!Go Malcolm ../images/Emo45.gif
אני לא מבין, סוף סוף מישהו אוזר אומץ ומטיח באוליביה את כל מה שאנחנו אומרים כאן כבר כל כך הרבה חודשים ("manipulating bitch" היה המינוח המדוייק, לא?
) ואף אחד לא טורח לפתוח על זה שרשור?
אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שממש נהניתי לראות סצינה שאוליביה נוטלת בה חלק. בדרך כלל אני פשוט מדלג עליהן, כיוון שהיא תמיד זו שאומרת את המילה האחרונה ותמיד חושבת שהיא צודקת, גם אם לדברים שהיא אומרת אין שום בסיס (ואין להם). דרוסילה היתה היחידה שהיתה יכולה להעמיד אותה במקום, אבל מאז שהיא עזבה נשארנו עם ניל שלא מסוגל לעמוד על דעתו גם אם חייו יהיו תלויים בזה, ומלקולם המסכן שנאלץ לסבול את מסכת הייסורים שהיא מעבירה אותו. עד היום. גם אתמול סצינת העימות שלהם היתה טובה, אבל שום דבר לא השתווה לרגע שבו הוא איים עליה שהוא יסית את נייט נגדה ויספר לו את כל האמת על האמא ה"מושלמת" שלו. סוף סוף!
הגיע הזמן שהוא יתחיל להראות לה שגם הוא יודע לשחק מלוכלך אם אין לו ברירה. הכי מצחיק זה שאוליביה ממש נראתה מזועזעת מזה, כאילו היא לא הבינה מאיפה זה מגיע. אולי היא ציפתה שהוא יגיב כמו ניל ויציית כמו כלב?
אני לא מבין, סוף סוף מישהו אוזר אומץ ומטיח באוליביה את כל מה שאנחנו אומרים כאן כבר כל כך הרבה חודשים ("manipulating bitch" היה המינוח המדוייק, לא?