goblinnn היקר....!!!

goblinnn היקר....!!!

אז,אתה אומר שבעצם כולם כבר יודעים על הנשאות שלך?? וואו!!!! אז דרך ארוכה עוד לפני הא?? ובקשר לאמא המקסימה שלי,לא נראה לי שהייתי מספר לה אם זה היה תלוי בי,פשוט כבר הייתי במצב מאוד קשה.. ולא היה טעם להסתיר את זה!! זה גם היה בילתי אפשרי...!!! אני ואמא שלי אף פעם לא היינו קרובים,ומאז המחלה שהתפרצה (בעצם שני המחלות..) נעשנו ממש קרובים!! הייתי בהלם מאיך שהיא קיבלה את זה!!! אני ואמא שלי תמיד ידענו לקבל ולהשלים,גם עם הטוב וגם עם הרע!!! אני שמח שלפחות דבר טוב יצא מזה,קיבלתי את אמא שלי בחזרה... ובקשר לתמיכה שהצעת לי,כבר ניפגשתי עם מישהו מהוועד... שהציע לי להצטרף לקבוצה.... אבל אני נורא חושש להחשף!!! מה בדיוק קורה בקבוצות?? ואיך אפשר להתגבר על החשש מחשיפה? ואיך אתה עשית את זה??

יריבון... לספר לאמא.. כן או לא?

מצד אחד אתה אומר שלא הייתי בוחר לספר לאמא שלך, אם זה היה תלוי בך. מצד שני אתה אומר שמאז שסיפרת לה התקרבת ושאתה שמח שלפחות הדבר הטוב הזה יצא מכל הסיפור... אז מה שיוצא במשוואה הזאת שיכול להיות שבגלל חוסר הברירה שהיית בו, כלומר בגלל שגילית את הנשאות בעת מחלה, הסתדרו הדברים נכון? מסקרן אותי לדעת, מה יש לך להגיב לדברים אלו... נשא הדגל

לנשא הדגל.....

כן!! אין לי מה להגיב,זה נכון....!!!! אבל מה בעצם רצית להגיד? לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך.....!! תסביר ......

goblinnn

New member
יריבון האחד היקר...

כולם זה רחב מדי
לא רשמתי על המצח
אבל כן, יודעם במשפחה, כל החברים, בעבודה וחלק גדול מהאנשים ששכבתי איתם
אחרי שהתגברתי על החרדות שלי היה לי קטע לראות תגובות שונות של אנשים. הרבה מאוד מהאנשים יודעים שלא נדבקים באידס ממגע יומיומי עם הבנאדם - האמת שגיליתי בנסיונות שלי. רב החברים שלי ואנשים שאני עובד איתם לא נבהלו מהחדשות ולא ברכו ממני בצרחות
יותר מורכב העניין עם האנשים ששכבתי איתם. הרגשתי הרבה פעמים כמו מורה בתיכון מסביר על דרכי העברת הנגיף ועמצאי מניה. אך ידעתי שחשוב לענות על כל השאילות של כל האנשים כדי שידעו להבא ולא יפחדו. זה היה לי גם שעור שאנשים לא מפחידים כמו שחשבתי. כמובן תמיד יש גם כאלה שמגזימים ומתנתקים. אני חושב שזה בסדר, הרי כולם לא יכולים לאהוב אותי גם בלי שום קשר לHIV.
בסופו של דבר, כמו שאמרו כבר בפורום הזה, הכל לטובה. אני מאוד שמח שהתקרבת עם האמא שלך.
לגבי הקבוצות תמיכה. אני היתי בקבוצ אחת. כולם היו נשאים, היה חנו כלל לא לדבר מחוץ לקבוצה אם נפגשים במקרה אלה אם כן הסכמנו מראש, כולם שמרו על הדיסקרטיות. אני חושב שאין מה לחשוש, הרי כולם שם עוברים בערך את אותו הדבר, אבל הפגישות האלה מאוד עוזרות. נוצרת אוירה משפחתית תומכת. בברכה, goblinnn

goblinnn ....

