gonal-f,cetrotide,ovitrelle

lady D האחת

New member
gonal-f,cetrotide,ovitrelle

טוב,אז היום התחלנו ... הגענו לביקור ראשון בביה"ח לפגישה עם הרופא ולקבלת פרוטוקול ולהערכתי (צריכה לקבל) עוד השבוע או שבוע הבא נתחיל במלאכת ההזרקה, עדיין לא קניתי את האמפולות שמוזכרות למעלה, הפרוטוקול שלי מורכב משלושתם ,ימים ראשונים מה"גונל" 30 אמפולות, סה"כ 10 ימי הזרקה, אודה למי שתוכל לאמר לי מה כל אחד מהם, ומה עלותם דרך קופ"ח , אני שייכת למכבי.

סנונית 1

New member
מה שהכי טוב והכי פשוט

זה לגשת למשרדים של מכבי ולהזמין דרכם את האמפולות, ככה לא תתרוצצי בין בתי המרקחת למצוא אותן. לגבי התשלום זה בערך 30 שקל לאמפולה אבל אני ממש לא בטוחה כדאי לשאול במשרד. והכי חשוב שיהיה בהצלחה.

בולה101

New member
בכללית 15 ש"ח לאמפולה

כמובן לילד ראשון ושני - שזה מסובסד ע"י הקופה בסל התרופות. מילד שלישי המחיר הוא גבוה מאוד (150 ש"ח לאמפולה) ואם יש לך מושלם אז המחיר הוא 15 אחוז מהמחיר המלא. וד.א ממה עוד מורכב הפרוטוקול שלך חוץ מגונל?

coucout

New member
היי ליידי ../images/Emo24.gif

אין לי תשובות בשבילך... אני רק רוצה לאחל לך המון בהצלחה בטיפול הראשון (והאחרון)

lady D האחת

New member
תודה על התגובות...

אז בעצם כל שלושת סוגי האמפולות באותו סדר-גודל מחיר?

הי, גם אני במכבי

אז במכבי זה עובד ככה: את באה עם המרשם לאחות היא פותחת לך תיק של טיפולים שבו היא רושמת כמה אמפולות את צריכה, זאת אומרת את לא צריכה לקנות אותם בבית מרקחת, את מקבלת אותם מאחות. אם רופא רשם לך 30 ותשתמשי רק ב 20 אז תשלמי על 20. את לא חייבת להזריק אותם בקופת חולים, אפשר לקחת אותם הביתה ולהזריק לבד. אם את מסתבכת אז אפשר בימי שישי ושבת ללכת למד"א שיזריקו לך שם זה עולה 30 ש"ח אז את מקבלת החזר כספי מהקופה בזמן שתציגי קבלה בקופת חולים. אל קולה אמפולות תשלמי דרך הוראת קבע בבנק. אני יודעת שאמפולה גונל עולה 23 ש"ח. מקווה שיכולתי לעזור לך, המון בהצלחה ושתצליחי

ro1ro1

New member
לא רק שהתייקר...

לי נאמר שכבר לא מחזיקים גונל אצל האחיות אלא,עלי לרכוש בבית מרקחת של מכבי....תבדקי באתר שלהם איפה יש הכי קרוב אליך ותתקשרי לוודא שאכן יש להם. וחוץ מזה שיהיה כמובן בהצלחה!!!!!

דנה אא

New member
דווקא בשורה טובה

ממש קשה לי להאמין. כי אני דווקא לא רציתי לעשות הוראת קבע ועשו לי מה זה בעיות . ממש טובה שהסכימו לתת לי. ושוב בקשר למחירים- מישהי יודעת- מה גונל עולה במכבי 24 או 27 ובכללית רק 15 . מה המכביסטיות פראייריות? כמה זה עולה באחרות? האם גם בתרופות אחרות מכבי יותר יקרה?

lady D האחת

New member
איחור של עשרה ימים וערכה ביתית שליל

בנות , מה הסבירות והסיכויים: אני לפני הIVF הראשון שלי , ורק מחכה למכשפה האדומה כדי לספור 3 ימים ולהתחיל להזריק , נמחזור מאחר בעשרה ימים מה שלא אופייני לי , בד"כ האיחורחם שלי לא עוברים את היומיים -שלושה ,אפילו ארבעה אבל לא עשרה ימים , עשיתי בדיקה בערכה ביתית (שתן) את האחרונה לפני יומיים בבוקר והתוצאה הייתה פס עלוב אחד, ולמרות זאת עדיין לא הגיע המחזור ,האם שמעתן\ם על מקרים שהערכה הראתה שלילי ובכ"ז...? נ.ב - ערכתי את הבדיקה פעמיים (אחת לפני יומיים ואחת לפני 5 ימים)

בולה101

New member
מחר לרוץ לבדיקת דם

לא הייתי יכולה לעמוד בלחץ. אז מחר פשוט לחורר את היד לבטא חיובית כמובן.

lady D האחת

New member
אז,זהו שלא התאפקתי...

וניגשתי אחר-הצהריים למרכז לרפואת נשים בעירי, וסיפרתי את הסיפור לרופא ,ולא נותר לו אלא לשלוח אותי לאחות בחדר הסמוך ולהפשיל שרוול "ביד עם הוורידים"... אז ...בלי יותר מידי ציפיות ,כי אסור ,מחכה למחר בשעות הצהריים להיכנס לאתר של מכבי,להקיש סיסמא ולהיכנס ל- "תוצאות בדיקות"

בולה101

New member
בחיים לא עשיתי בטא

וגם לא בדיקות בייתיות. והלוואי שהראשונה שלי תהיה האחרונה. כך שאין לי מושג לגבי הערכות שלך אבל מה שבטוח שמחר יהיה בהצלחה ואל תשכחי לעדכואותנו בשמחה וגם אם צריך בעצב (חס וחלילה). מחזיקה לך

לבנה123

New member
אצלי הבדיקה הביתית היתה שלילית

וכבר ממש הספדתי את הטיפול, והבטא למחרת היתה 256. מאז - אני בעד רק בדיקות דם. מקווה שאותה טעות תתגלה גם אצלך - בהצלחה!

lady D האחת

New member
פוחדת להגיד אבל המון תודה...

לבנה123 - הכנסת בי משב רוח מרענן של תקווה, מקווה שאני לא יתבדה, והחלום אכן מתגשם לו וצומח... אמן

למעלה