God shave the Queen

?? ?????

?? ?QUEEN ???? ?????? ?????? ??????? ?????? ?? ??? ??????? ??? ??? ????? ??? ??? ??? ?? ?????? the game ,?????? ????? ??????? ?????? ?? ?????? ???????? ??? ???? ????(?? ????? ???? ?? ?? ????? ??? ?????,?????? ??????? ?????? ?? ?????? ???????? ??? ???? ???? ?? ?????? ???? ???? ?? ???? ,???? ????? ?????? ??????.????? ??? ??? ?? ????? ??????? ?? ????? ?? ?? ?? ???? ?????? ??QUEEN ??? ??? ?? ????, ?? ???? ??????

AeroTom

New member
The Yardbirds

לא מהלהקות הבריטיות הכי גדולות, אבל מול זפלין למשל שהגיעו מהם, ציפורי החצר עדיין יהיו יותר בריטים בשבילי בגלל הסגנון. הקאברים הרבים, המהירות, המפוחית של ראלף והשפעת הבלוז שהפכו למשהו שכיף לקרוא לו בלוז-בריטי
הפסיכדליה הבריטית הזאת גם...התקופות השונות של הלהקה לאורך שנות ה-60, עם זה התקופה הבלוזית, הפסיכדלית או הנסיונית, בכולן הן שמרו על הקצב הרוקנ'רולי הבריטי הזה שהגיע מ-3 גיטרות שונות של 3 הגיטריסטים הבריטים מהגדולים בכל הזמנים. ה-Crawdaddy Club וה-Marquee Club, מהאולמות הבריטים היותר ישנים ומיוחדים בהם הלהקה פרצה בתחילת הדרך בבריטניה. אם אני צריך לבחור אלבום מאוד בריטי בשבילי, אני בוחר ב-Five Live Yardbirds, שהוקלט באולם הישן המקסים השני שהוזכר בתחילת הפיסקה הזאת. אלבום לייב שהוא גם אלבום בכורה שהוא גם מלא בטעם בריטי, בלוזי, חופשי ומקסים שאני מאוד אוהב. כל פעם שהאלבום הזה מתחיל עם הקריין שמציג את הלהקה במבטא הבריטי שלו, עולה בי חיוך. במיוחד אחרי הצגת השמות של כולם והמשפט "Five Live Yardbirds!" שמיד אחריו מתחילים הצלילים הראשונים של Too Much Monkey Business. השירים באלבום הם אומנם לא מקוריים של הלהקה הבריטית הזו בתחילת דרכה, אבל הצלילים הם הכי בריטים שיש בשבילי...

giba70

New member
Songs From THe Wood - Jethro Tull

מאוד אנגלי, נשמע כאילו לקחו אותי כמו שלוקחים את דאג וטוני במנהרת הזמן וזורקים אותי לאיזה יער באנגליה במאה ה-18.

melancholy man

New member
איאן אנדרסון נולד בסקוטלנד

הוא עבר עם משפחתו לבלקפול בתחילת גיל העשרה שלו, שם הוקמה הלהקה, מעבר לשורשים הסקוטיים שאולי יש לאנדרסון, הלהקה לא סקוטית.

giba70

New member
בלי להיכנס לקטנות...

המוזיקה שלהם מאוד אנגלית מבחינת התכנים, הנושאים, האווירה, ובעיקר באלבום הנ"ל.

Sea Urchin

New member
לדעתי, זה הצד השני של Abbey Road

באו"כ הרוק המתקדם נשמע לי אנגלי ביותר, וגם הפרוטו-פרוג (כמו רוק מתקדם, אבל מהסיקסטיז).

gryphon music

New member
מאדי פריאור מסטיליי ספאן וסיד וישס הם לטעמי

הכי אנגלים שיש וחבל שלא הקליטו שום דבר ביחד. הטקסטים,המוסיקה והלבוש הם הכי אנגליים שיש אם כי לא אותה אנגליה. {פריאור לובשת שמלות שנראות כמו עבודה של המעצב של מדיי בריטיש איירוויז אחרי שבע פיינט גינס}.

melancholy man

New member
איך העולם החמיץ את סימון וגרפונקל הבריטיים???

דרך אגב, פריור לובשת שמלות של בריטיש איירוויס שנראות כאילו סיד ווישס עיצב אותן...

Cat Stevens - Tea For The Tillerman

זה לא משהו שחשבתי עליו קודם, אבל כששאלת, וראיתי קצת תגובות לגבי "אצילות", חשבתי על האבום הזה (זה אולי נכון גם לגבי אלבומים אחרים שלו, אני פשוט לא מכירה).

מורנא007

New member
../images/Emo15.gif או הקלאש?

מדוע הקלאש? משום שהמושג "אנגלי" אמור לכלול את מספר האנגלים הגדול ביותר. למרות שאני בהחלט סבור שאנגליה היתה החממה היעילה ביותר לגידול צפרדעים. לצערי, אחטא לאמת אם אצביע על צפרדע מסוימת ואומר שהיא מיצגת אנגלים יותר מלהקת פאנק פופולרית. אבל מצד שני, אפשר תמיד לחזור ללהקה שהיתה יותר פופלרית מישו כימצגת נאמנה של האנגלים
. לכן, הביטלס ינצחו אצלי גם במבחן האנגליות.

למעלה