GO NEXT

GO NEXT

לא מזמן שידרגתי את הסמסונג811 המיושן שלי לאס קיי 1400 החדיש יחסית.ואני חייב לומר שמלבד ה-300 של עלות השדרוג וה35.9 עם החזר של 14.9 על ז"א אני אצטרך לשלם עוד את יתרת המכשיר סמסונג שלי.אבל לפחות אין לי דמי מנוי חודשיים כמו שהיה לי במסלול החיילים הקודם שהייתי בו! בכל מקרה,את זה אני מספר לכם רק כנתון רקע כאשר הבעייה שלי היא GO NEXT.בתחנת השירות שבה שידרגתי נאמר לי שיש לי האפשרות ליהות מחובר חודש ראשון ללא דמי מנוי של 14.9 ואח"כ אם ארצה אוכל להתנתק.ואני בתומי הסכמתי.אח"כ ראיתי את האפשרויות המוגבלות של הדפדפן האינטרנטי וראיתי שבעיקרון לא ממש אפשר לגלוש לאתרים מענינים אלא רק לקבל מידע מובנה ומוגבל.ואמרתי לעצמי:"אני אתקשר אליהם כבר מחר ואפילו שאני בחודש הכרות חינם אני אבטל את השטות המיותר הזו."התקשרתי למוקד ובמהרה התברר לי שזה לא כל כך קל.בהתחלה נאמר לי שאני בכלל לא מחובר לGO NEXT והנציג הסביר לי שהוא לא יכול לבטל כלום אם אני לא מחובר.כל ניסיונותיי להסביר לו את זה שאני כן מחובר ומצליח לגלוש נכשלו.אח"כ התקשרתי שוב והפעם ענה נציג אחר שממש שכנע אותי להשאר והציע לי מסלול אחר שאם אני לא גולש אני לא משלם כלום אבל אם אני גולש ביום מסוים אני משלם 2 ש"ח על אותו יום(בנוסף לזמן אויר של הגלישה על סך 11 אגורות ומשהו לדקה).הנציג היה די נחמד ואני התפשרתי כי אמרתי לעצמי שאין לי מה לדאוג אני בלאו הכי לא אגלוש בכל ואני לא אשלם כלום.וגם ככה אני עזרתי לו כי אני מאמין שמודדים את הנציגים על פי כמות האנשים שהם משאירים בחברת GO NEXT ואם אני לא מפסיד כלום מזה ואני לא אצטרך לשלם את ה-14.9 כל חודש מה איכפת לי לעשות לו טובה?כל עוד לא נוגעים לי בכיס לא איכפת לי לריב איתו וללכת על "עקרונות". האם לדעתכם פעלתי בסדר???????????????????האם הייתי צריך להמשיך לריב איתו עד שיגמרו לו כוחות השיכנוע שלו והוא ינתק אותי?????????? והאם יכולים לחייב אותי גם ב-14.9 וגם ב2 ש"ח ליום גלישה בטעות כי לא ישימו לב ששיניתי מסלול?או שזה מתעדכן אוטומתית ואין עם זה בעיות?כי הרי הנציג אמר שהוא משנה את המסלול למסלול אחר של "לא גלשת -לא שילמת,גלשת-שילמת 2 ש"ח".אני מקווה שהכול יהיה בסדר? גם חבר שלי ניסה להתנתק מהאינטרנט שלו ואיתו נקטו טקטיקה אחרת של שימור לקוחות :כל פעם משכנעים אותו להישאר עוד חודש והם נותנים לו את החודש ללא דמי מנוי כלל.ערמומיים!!!!!!!!
 

m e i r

New member
אם אתה מבקש כל כך יפה

לפני כחצי שנה ביקשתי מחברת פלאפון לנתק לי את שירות GoNext משום ששמתי לב שדמי המנוי מכפילים את עצמם כל חודש. פלאפון העבירו אותי למוקד גונקסט שם התחילו לשגע את השכל למה לא כדאי וכן כדאי ואז העבירו אותי מפלאפון לגונקסט הלוך ושוב. אבל אני התעקשתי. לבסוף הציע לינציג, לאחר שאמרתי שאני לא משתמש בגלישה, שהוא ייתן לי חודש בלי דמי מנוי ואני אגלוש ואתרשם. אמרתי לו שלא בא לי. הוא הציע לי לגלוש בלי דמי מנוי- גלשת שילמת. אמקתי לו שאין לי צורך. הוא אמר לי "מה אכפת לך? לא תשלם שומדבר." חזרתי ואמרתי שאין לי צורך אבל נמאס לי להתווכח על זה אז הסכמתי. אחרי כמה חודשים שמתי לב שאני משלם כל חודש כמה שקלים לגונקסט. רק בחודש אחד גלשתי, כשיצא שירות הזאזאבוקס. התקשרתי ושוב העבירו אותי לגונקסט, שם אמרו לי ששילמתי כי גלשתי ושכל פעם שאני גולש אני משלם 2 ש"ח + מחיר הגלישה, שזה לא אמרו לי(על ה-2ש"ח) אבל ניחא. הסברתי שאני לא גלשתי כל החודשים הללו ולכן אני דורשת שינתקו אותי לאלתר. הנציגה אמרה לי שיחזרו אליי. אחרי כמה ימים התקשרה אליי נציגה וניסתה לשכנע אותי לרדת מזה. אמרתי לה שאני רוצה שתפסיק את השירות מיד. היא אמרה שזו פונקציה במכשיר סמסונג2000 שיש גלישה ואי אפשר להפסיק אותו, ובעתיד זה יהיה בכל המכשירים. כאן היא ממש עיצבנה אותי. שאלתי אותה אם גם הוצאת שיחות מהמכשיר זה דבר מובנה שאי אפשר לבטל. הסברתי לה שאני התחברתי לפלאפון ולא לגונקסט והיא אמרה לי משהו בקשר לכך שזו החברה היחידה שמספקת אינטרנט בישראל.(שאלתי אותה אם שמעה על פרטנר או סלקום...) לבסוף היא אמרה שהיא מעבירה אותי לאחראית. אחרי חצי דקה אחראית עלתה ושאלה במה תוכל לעזור. אמרתי לה שהנציגה העבירה אותי וכעת היא שואלת אותי במה תוכל לעזור, שזו חוצפה.... היא ביקשה שאחזור על בקשתי, ואז היא ניסתה פעם אחת לשכנע וירדה מזה די מהר. אגב, כשאמרתי לה שכדאי שתסביר לנציגה שגלישה זה לא מובנה ושאפשר לבטל זאת, היא אמרה לי שזו ההנחייה לעובדים. (כלומר ההנחייה היא לשקר.)
 
פשוט...

תגידי שנגנב לך המכשיר ואת מעוניינת לבטל את שרותי הרשת, ככה אני עשיתי... ותיק תק ואין לי GONEXT... ד"א... גם לי יש SK 1400... לא שזה משנה
- דודי
 

ronen60

New member
גם לי קרא בדיוק דבר כזה

אני הלכתי איתם בעקשנות כולל מכתבים ותלונות אבל בסוף שילמתי את "דמי היציאה" בגלל התחייבות ל36 חודש והפכתי את המסלול לפלאפון איזי פלוס אין תשלום חודשי, אין חשבון, ניגמר הסיוט של גו-נקסט, אני מקווה שחברת פלאפון תבין שחברת הבת גו-נקסט מתעללת בלקוחות פלאפון.
 
למעלה