GOD BLESS DUSA...

night mistress

New member
GOD BLESS DUSA...../images/Emo47.gif

רשמית..דוסא היא מלכת הליקרים... אתמול תיארתי את הרומטופ (ככה כותבים את זה) כסקס הכי טוב שהיה לי מבחינת האלכוהול אי פעם.. ואני עדיין עומדת מאחורי המילים.. והטריקולד-בהחלט מתקרבת לאורגזמה.. >סליחה על המילים הבוטות..
< האשה פשוט גאון
הרומטופ הכיל פירות יבשים מכל הסוגים (הכי אהבתי את האגוזים), ספוגים ב-95% אלכוהול..והמיץ שלהם יצא מדהים..כמעט יותר טוב מהפירות.. הספיקו לי 5 כפיות ו-4 אגוזים כדי להתחיל לצחקק באופן בלתי נשלט ולדבר שטויות ..מעבר לזה שהטעם היה כל כך טוב שאמרתי "בחיי..מי צריך גבר כשיש לו את הרומטופ של דוסא".. רישמית זה האלכוהול הכי טוב בעולם, המלצתי לה לשווק את זה למסיבות..זה יכול להיות להיט
מעבר לזה- מחמאות על הליקר פרות יבשים ועל הקפה (כמו תמיד)..על עוגיות הזנגוויל המעולות-שאני חשבתי בכלל כעוגיות שוקולד צ'יפ עד שהתבררה הטעות)..וכמובן, הכי חשוב..המון תודה על האירוח. דוסא קבלי
ענק.. הגעתי הבייתה בשלום, עם כאב ראש מינימלי..

dusa

New member
לא, היתה לי יומולדת. ותיקון טעויות.

אז עשיתי מסיבהת יומולדת קטנה במוצאי שבת, לא הכנתי הרבה - רק דאגתי שיהיה מספיק ויהיה טעים. היה שם - פלפלים קלויים בתחמיץ, ירקות כבושים, חמאות בטעמים וגם כדורי גבינה בטעמים, כדורי פירות יבשים, עוגיות ג'ינג'ר, טחינה ועוגות: עוגת מייפל וטריקולד. דברים שלא אני הכנתי: לחמים, קרקרים (שבעצם שכחנו להוציא), ירקות חתוכים, זיתים ומלפפונים חמוצים. ליקרים היה: רומטופ - העשויי מפירות טריים ולא יבשים (וזו הטעות שאני מתקנת), ליקר קפה, ליקר פירות יבשים (ט"ו בשבט או לא ט"ו בשבט...) וליקר נענע. זהו, זה מה שאני זוכרת.... אבל, אם תרצו מפגש....תגידו....

MEIMIS

New member
רוצים ../images/Emo13.gif מן הסתם,טוב מין זה לא סתם

בכל אופן לדעתי לעשות מפגש בקרוב..

night mistress

New member
יו..עשית לי קירקורים בבטן...

אני מוכנה למפגש טעימות נוסף..
וסתם לראות אותך.. היה לי כיףףףףףףףףףףף.. ובואותה הזדמנות: מזל טוב

MEIMIS

New member
איך הליקר נענע? והפירות יבשים?