Godiva

realviperitai7

New member
Godiva

שלום לכולם, מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות שוקולד GODIVA בארץ? תודה מראש, איתי.

עוזי10

New member
לידי גודייבה

הפסיקו להביא את מוצרי ליידי גודייבה לארץ.... היתנ חנות בככר המדינה אבל היא נסגרה מזמן.... רק ביבוא אישי.... אבל אז אתה לא יודע באיזה תנאים הביאו אותם... וחבל להזמין מוצר יקר וטוב ושיהרס בדרך....

מני.ת

New member
לא בטוח שמוצר כל כך טוב...

שוקולטייירים ישראלים עושים לדעתי שוקולד משובח יותר ונגיש יותר.

עוזי10

New member
את אמרת...

בתור שוקולטייר וגם לפני.... בהחלט מסכים איתך..... אבל לא מתפקידי להשמיץ חברות אחרות... במיוחד שזה מה שאנשים אוהבים כי הם לא מכירים דברים אחרים יותר טובים...... נ.ב. ואני מאמין שזו זכותם.... :)

passioneta

New member
בתור חובבת שוקולד ותו לא

ממש לא אוהבת גודייבה. כן אוהבת: ניוהאוס. אבל הכי אהבתי מקס ברנר לפני ההתדרדרות. אשמח לקבל המלצות על שוקולד בארץ.

realviperitai7

New member
תגובה

איזה שוקולדים טובים ניתן להשיג בארץ? אני מדבר בסגנון של GODIVA. שוקולדים ממולאים וכ'ו. תודה מראש, איתי.

realviperitai7

New member
תגובה

איזה עוד חנויות יש בת"א? האם החנות הזאת מוכרת שוקולדים כמו GODIVA? מה באשר למחירים?

עוזי10

New member
פרלינים

היום ניתן למצוא בארץ את הפרלינים של דסקילידס ב-28 שח ל100 גרם ניתן גם למצוא את הפרלינים של ולרונה ב32 שח שוקולטיירים ישראליים מוכרים ב32 עד 35 שח ל-100 גרם ויש אפילו ב-58 שח השוקולדים של מקס ברנר נמכרים ב46 שח ומעלה אסור לי לפרסם שוקולטיירים ישראליים כי אני אחד אבל כמעט לכולם יש אתרים ובקלות ניתן למצוא.

עוזי10

New member
פרלינים

שוקולד במילוי גאנש (קרם משוקולד ושמנת/חמאה) בטעמים שונים..... כדוגמת גודייבה...

realviperitai7

New member
תגובה

אני מבין, תודה רבה. יש אולי איזה מקום בת"א - ר"ג - גבעתיים שיש בו ריכוז של שוקולייטרים?

למעלה