going to the dark side

yoaverez

New member
going to the dark side

טוב, יום אפל הגיע. אחרי שנים של נאמנות לעולם הפאלם ובעקבות חוסר רצון לחידוש מצד palmone (ראיתם את ה t5?? אלוהים.. בלי os6 בלי wifi בלי כלום) אני חושב על לעבור לעולם ה PocketPC בעיקר חשבתי על ה 4705 של HP. בגלל המסך הגדול... חוץ מזה ממש התלהבתי ממנו כששיחקתי איתו לפני חודשיים, הוא ה ipaq הראשון שראיתי שמגיב כמו פאלם (במהירות). השאלה שלי היא כזאת, אני בטוח שהוא פועל נהדר בכל האפשרויות המתקדמות של מולטימדיה, משחקים, אינטרנט וכו'... אבל אותי יותר מדאיג השימוש כארגונית... יש לי MIO 168 שאני משתמש בו רק כ GPS ברכב אז אני קצת מכיר את ה pocket pc מה שהכי מדאיג אותי זה שאני לא מצליח למצוא תוכנה טובה ומהירה לחיפוש באנשי קשר. בפאלם יש לי את Contacts Pro שעובדת פשוט נפלא, אבל לצערי לא מצאתי כזאת תוכנה ל PocketPC בעברית (באנגלית אני יודע שיש הרבה) ובכלל הלוח שנה מאוד מכוער ב pocket pc, גם אחרי שדרוגים כמו pocket informant ו agemda fusion... איך אתם מוצאים את האנשים שלכם? איך אתם קובעים את הפגישות שלכם?

raananta

New member
אג'נה ואינפורמנט הן שתי התוכנות

המובילות היום בעולם ה-PPC. (אשמח אם מישהו יתקן אותי) אני לא מבין היכן הייתה לך בעיה עם השימוש בהן. אני לא מכיר את מערכת הפאלם ואין לי שום נקודת יחוס אחרת, אבל המהירות בה אני שולף איש קשר היא די גבוהה. האם תוכל לפרט ביתר דיוק את הבעיה שלך איתן, הרי לא סתם הן מהמובילות? הממשק העברי של PI לוקה בחסר אבל יש לי תקווה שזה יטופל. לוח שנה מכוער?!
האם אתה יודע של-PI יש אפשרות ל-Themes? המיו 168 הוא מכשיר חלש יחסית, אולי בכך נעוצה הבעיה.

2cookie

New member
זה הולך ככה

קודם כל מדליקים את המכשיר, מחכים 5 דקות עד שהוא ייצא מהתקיעה, נכנסים ליישום לוח השנה, לוחצים לחיצה ארוכה על תאריך\שעה מסומנת (זה חדש לפאלמיסטים) וקובעים פגישה חדשה. אז המכשיר ייתקע לך שוב כי עברו 5 דקות. אחרי כן אפשר להיכנס ליישום אנשי הקשר ולמעלה יש שדה חיפוש קטן. אז המכשיר ייתקע כי שוב עברו 5 דקות.... תישאר עם פאלם.

yoaverez

New member
לא רוצה...

אני רוצה Wifi ואני רוצה Multi Tasking ואני רוצה מסך 4" ואני רוצה VGA ואני רוצה file system נורמלי... ואני רוצה מכשיר חדש לשחק איתו ואני רוצה מכשיר אחד גם ל GPS וגם כ PDA במקום להשתמש ב Zire72 ובמיו 168... תעזרו לי, אל תהיו כלבים... איזה תהליך אתם עוברים בכל פעם שאתם מחפשים מספר טלפון? או מוסיפים פגישה בלו"ז?

2cookie

New member
אל תהיו כלבים? ממש עושה חשק

והתהליך שתיארתי מדוייק פרט לעניין התקיעות.

shorer

New member
אז לי יש זייר 72 ועכשיו גם I-MATE

טרם התרגלתי לחדש, שכולל גם טלפון נייד. התוכנה המובנית לאורגנייזר אינה מגיעה לקרסוליים של זו בפאלם. בפאלם קל להגיע לכל מקום ומהר. אין קפאון ואין צורך ב- SR. בפוקט יש כל פעם הפתעות. הפעלתי את אינפורמט. שינוי משמעותי אבל מדובר בתוכנה מסובכת. מגלים בה תכונות לעומק כשלומדים אותה. את היומן ניתן לסדר היטב הן החודשי (כולל צביעם לאירועים שונים: פגישות בצבע מסויים ואירועים בצבע אחר. אולם, התחליף ל-MEMO שעובד בפאלם מעולה כולל קטגוריות לקטלוג הינו בעייתי בפוקט. קיים קושי לקטלג ואני פתרתי זאת ע"י יצרת ספריות שזה פתרון עוקף. גם המקלדת הוירטאלית בפאלם גדולה יותר מאשר בפוקט. בקיצור - עדיין לומדים וטרם יודע לומר בודאות. אלא, העובדה שבפוקט צריך להשקיע כל כך הרבה "מחשבה" מצביעה על הנדסת אנוש לקויה

federbar

New member
תגיד קוקי...

אתה לא משתמש בפטיש פרו 5, זה פותר לחלוטין את הצורך בריסט.

2cookie

New member
אמרתי שלא?../images/Emo3.gif

כדור-אבא פשוט מעולה. לא מצאתי מקבילה טובה יותר ל-PPC...

למעלה