GOL PARI JOON

JUN JUN

New member
GOL PARI JOON

לא, זו לא הבת שלי בוידאו, אבל מבטיחה לכם שהבנות שלי שרות את זה לא פחות טוב אחרי שסבא רחמים נתן להם שיעור פרטי בשירים פרסיים. http://www.youtube.com/watch?v=GVTeFUevEKs צפו בוידאו, נכון שהיא חמודה? התגעגעתם אליי?
JUN JUN

niya

New member
ברור שהתגעגענו../images/Emo24.gif

אבל מה זה הדבר הזה?

פרויז1

New member
חוש אמדי, ג'ון ג'ון חנום!

אני שמח לראותך שוב. מקווה שהצלחת בכל ועבר לכם קל ונעים ועכשיו ממש נעים ! את יודעת, מאז שיצאת לחופשה מהפורום, עבר הרבה זמן. בינתיים נוספו הרבה גברות פרסיות למעגל הרווקות שעברו את גיל ה 16 - 15 ואת חייבת דחוף למצוא להן חתנים. אחרת גיל ה 15 יהיה ל 16, וזה ל 17 וכבר קטסטרופה .הן יישארו כעול על הראש של אמותיהן. וככל שינקוף הזמן, יבואו בחורים הרבה יותר מבודגרים לבקש את ידן. עדיף שהן צעירות, בנות 15.
בוקר טוב וברוכה הבאה !

JUN JUN

New member
אני לא משדכת

מעל גיל 16, יש גבול באמת.... מה עשו עד היום שלא מצאו חתן? צריך לבדוק לעומק כל אחת ואחת, לשריין את מבחן העגבניות ומייד, לטיפולך. המעבר היה טוב, תודה לאט לאט מתארגנים שבת שלום!

פרויז1

New member
חייבים לשמור מסורת אבות!

ולהחזיר עטרה ליושנה!!! כך האמהות שלנו נישאו . אנחנו פרסים, פה פורום של תרבות פרס וחייבים להיות נאמנים לשליחות התפוזית ולהגן על הדר הדורות. אפשר לרדת מתחת לגיל 15, למשל 14, 13 כמו שהיה. אבל לעלות מעל לגיל 16? זה בגידה בתרבות, במסורת, בהסטוריה הפרסית.

JUN JUN

New member
דיבורים דיבורים אבל

עגבניות קנית? הטלתי עלייך משימה, קדימה לדרך אסור לבזבז זמן, כל יום שעובר הן מאבדות סיכויים לשידוך הגון.

JUN JUN

New member
מלפפונים

מבחן מלפפון לרווקים מבחן העגבניות לרווקות

JUN JUN

New member
פרויז....

תארגן כמה עגבניות, נעשה לniya מבחן מחר בבוקר niya - בבקשה להתייצב במשרדי הפרלמנט מחר ב6 AM נא להצטייד ב: סינר סכין

פרויז1

New member
רגע, קודם נייה צריכה להתחייב

שהיא יורדת מהתמרדותה האקטיבית טוטלית ועוברת להתמרדות פסיבית. שיהיה סיכוי! נייה ! מחר עם הציוד ובזמן שנקבע על ידי השדכנית הראשית + תצהיר ויתור התמרדות מאושר נוטריון. בהצלחה !

למעלה