Goedemorgen Allemaal

Alleycat74

New member
Goedemorgen Allemaal

מה נשמע? מה התכניות לשבת? אנחנו היינו אתמול במסיבת יום הולדת (בשביל זה הכנתי את שתי העוגות) והיה מאוד נחמד. לי היום מחכה עבודה רבה על איזה פרוייקט "צדדי" שאני עושה להשלמת הכנסה וארוחת צהריים אצל ההורים.

sheepii

New member
בוקר טוב ויפה מהולנד ../images/Emo140.gif

אנחנו מאתמול בצהריים אצל ההורים של טום בהולנד . פשוט נפלא לבקר פה! הייתי אתמול בהנגלו לסיבוב רענון והרגעות מהשבוע בגרמניה ובערב הלכנו לראות סרט באנסכדה.ראינו את hitcher המממ..לא יודעת מה לחשוב על הסרט. היום אנחנו צריכים לערוך קניות לשבוע בגרמניה ולשלוח חבילה לארץ לאחיינית שלי.. בערב נחזור הביתה לגרמניה...

Fair game

New member
שבת שלום לכולם מ../images/Emo104.gif

הסופ"ש עוד מעט נגמר ואצלכם הוא רק מתחיל כיף לכם

Alleycat74

New member
כן אה? כיף להם באמת!

יש להם עוד יום ואני מחר צריכה להתייצב במשרד בשעה 7:30....bah!!!! פויה!

joelblueyes

New member
goede middag

שאלה: איך אתם מתקשרים לחו"ל? יש היום כל כך הרבה אפשרויות בזול (אפילו בחינם) שלא כדאי להשתמש (או אפילו להחזיק) בקו רגיל מישהו ניסה לדבר דרך jajah.com ? אם כן בבקשה ביקורת... אם לא, במה אתם משתמשים? דרך אגב, להולנדים שמתלוננים על הקור, היו לנו פה (בישראל) כמה ימים קרים וגשומים, כך שלא רק המזג אויר אצלכם slecht...

Alleycat74

New member
אני ניסיתי - עבד נהדר

בעיקרון אני משתמשת בקוי זהב - יש לי איתם דיל מימיהם הראשונים של 49 אגורות לדקה לכל החיים. עכשיו לפני שתגידו לי שיש יותר זול... נכון ולא נכון. כי הדיל שלי הוא לכל היעדים כולל לסלולרי!! ומכיוון שלירון היה רק סלולרי בהולנד זה התאים לי כל השנים. יש לי את הדיל בשילוב עם אורנג' וגם מהנייד שלי לצלצל לחו"ל כולל לסלולרי זה גרושים. אבל כן ניסיתי את jahjah וכמובן סקייפ - שניהם טובים באיכות. סקייפ אמנם בתשלום - צריך לקנות קרדיטים אבל זה גרושים. החסרונות - אתה חייב להיות ליד מחשב ואתה לא יכול לצלצל נניח מהמיטה או מהרחוב אם בא לך ככה פתאום לדבר באמצע היום או אם אתה צריך לשאול משהו...

ayala26

New member
זה לא "עוד יום"

ביום שישי אנחנו עובדים.. ותתנחמי כי אני מתייצבת כל יום בין רבע לשש לשש..
טוב אני הולכת לישון צהריים. שיהיה שבוע טוב לכולם

Alleycat74

New member
שינה עריבה... אני עובדת

גם בשבת. נכון, אתם עובדים בשישי
בעסה.

למעלה