golden train

golden train

מומלץ להכנס לאתר:claimscon אני מניח שיש בנינו כאלה שחייו בהונגריה או הורהם בין 1939 -1944

sabajakov

New member
בענין "רכבת הזהב" יש פסיקה משפטית

מעיקרי הפסיקה: משרד עורכי הדין שהתדיין בענין, יקבל "החזר הוצאות". יתרת הכסף יועבר למוסדות סעד של ניצולי שואה.

יש מודעה גדולה ב"ארץ"

של יום שישי. אפשר להצטרף או לא להצטרף לתביעה הייצוגית. אבל ניראה לי שבהתחלה היתה כוונה להחזיר את השלל לפי איתור מדויק של הפריטים שהתפרסמו באתר מיוחד היה צורך לזהות את הפריטים ולמלא טופס ולשלוח לעורכי הדין בארצות הברית. עכשיו זה ניראה כאילו כל יהודי הונגריה יפוצו על ידי מתן הסכום הכולל לאירגונים חברתיים לסעוד ניצולי השולל הנזקקים. ניראה לי לא כל כך הוגן אלא לצאת לידי חובה. ומה באמת עם כל הפריטים יקרי הערך ראלית וריגשית? האם יחזירו אותם?

addy

New member
בקשר לרכבת

שלום, אני מנסה להכנס לאתר hungariangoldentrain.org כפי שמצוין במכתב שנשלח לסבתי, אך ללא הצלחה. יש למישהו אתר אחר? ניסיתי את ההצעה לעיל, אך גם היא לא עבדה לי. תודה מראש, עדי

ישרון

New member
אימי קבלה איגרת בנושא

לפי "הבנת הניקרא"האישית שלי היגיעו להסכם פשרה ההסכם מוכר את הרכבת לעם היהודי בסכום של כ 22 מיליון דולאר, הכסף יחולק למוסדות התומכים בניצולי השואה חסרי הכל. המכתב מאפשר לכל מי שרואה עצמו ניפגע מההסדר להביע התנגדות בפני בית המשפט,מי שלא יגיב יכלל בהסדר במידה ובית המשפט יקבלו.

למעלה