GOLDA GAME OF S.K.A.T.E

ilovesk8

New member
GOLDA GAME OF S.K.A.T.E

המשחק SKATE השנתי של חנות הסקיטבורד סטריט מאשין יתקיים בחופש חנוכה 20-12-2006 בגולדה בת"א לכול הגילאים וכולם מוזמנים הזוכים בבוגרים יזכו להתחרות בתחרות ES העולמית השנה ולייצג את ישראל יהיו פרסים לזוכים וסשן ענק כדאי להתאמן על הטריקים ולחמם תרגליים כי יהיה אחלה תחרות ואחלה רמה כמו בכול שנה אז אוהבים אותכם תמיד ותמשיכו להיות כאלו טובים כמו בזמן האחרון כי אתם הדור הבא של ישראל אוהבים וחג שמח משפחת סטריט מאשין

b0redavid

New member
מייקי לא בא?../images/Emo10.gif

שקט! אני אוהב אותו!!! (לא בצורה הומוסקסואלית)

shiker

New member
זה כזה חרא..כנסו

מה הקטע שאני מתחרה בייחד עם מוחמד פרננדז רועי עופר זיו וכולם..? שיעשו עד גייל 15 16 ילדים..

P Rod

New member
שמע

למה שיעשו עד גיל 16? בגלל שפרננדז הוא מכונת הסקייט? מילא אם אתה בן 13 הייתי מבין אבל אתה גדול יחסית מה לכל שנתון יעשו מקצה לבד? יאללה שטויות יהיה צחוקים אני בא בדוק

iitaii

New member
תשובות

גולדה זה ליד מוזיאון האומנויות או משהו כזה, שאל אנשים איזה זה מרכז גולדה, בטח ידעו, וזה יהיה ביום רביעי עם אני לא טועה.

הם לא יידעו

בעיקרון השם של גולדה זה גינת דובנוב זה ליד ספריית בית אריאלה ומוזיאון תל אביב וגם קרוב לבית המשפט

iitaii

New member
דווקא עשו אחלה חלוקה, אני לא מבין

מה הבעיה, בגיל 16 אתה כבר לא מוגדר כילד, עם לדעתך זה לא הוגן על תשתתף, או שתיסע עד אז רק פלטא ויהיה לך יותר מגוון של תרגילים..

bambaskate

New member
דיי כבר להגיד את זה כבר

לך לך חפש את ההיא עם הקלפים מהפוטצ' חח

dor jjj

New member
למה יש לי הרגשה ש

אף אחד לא יסע לייצג את ישראל באי אס............

P Rod

New member
חחחח מישהו יסע

אם הוא יהיה מוכן לשלם את הנסיעה והמלון וההשתתפות בתחרות

למעלה