קשה שלי למנוגון, מכתם אדום צורב שהרופא אמר שזה כלום "ותמשיכי להזריק" שהפך לכתם שחור , כאבים איומים למרות שכבר שבוע אני לא מזריקה יותר , חום של 39.5 מעלות , בקושי מסוגלת לעמוד על הרגליים וכל הסבל לחינם כי החומר לא התפשט בגוף והזקיקים קטנטנים .

אולה *

New member
אחרי מספר ימים של מנוגון

הטוסיק שלי זעק. עם גונאל - הוא היה כמו חדש גם אחרי 15 זריקות.

ברוך שובך לילך ....

אני טופלתי בפעם האחרונה עם 2 אמפולות גונל ו2 אמפולות מונוגון הרופא אמר שזה יותר יעיל ונותן אותו אפקט כמו פרגונל מה שאני יכולה להגיד שהגונל חומר שאינו שורף לכן זה כבר טוב... ואפשר להזריקו לבד לבטן או לירך .. שיהיה בהצלחה
יונית החיובית !

לילךפ ממש תואם gonal-f

סתאאם - אני מתה על השם לילך. אני מקבלת בין 3-4 אמפולות גונאל-אף, אולי בגלל גילי המתקדם זה יותר אמפולות. בכל אופן אצלי זה לא בא במקום פרגונל/מנוגון אלא בנוסף. קודם גונל ל5-6 ימים ואח"כ מנוגון לעוד שבוע. גם לי הגונל יותר ידידותי לגוף, אך לצערי התוצאות עוד לא הוכיחו זאת.
לילכי

01ניב

New member
התחלתי אתמול גונל

והאמת שכבר בזריקה הראשונה שרף לי, אבל כמה דקות ואח"כ לא נורא, היום נראה איך אני יגיב, בכל אופן המשימה שלי עכשיו היא לעבוד חזק על בעלי שלא יפחד לתת לי זריקה כי אני לא מתכוונת להתחיל לחפש לי מזריק/ה בשישי שבת. אם לא תהיה לי ברירה אני פשוט יזריק לי לירך למרות שזו נראית לי משימה בלתי אפשרית !!!

לי היו תופעות לוואי מהגונל

2 הריונות....
שיהיה בהצלחה עם התרופה החדשה אם את שומרת במקרר (לא חובה) כדאי להוציא חצי שעה קודם כדי השהמפולה טיפה תתחמם, כך פחות ישרוף לך. זוהרה

למעלה