GOD...

GOD...

That pasta on our forum gate looks fucking good when i see it from school... i want some!!! so today i stupidly came to school on 7:47 because i had a test... do i didn't want to take any chances. surprize surprize! SHVITA! fgjdkgdklgfd i had free time untill the end of my 2nd lesson, so i went to zachy's school and set with him a little, and with two other boys which were both named eithan. it was pretty nice... but then at 9 they went back to the classes. so i went back to my school just to find out my 3rd lesson has cancaled too! fgdgfdgfdgfd!~!!! i spent the time with some few people of my class. then the 4th lesson was chemistry and i didn't understand shit
the next was education lesson, and we talked about violence. it was fucking stupid. our teacher said she thinks girls should dress less cheaply, and males should respect women and like open the door for them and stuff, and then when everyone will be gentel and polite there will be no violence. yea, because we'll all be OMOs!!!! *sigh* what-e-verrr and now, guess what? two physic lessons! so i'm here to dry in the library, untill it'll be closed, and then i'll continue drying outside in the heat and dryness. the air, really, was very dry tody, i noticed. i went outside in the morning and my nose got all dry. stupid weather. i want winter allready! WINTER!!!!!!! COMMMMMMMME~! i want already to come home from school at dark, wearing pleasent woolly closes, and have a fire inside the fireplace (someone else have lightened it. the fire fairy came earlier.) to get warmed in front of it *-* ho! btw i found out how to play Stop Crying Your Heart Out! how fun
also yesterday i found out someone in my class likes oasis. like everyone else, pretty much, he doesn't know such many songs, but he said he likes the Masterplan so it's a bit weird. how the hell did he get to know that song? and even to like it?.. it's not such a good one compairing to the others, even though it has beautiful lyrics and i like it. gotta go. library. closing. bell. the hell. BASA. bye

De-Panther

New member
מעניין אם וינטר קרא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כאן את ההודעה הזו
אמרתי לך לא לבוא מוקדם

כן! ../images/Emo99.gif

אין לך מושג איזה באסה זה למות מרעב בבי"ס ולראות את התמונה מעוררת התיאבון הזאת!

אין אומואים - אין פיגועים!

אני פשוט חושבת שהייתי די מתחרפנת לחיות בעולם משולל אלימות לחלוטין...

אני חוזר בחושך בכל מקרה ../images/Emo11.gif

הממ, גם במקווה שבתו
השביתה השנייה שלי במקווה ^^(נו שובתים רק כששני הארגונים שובתים
). יש לי שלוש שעות ספרות ביום! איזה נוראי, שעתיים רצופות ואז עוד אחת, היום בכלל היה מבוזבז... התעורתי ברבע לשבע ואז קראתי בעיתון שמתחילים ב9 אז לקחתי את האוטובוס הרגיל, אוז לא היה שיעור ראשון, ספרות, ואז בשני אמרו לי שספרות שחררה, מה שהסתבר כלא נכון אח"כ, אבל לא נכנסתי לשיעור.. ואז שכבות יא יב הלכנו לראות הצגה ששולה הביאה לנו בבית תרבות. היה נחמד, על זה שאנשים אטומים, ועל איזה אחד שטורטר בצבא בגלל אטימות של אנשים, וקצת בגלל רשעות ואז הוא התאבד (ואז הסתבר שהוא לא התאבד, ואז הסתבר שכן
), המסר היה קצת ברור, במיוחד כשאחד השחקנים החזיק זרקור וצעק אותו, אבל היא הייתה מאוד נחמדה
. ואז היה ספרות, ואז שלוש שעות מחשבים בהם עשינו שום דבר... אז קראתי רוב הזמן התפסן בשדה השיפון, ספר נחמד...

אבל בהצגה שיחק השוטר ההוא מלחיי האה

בה
... רק אחרי ההצגה מישהו אמר את זה, ואז הבנתי מאיפה הוא מוכר לי
.

PopPy

New member
לא יודעת מה יש בתפסן,

שהופך אותו למושלם לקריאה בשיעורים. לא קראתי את הספר באף הזדמנות אחרת רק כדי לקרוא אותו בשיעורים. [למרות שזה גרם לו להמרח בצורה מחרידה כי אני לא רגילה לקרוא את אותו ספר יותר מכמה ימים, וזה גרם לי לזנוח אותו ואז להתחיל אותו מחדש
]

דווקא היום יצא לי, בביצפר

לקרוא מאה עמודים בערך
, זה יחסית הרבה לקרוא בביצפר, לא

PopPy

New member
כה, נחמד לקרוא בשיעורים

אני קראתי את כל ורוניקה מחליטה למות ביום לימודים משעמם אחד. התחלתי בבוקר לפני הבצפר, ולא התחשק לי לעזוב אותו אז פשוט המשכתי לקרוא במשך השיעורים בין קלסרים (מזל שהוא קטן) וסיימתי קצת לפני הצלצול האחרון

חחח../images/Emo13.gif אני יושב בשולחן ראשון

(חננה, אבל משום מה אני ומי שיושבת לידי אנחנו מדברים המון ובקושי מעירים לנו.. לא כמו שמעירים לאחרים במקומות יותר אחוריים בכל מקרה), אז אי אפשר ממש לקרוא... אבל התפסן באמת קטן והוא הסתתר מצוין מאחורי ספר מחשבים, שבכל מקרה ישבתי מאחור
במעבדה...

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאני לא קוראת בשיעורים><

אני, כיאה לתלמידת גרפיקה, מציירת המון. זה ממש נחמד אצלנו ככה^-^

S.Riddle

New member
~תמצות של "התפסן בשדה השיפון"~

אהם: "חרא. חרא. גועל נפש. בת זונה. מניאק. חרא. בת זונה. חרא. תמותו. זונה. חרא." אלו היו 10 שניות על "התפסן בשדה השיפון." אכן, ספר מרתק ועמוק. ^^

Lady Alice

New member
../images/Emo77.gif את יודעת שפעם הסכמתי איתך

בהתחלה של הספר לפחות, אחר כך פשוט נשאבתי לתוכו, אחריי שהגיבור הראשי מתגבר על כמות הקללות ה" חרא , מחורבן תמותו" שהוא מסוגל להוציא מהפה שלו.

As I Am

New member
איייכס. ../images/Emo103.gif

אני שונאת ספרים כאלו. >.< והוא עוד נמצא ברשימת קריאה שלי. נראה כמה זמן אני אשרוד איתו. >_>

למעלה