מהמקום שאני מגיע ממנו,קיימת בורות מוחלטת בכל מה שנוגע לHIV...!! אני לא חושב שיש מישהו מהחברים או מהמשפחה,שיקבל את זה טוב... (במקרה הטוב...) אנידווקא חושב שממני כן יברחו בצרחות!!! ואני יכול להבין אותם,שוב בגלל הבורות שקיימת....אני לא לא אאשים אף אחד אם זה מה שיקרה,בדיוק בגלל זה אני לא מעיז לנסות אפילו....!! וזה לא שלא אוהבים אותי חברים שלי,פשוט הפחד,הסטיגמה,והבורות.... זה יגרור תגובות הרות אסון,אני בטוח בזה!!! ובקשר,לקבוצות שדיברת עליהן,נראה לי שאני אצטרך ל"התבשל" על זה עוד קצת.... אבל כמו שאתה מתאר את זה,נראה לי ששוה לנסות....!!! ועוד משהו,לא יידעתי אף לא אחד מסטוצים שהיו לי,מהסיבה הפשוטה שכולם היו רק סטוצים,וחלק מהם אני אפילו לא יודע את שמם....!!! אז נראה לי שזה לא ממש הכרחי.... אני טועה??

play boy5

New member
תרשה לי להגיב חמוד

המקום שאתה ואני הגענו ממנו קיימת כן בורות עכשיו אני לא אתחיל איפה יש בורות יותר למרות שאני חושב בכפר יותר ברות סטיגמות ועוד ............. ב 2007 לא יכול להבין אותם ולא מוכן להבין אותם אולי אני קצת קיצוני בעניין זה .. משרציתי להגיד לך חמוד אם אני היתי חושב כמוך אז לפנה 13 שנים לא היתי מתכתב איתך עכשיו .. אני לא אומר לך לעשות כמו שאני עשיתי ... ( מרד על המנטאליות ) בכלל לא זה .....אולי אני כן לא היה יכפת לי לעשות מרד וללחם נגד החיברה היותר אחזרית מאיידס ! ..... משרציתי להגיד לך מנסיון אישי כי החיברה המזרחים כולם דומים קשה לשנות אז ולא תעזוב אותך לחיות בשקט לכן אתה תתחיל לבנות יסוד חדש לחיים שלך שיתאים עם החיברה ויתאים לך קודם שתוכל להמשיך בחיים בריא ובכבוד ואני יודיע טוב שיש בך את הרצון החזק לחיות רק צריך להפעיל את זה אבל אם אתה תשאר בתוך המעגל הסגור הזה יהיה לך חיים יותר קשים .. תשמע חמוד אתה צעיר בוגר אל תתן לחיברה לנהל לך את החיים !!! יכפת לי ממך חמוד ה = ע

goblinnn

New member
סטוץ לא מחייב לספר

יריבון האחד היקר, אתה לא חייב לספר לאף אחד! כל עוד לא תרצה לספר, יש לך את הזכות לשמור על הסוד. וזה שלא יתריד אותך. בטח שלא בסטוץ! אני לא יודע באיזה סביבה אתה חי ואתה מכיר את האנשים הסובבים אותך והתגובות שצפויות להיות לכן ההחלטה היא רק שלך. כשאני מספר לאנשים שאני שוכב איתם זה מוריד לי את התסקול מהראש.אדביק, לא אדביק? האם זה הוגן לא להגיד למי שאני שוכב איתו? אבל כמובן לא חייבים לספר, רק לשמור על מין בטוח. בברכה, goblinnn

מתי לספר באמת??

זה מוביל אותי לעוד שאלה...(אם אפשר?) יש איזה מישהו שאני מכיר עוד לפני שגיליתי על הנשאות... מישהו שיש לי איתו קשר של סטוצים בלבד!!! וכמובן שתמיד שמרנו על סקס מוגן!! (אני בד"כ תמיד שומר על מין מוגן לדעתי בכלל נידבקתי בדרך אחרת,אבל זה לא לעכשיו...) לא מזמן,יצרנו קשר והוא רוצה שניפגש..... מצד אחד אני אומר, הוא בגדר סטוץ,אבל מצד שני הוא גם "סטוץ קבוע"....!!! בנתיים אני דוחה אותו,ולא יודע מה לעשות....

