!Go Malcolm

Dawn12

New member
!Go Malcolm ../images/Emo45.gif

אני לא מבין, סוף סוף מישהו אוזר אומץ ומטיח באוליביה את כל מה שאנחנו אומרים כאן כבר כל כך הרבה חודשים ("manipulating bitch" היה המינוח המדוייק, לא?
) ואף אחד לא טורח לפתוח על זה שרשור?
אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שממש נהניתי לראות סצינה שאוליביה נוטלת בה חלק. בדרך כלל אני פשוט מדלג עליהן, כיוון שהיא תמיד זו שאומרת את המילה האחרונה ותמיד חושבת שהיא צודקת, גם אם לדברים שהיא אומרת אין שום בסיס (ואין להם). דרוסילה היתה היחידה שהיתה יכולה להעמיד אותה במקום, אבל מאז שהיא עזבה נשארנו עם ניל שלא מסוגל לעמוד על דעתו גם אם חייו יהיו תלויים בזה, ומלקולם המסכן שנאלץ לסבול את מסכת הייסורים שהיא מעבירה אותו. עד היום. גם אתמול סצינת העימות שלהם היתה טובה, אבל שום דבר לא השתווה לרגע שבו הוא איים עליה שהוא יסית את נייט נגדה ויספר לו את כל האמת על האמא ה"מושלמת" שלו. סוף סוף!
הגיע הזמן שהוא יתחיל להראות לה שגם הוא יודע לשחק מלוכלך אם אין לו ברירה. הכי מצחיק זה שאוליביה ממש נראתה מזועזעת מזה, כאילו היא לא הבינה מאיפה זה מגיע. אולי היא ציפתה שהוא יגיב כמו ניל ויציית כמו כלב?

ים כחול

New member
מצטרפת אליך ../images/Emo45.gifלהריע למלקולם../images/Emo23.gif

ויותר מיזה אני רוצה שיצא במשפט נגדה וינצח !!!!!!! הגיע הזמן שהגלגל יתהפך והיא תתחנן על נפשה לראות את נייט הבטן שלי התהפכה היום בגללה
הרגשתי הזדהות מוחלטת עם מלקולם
אהבתי מה שאמר לה בסוף :
וזה עדיין כינוי עדין מידי בשבילה !!!

כנס לכרטיס שלי ותגלה הפתעה!

אני פתחתי שרשור למלקי אבל תפוז החליטו שלא לשלוח את ההודעה לפורום! והנה ההודעה עצמה: גם אתם מחאתם לו כפיים בסוף הפרק
סופסוף הוא העמיד את אוליביה במקום. no more mister nice guy! היא עברה כל גבול, לא אכפת לה לפגוע בבן שלה ולהסית את מלקולם נגדו... אז למה לעזאזל שהוא לא יספר לנייט מה האופי האמיתי של אמא שלו... משדרת לעולם א' אך עושה ב'... כלבה תחמנית, היא סתם נוקמת במלקולם ונוטרת לו על השנישואים שלהם נכשלו (מה שגם היה די באשמתה). חוצמזה שמגיע לו לקבל אקסטרה בונוס על הצרידות שתהיה לו כתוצאה מהצעקות
חיכיתי כל הפרק לעקרת בית הנואשת, לפי מה שהבנתי משחר היא היתה אמורה להופיע ביום רביעי... I got punked! למה לי לראות פרקים ישראלים אם אין איזי, או ג'יל, אשלי ופיליס

Kalla

New member
../images/Emo45.gif אינני ממעריצי מלקולם הגברתן

אך הפעם הוא הכניס לפוסטמה הזאת כמו שצריך! מערכת השיקולים שלה תמוהה לחלוטין, אם בכלל קיימת וקשה לי להאמין שהיא בעצמה מאמינה בשטויות שהיא פולטת מהפה. עוד מילא שהיא מתאכזרת למלקולם - היא לא חייבת לו כלום - אבל איך היא מסוגלת להתעלל כך בבן שלה, שאותו היא אמורה לאהוב? מגיע לה כל הרע שבעולם!

דבירית

New member
כל מילה אמת לאמיתה

כל הכבוד למלקולם שהכניס לה. מה היא חושבת ? מששחקת או תה דואגת לבנה. גם היא עשתה טעויות שלא תשחק מיס מושלמת.

pumiki25

New member
היא פשוט דורשת סטירה ../images/Emo5.gif

אוח, עד כמה נהניתי לראות את מלקולם מכניס לאלמנה השחורה. הגיע הזמן, הייתי אומרת. "manipulative bitch" לא פחות מ - "saint Olivia" - ת-ע-נ-ו-ג!

pumiki25

New member
ו...הודעה! הודעה! הודעה! ../images/Emo124.gif

לשניים וחצי המנויים הנוספים של YES שמשוטטים בפורום - אכן, אמנם באיחור קל (*מכחכחת קלות*), אבל גם YES החליטה לעשות צדק רחום עם צופיי צח"מ והחליטו, בטוב-ליבם, לשדר פרומו משלהם לצח"מ
כן-כן - מהיום, גם על מסכיינו המקופחים

pumiki25

New member
אה, אופס ../images/Emo4.gif

זה אותו הפרומו ששודר/משודר ב - HOT. נו, שוין
(אחלה פרומו, אגב!)

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה../images/Emo70.gif

לא ראיתי את הפרק אתמול, הקלטתי אותו ולא ראיתי אותו עד עכשיו כי לא חשבתי שהפסדתי משהו, חשבתי לעצמי, מה כבר יכל לזוז שם? אבל אחרי שקראתי את השרשור הזה אין מצב שאני לא צופה בפרק!!! מלקי שלי סוף סוף הראה לאלמנה השחורה מאיפה ה-
משתין ואני יפספס את זה? אין סיכוי..

למעלה