Go Spectra!

Traped In A Box

New member
Go Spectra! ../images/Emo45.gif

איזה פרק מצחיק!... סאלי קרעה אותי במיוחד כשהיא אמרה: all hands on deck חחח שיו סמנתה וקייטלין סתם היו תקועות ומשעממות ודרלה שווה..... והקטור חייך! מה קורה פה? יווו אבל איזה צחוקים... תיזברו גוצ'י...... בואנה זאת פרסומת סמוייה

NarihS

New member
../images/Emo7.gifלא ראיתי!../images/Emo7.gif איזה מעצבן זה../images/Emo10.gif

הכלבין והדיגטלי החליטו לא לעבוד באזור שלנו!!! אוף!!! איזה מעצבן זה!!!!
מי יכול להגיד לי איך בדיוק ברוק נראתה? או בערך?
אני רוצה לדעת אם היום היא הייתה יותר יפה

rachelMcfadden

New member
../images/Emo45.gifבאמת היה פרק מצחיקק../images/Emo6.gif

סאלי הזאת בכלל כולה בדיחההה! ומיום ליום אני רואה כמה תורן ודרלה נראים מעולה יחד! למרות שזה היה די מטומטם שכל העובדים עושים שכדאי לו להיזהר... באמת סמנתה וקייטלין היו סתם תקועות, כנ"ל הקטור ובקשר לברוק-הראו אותה אולי דקה אחת בכל הפרק ואני לא זוכרת איך היא נראתה

SupeRonit

New member
אאאאאאיייייייזהההההההה פפפפפפרקקקקק

= סוף הדרך.אהבתי.

יניב1

New member
גם אני אהבתי. ממש אהבתי.

היה קצת טו מאץ' אולי כל הקטע עם העובדים באמת, אבל סאלי גדולה, דרלין קונלי פשוט משחקת מעולה והיא ענקית. אהבתי כל רגע. היה רק מהיר לטעמי השיחה שמאסימו התקשר לסאלי שנייה אחרי ששאל את ברוק מה היא אומרת ואם אני זוכר נכון לא ראינו את ברוק אומרת "כן" - העדיפו להשאיר גם את הצופים במתח, כנראה. היה קצת מלוקק הקטור-סמי-קייטלין לטעמי ודרלה ות'ורן באמת נראים טוב ביחד. פרק בסך הכל נחמד מאוד, מצחיק ומשעשע , SALLY IS BACKֱ !!

לינה18

New member
ליניב

גם אני אהבתי את סאלי בפרק הזה! היא באמת היתה גדולה! וממש לא אהבתי שלא הראו את התשובה של ברוק. אני הרי לא הייתי במתח, כי כבר ידעתי שהיא הסכימה. זה הזכיר לי את הפעם שבה סטפני ניסתה לשכנע את מייסי ודיקן להצביע נגד ברוק ודיקן לא הסכים, אז סטפני עזבה ומייסי התחילה לשכנע את דיקן. ומשום מה לא הראו איך בדיוק היא שיכנעה אותו!
אני רק זוכרת שהראו את מייסי ודיקן ניכנסים למטוס של סטפני, ואז כבר היה ברור שדיקן נכנע. ודווקא אהבתי את הקטע עם סמי והקטור.

יניב1

New member
באמת היה פרק טוב

אהבתי. רק מה שלטעמי היה טיפה טו מאץ' עניין הצחוקים אצל סאלי עם העובדים שלה. וזה היה טיפה יותר מדי מהיר שמאסימו התקשר לסאלי להגיד לה שיש החלטה שנייה אחרי שהיה אצל ברוק, מה גם שבכלל לא ראינו אותה אומרת "כן", אולי דווקא, בשביל להשאיר אותנו במתח, מיסטר בראט יודע מה הוא עושה, אני מניח. מעבר לזה, היה מלוקק כל קטע הסמי-הקטור-קייטלין, ודרלה ות'ורן באמת מתוקים ביחד ומתאימים. בסך הכל פרק נחמד ומשעשע וחייב לציין שדרלין קונלי שחקנית גדולה ואני לא יכול לתאר אף שחקנית אחרת במקומה כסאלי ספקטרה. SALLY IS BACK!!!

יניב1

New member
יו, איזה קטע! הייתי בטוח שזה לא עבר

וכתבתי הכל מחדש... טוב, גיא אתה מוזמן למחוק את ההודעה השנייה, הראשונה יותר טובה, הלא כן?

לינה18

New member
הפרק של אתמול היה ../images/Emo45.gif

אהבתי את כולו. לדעתי זה היה שינוי מאוד מרענן יחסית לפרקים האחרונים, למרות שגם אותם אהבתי. אבל היה מאוד נחמד לראות שוב את סאלי, ששיחקה מדהים במיוחד בפרק הזה! וחוץ מזה כן אהבתי את הקטע עם סמי, קייטלין והקטור, למרות שלדעתי זה די הורס שמראים את העלילה הזאת איזה פעם בחודש, וככה יוצא שאני לא ממש מצליחה להיתחבר אליה.דווקא לפני פרקי הזהב אני ממש אהבתי את העלילה הזאת, אבל לא היצלחתי להיתחבר אליה מאז שהפרקים חזרו. וזה מאוד חבל.

למעלה