goblinnn

New member
שאילה קשה מאוד שאלת!../images/Emo201.gif

יריבון האחד יקר, זאת שאילה שמעסיקה את רב הנשאים שאני מכיר ( לא מכיר הרבה האמת אז זה לא נתון סטטיסטי
) אני בזמנו היתי מתחרפן מהשאילה הזאת וזאת הסיבה ששברתי את הסודיות. עזוב את סטוצים, סטוץ זה אחרת לגמרי. אני לא נהגתי לספר בסטוצים. בסוף פגשתי בחור שבאופן מפטיע הסטוץ הפך לסוץ חוזר, ועוד אחד, ולעט לעט התחלנו להתקרב. והשאילה הזאת עושה חור במוח: איך לספר? איך הוא יגיב? האם לספר בכלל כי עוד לא ידוע באמת לען זה יוביל? סטוץ זה לא דבר מחייב, אבל כשזה סטוץ חוזר האם זה לא נהיה סוג של מערכת יחסים מסוים? האם סטוץ חוזר זה לא מן קשר מסוים עם בנאדם? הקשר שכולל את כל השאילות של כינות ושמחות אחד על השני? במקרה שלי, אני סיפרתי וזה נגמר. הוא אמר ששיכרתי לו. והוא מאוד מפחד מאיידס. לך תבין את הבנאדם שחי את הסטוצים ומזדיין עם כל מה שזז ולך תדע מה הם עושים ולא מפחד וכשיש מישהו שהוא יודע בוודעות שהוא נשא וכל מה שצריך לעשות זה לשמור על מין מוגן הוא מפחד. מאז גיליתי שהרבה יותר קל לספר עוד בהתחלה. כל משמפחד בהתחלה ולא רוצה להכיר אותך בתור בנאדם בגלל זה גם לא שווה להיות איתך. כמובן אני לא אגיד את זה במשפט הפתיחה
למרות שלפעמים גם זה יוצא, אבל משתדל כמה שיותר מהר. זאת שיטת הסינון שלי
בברכה, goblinnn

cuson2

New member
וואו ../images/Emo12.gif

טוב להגיד שאני לא מתפלא יהייה שקר . אני בהחלט מתפלא , לי קצת קשה יהייה לבוא ישר בהתחלה ולספר למישהו ( במיוחד עם מדובר על סטוצים ) ואת האמת אני גם לא חושב שזה מעיניינו של אותו אדם אם אני נשא או לא. נכון חשוב שהוא ידע שאני נשא בזה אין ספק אבל במידה ומדובר בסקס חד פעמי וסקס בטוח ( הכי חשוב ) אז לבוא ולהגיע לפרטנר שלי ללילה אחד שאני נשא ממש לי נראה לי ראלי . אם הסקס הזה באמת הופך למשהו יותר קבוע או מתפתח אז סבבה לבוא ולסר ולהיות כנה אבל בשביל סקס אחד לדעתי מיותר . אבל שוב במידה ואתה מרגיש עם אותו אדם פתוח וגלוי אז בכייף.

goblinnn

New member
מסקים איתך ב100%.

מה שנכון נכון אין מה להגיד.
בסטוץ לא צריך לספר אם לא מרגישים בנוח. וכמו שאמרת אי אפשר לדעת האם זה מעניין את הבנאדם שאיתך...
למרות שאני אישית חושב שזה צריך להיות מעניין לכול אחד כל עוד אנחנו לא נחיה בעולם פתוח כלפי נשאים ולא יגרום לאף אחד להרגיש לא נוח עם מחלה שבתכלס לא מסוקנת למי ששומר על כללים מסוימים ויכולה לקרות לכל אחד. אותו אדם שזה לא עניין אותו היה אומר לעצמו: "זה לא מעניין אותי." או " לי זה לא יקרה" או אפילו " פעם אחד בלי זה לא סכנה גדולה". הבעיה שאנשים לא מעמנים עד שהם פוגשים מישהו שבאמת חיי עם זה. ואני אישית נתקעתי בהמון מקרים כאלה. אולי יתחיל להקפיד יותר על מין בטוח אחרי שידע בוודעות שזה קיים וזה יכול לקרות לו. אני נתקעתי במקרה אחד ששכבתי עם מישהו - "סטוץ" מה שנקרא
- והוא פטעום התחיל לשכנע אותי לעשות בלי. אמרתי לו שיש סכנה של איידס ולא כדאי. איזה מצחיק, הוא אמר לי שהוא בטוח שאין לו. אז אמרתי לו שאני בטוח שיש לי ולא כדאי בלי. בהתחלה הוא קפץ בשוק. אבל דיברנו אחרי זה ותוך כדי שיחה הוא הבין שלא צריך לפחד ממני, אלה צריך לפחד לעשות סקס לא מוגן. נפרדנו במצב רוח טוב שנינו, היה אחלה בסופו של דבר. אחרי זה דברנו עוד כמה פעמים אבל זה לא הצליח... ולא בגלל HIV
בברכה, goblinnn

למעלה