God is a Gildenlow

Rudess

New member
38

RamiSun

New member
אחלה תמונות

אבל תסקור קצת את ההופעה... ומה זאת הגיטרה המוזרה הזאת של כריסטופר? זאת בגידה בוורוויק.

Rudess

New member
תודה רמי

אתה בטוח שאתה רוצה סקירה, או שאתה רוצה ביקורת?
סקירה מלאה תהיה בתוך כמה ימים אונליין במטאליסט.

Disposable Hero

New member
אותי יותר מעניין לדעת מי זו הבחורה

השופעת מימינו של גילדנלאו? האם זאת ססיליה הגונחת מהשיר עם מר כסף? חוץ מזה, אני רק רוצה להודות לטל שבזכות השירשור הנ"ל (או יותר נכון, בזכות התמונות) החלטתי סופית שהופעה של פיין אוף סלביישן זה אחד הדברים הראשונים שאני אעשה אחרי השיחרור.

Rudess

New member
זה בהחלט מעניין מאד

מדובר באיילין, אחותה של אשתו של גילדי. והיא בהחלט מופיעה ב-DVD, וגם אתמול הם ביצעו את השיר הזה יחד עם הבקבוק שתייה. אני רוצה בהזדמנות זו להודות לגילדנלאו על המוסיקה שהוא עושה, גם אם יש לי עליו ביקורת לפעמים בייחוד לגבי האלבום האחרון, הרי שהבן אדם הוא גאון, ונהניתי אתמול מאד, ובהחלט ממליץ לך לראות הופעה של POS כמו גם לכולם.

meandmeandme

New member
אני לא יודע מי מהם זה כריסטופר

אבל אם אתה מתכוון לזאת מתמונה 34, מדובר בParker, קשהל לדעת איזה דגם בדיוק כי הפרטיים המזהים מוסתרים (הכפתורים הפיקאפים והצוואר). גיטרה מדהימה וחדשנית בצורה בלתי רגילה, גם סטולטס כבר המון זמן עם אחת כזאת.

Rudess

New member
כריסטופר

זה הבסיסט, הוא בלונדיני והוא גם אח של גילדי. ולגבי הפרקר, ידוע שסטולט וגילדנלאו משתמשים בגיטרה הזאת.

RamiSun

New member
התכוונתי לבסיסט

עד לאחרונה הוא ניגן בוורוויק 6 מיתרים והוא החליף גיטרה. (וחוזה...חחח)

Rudess

New member
הסטליסט המלא בצורה מסודרת

1. Used 2. Diffendentia 3. ! (Foreword) 4. Inside 5. Second Love 6. Inside Out 7. Ashes 8. Of Two Beginnings 9. Ending Theme 10. Undertow 11. Animae Partus 12. Deus Nova 13. Dea Pecuniae 14. Martius/Nauticus II 15. Brickwork I 16. Brickwork II 17. Brickwork III going into the full non- acoustic version of Song for the Innocent 18. People Passing By

Rudess

New member
Dark Suns

ממליץ לכם לשמוע את להקת הפרוג הגרמנית הזאת, פרוג מטאל ייחודי שלא נשמע מועתק ומושפע מדי משום להקה, ממש אהבתי. האלבום האחרון שלהם Existence זמין להורדה ברשת, ומי שרוצה אישיתי אני מוכן לשלוח לו.

למעלה