GOD DAMNIT MIRI MESIKA!!!

BishoujiGirl

New member
GOD DAMNIT MIRI MESIKA!!!

אח אלוהים לא אהב אותי מספיק היום..כמעט נהיה לי נמק מרוב החזקתי אצבעות לאפרתי, אבל לשווא- מירי מסיקה האפילה על אפרתי...איך אפשר?? בייחוד היא הציגה היום מראה לתפארת מדינת ישראל שהעלה במוחי את התסריט הבא: אפרת שוחכת לגמרי שהיא צריכה לבחור מה ללבוש בטקס (עד כמה שעירום נשמע מפתה, אנחנו עדיין רק לקראת ינואר), במרוצה להגיע בזמן לטקס, היא מאבדת את שיווי המקל, ונתקלת חזיתית בשטיח האדום שנעטף סביבה ויוצר מראה חנוק-פסל החירות-משהו, בהמשך המירוץ כשסרט סטייל כאפייה של ערפאת כבר כרוך מבעוד מועד סביב ראשה, יונה צונחת לרגליה (כמובן מוות מסיבות טבעיות בלבד!), אפרת מחליטה להיות יצירתית, ו-בבקשה! המראה האתגר מוכן ומוצג לראווה בתוספת טאץ' נוצתי לכאפייה, אכן ללקק את האצבעות! אין מה להגיד אפרת הגדירה מחדש מה זה שיק, ונתנה לשמלת הברבור של ביורק סיבה לגעגע, להלן השמלה הייחודית http://www.digitaloddity.com/swan_bjork.jpg בהצלחה בטקס הבא!

Ehudi81

New member
סתם טקס למעשה זה שמירי או היהודים

זכו או זכו שוב רק מראה כמה הטקס הזה הוא סתם טקס ללא עניין במקום לתת את הפרס לזמרת כמו דנה אינטרנשיונל שהיא הייתה ועודנה ברמה בינלאומית ומחדשת ומרעננת או לתת את הפרס לאפרת גוש שמעיזה ובוחרת שירים עם גוון קצת אחר ומקורי מקבלים את הפרס כאלו שאין להם מה לחדש, הסגנון שלהם זה לשיר שירי פופ-רוק ישראליים ששעמנו אותם בשנה שעברה והקודמת לה והקודמת להיא. לפיכך צריך להוזיז את הע' מהטקס הזה ולקרוא לו, כמה אירוני טקס פרסי הממי (כמו השיר מירי מוסקה) כי רק ממיות יזכו שם

noziz mum

New member
חופשי טקס המאמי...

כל הזמרי- אלילי בנות, רן דנקר (שהוא נטע זר בערוץ המוסיקה בכלל) ,סינרגיה,עידן יניב (שהוא עוד הרע במיעוטו) ושוב, מירי מסיקה,שאם לא היא אז זו היתה נינט... מבחינתי אין כבר הבדל,זאת עושה פסטיגל,ההיא פרסומת מהלכת...נו שוין. בקיצור אפרת לשלטון!!!

noziz mum

New member
היהודים דווקא אחלה,הצבעתי להם

והם בעצמם היו בשוק שהם זכו,הייתי בטוחה שמטרופולין ייקחו

Ehudi81

New member
בחינתי אפרת גוש

מעולה ומיוחדת, אפילו בחו"ל תוכל להצליח בז'אנר הקבראטים למשל.. הייתי בהופעה שלה באותו היום שנחתי משוודיה בזאפה בחודש יולי 07, היא מוכשרת כלכך, אני זוכר ששרה שם לראשונה את "הסליחה ואני" הייתי בשוק וכמעט ירדה לי דמעה שם לייד הבר. ויש לי כאן בבית את הדיסק השני שלה, שהוא טוב מאוד, אני מאחל לה קריירה ארוכה מצליחה ועשירה.

הורס 17

New member
טקס עמי הרביעי... חוויות צפיה

טוב, אמנם מירי לקחה את הפרס ולא אפרת מה שנראלי ממש ביזיון אבל כל הבחירות שלהם היו גרועות, עם זה עידן יניב, סינרגיה ודנקר ובוטנר... שכל אחד מהם הוא תותח כן.. אבל החברים שלהם להתמודדות היו הרבה יותר טובים בכל מקרה אין ספק שאפרת שיחה אותה הטקס, והיה לה הרבה יותר זמן מסך ממירי מסיקה השיר שלה היה מעולה, והכניסה של שלמה ארצי הלא מתכוננת לשיר נורא ריגש אותי, לראות את שניהם יחד על במה אחת השמלות שלה היו פשוט יפות ואין אפילו שהיא לא זכתה, כל שניה שלה על המסך עשתה לי את הטקס פשוט מעולה, אין ספק שאם היא לא היתה מגיעה הייתי נרדם על הספה... בכל מקרה נורא נהנתיייייי ואני חורש על השיר שלהם יחד חחח

למעלה