Goldoolins Live At The Art Space

goldoolins

New member
Goldoolins Live At The Art Space

Saturday, July 30th 21:00 The Art Space in Tel Aviv (19 Menachem Begin Rd) Join us for an evening of exquisite acoustics and fresh, quirky harmonies: Goldoolins in a full 100 minute performance featuring the best of original Goldootunes and other great non-originals. to make reservations or for any other info please call Baruch Weissman: 052-338-9053 Adios Amigos

Slim Jim

New member
i thought that E.T Doolin doesn't

compose progressive pieces anymore. isn't their last album more 'folk' than progressive rock?

epitaph

New member
הגולדולינס...

האלבום האחרון (והיחיד בינתיים, בקרוב האלבום החדש אם הוא לא יצא כבר) הוא פולק, אין שם שום דבר מתקדם, אני לא רואה הרבה שינויים לגבי האלבום השני שבדרך אולי חוץ מהסופה של כמה כלים אקזוטיים לרפרטואר. בקשר לגולדלינס, קשר לרוק מתקדם חוץ מהעבר לא ממש קיים חוץ מפעם אחת שיצא לי לחזות בהם מבצעים שני שירים מהאלבום של לורד פלימנאף וזה לא דבר שהם מרבים לעשות מסיבות ששמורות אצלם.

epitaph

New member
ברשותך אני אענה בשאלה לשאלה.

איפשהוא אמרתי שזה לא טוב? אני לא מגדיר את המוזיקה כפרוג = טוב וכל השאר פחותים. אני גם מאוד אוהב פולק בין יתר הדברים שאני אוהב (ג'אז, בלוז, רוק ומה שבינהם) וכבר הייתי בשלושה הופעות של הגולדולינס ונהנתי מכל רגע.

למעלה