GO LA!

somone141

New member
המשחק הכי גדול בעולם

הכי יוקרתי. ומדברים לי על כספי... לבריאות. GO KOBE GO LAKERS

האח52

New member
../images/Emo44.gif כל שידורי הספורט - ומשחקי הNBA ברשת

אתה מחפש שידור ספורט תמיד זה בשביל, כל שידורי הספורט בארץ ובעולם במקום אחד בעברית: לכניסה לחץ כאן!

EizoTop

New member
רון ארטסטטטטטטטטטטטטטטטט

איזו סחיטה של עבירה מפול פירסס

EizoTop

New member
קובי !!!!!!!!

איזה סל על ריי אלן (שעשה הגנה מצויינת!!!!)

somone141

New member
אין עוד מלבדו!

הזריקה הכי קשה שאפשר לקחת ובום טראחחח קבר אותה על עיוורררר, פאקינג הל איזה קלאץ'... אבדו לי המילים. eat that celtics!!!

Puskas

New member
בוסטון אסון השנה

29-16 זה כבר לא צחוק..זה מאזן חלש לאללה... אם הם יראו ככה בפלייאוף הם לא עוברים חצי גמר..

somone141

New member
דווקא הם הובילו ברוב המשחק...

היו לי מחשבות רעות בראש על בלואאוט בפיגור 10... נראינו ממש רע, רכים, לא אגרסיביים, כוסיות אשכרה, הגבוהים שלנו איפשרו לרונדו ולכל סלטיק לחדור באין מפריע, זה נראה מביך, רונדו שיחק בנו, עד שקובי חזר לשמור עליו והרגיע אותו מעט. בוסטון נראיתה מצוין, למרות ערב חלש של גארנט, והפסידה על נקודה בסך הכל, לא יכלה לקובי.. והיא לא היחידה... מוזר איך ריברס נמנע מדאבל טים במהלך הזה אחרי שבכל המשחק הוא חנק את קובי בדאבל טים ומנע ממנו להיות יותר מעורב. ואכן - 19 נק' בלבד, ממש כלום, אבל דווקא במהלך האחרון הוא הפקיר את ריי ריי בדד במערכה.. ונענש. לא מובן. לא איכפת לי. וההרגשה, אוי ההרגשה בשניה אחרי... טירוףףףף אני מת עליו.

אף שחקן יחיד לא יכול לעצור את קובי כשהוא און

אבל ריי הוביל את קובי לזריקה הכי קשה שהיה אפשר לבקש בהינתן האתלטיות שלו (של אלן). בוסטון הפסידה בגלל טעויות של דוק ריברס. הבידוד של פירס בטופ אוף דה קי הוא חרוש וצפוי, וטוני אלן שהיה מצויין במחצית הראשונה, לא ראה דקת משחק, וזה לא שריי היה בכושר קליעה, ככה שאני מאשים את ההפסד הזה על דוק ריברס. מהלך הגנתי ענק של ארטסט אגב מנע מבוסטון לסגור עניין, למרות שארטסט הוא לא השחקן שיעצור את פירס, לאורך הקריירה שלו פירס מסתדר יחסית טוב עם רון. http://www.basketball-reference.com/play-index/h2h_finder.cgi?request=1&p1=artesro01&p2=piercpa01 אני עדיין חושב שבוסטון היא המצ' אפ הכי בעייתי ללייקרס בליגה, אבל אני לא רואה אותם מצליחים לצאת מהמזרח.

somone141

New member
זה מה שרון-רון מביא לליקרס

הפאול שהוא לקח מפירס בקלאץ' מאפיין אותו אולי יותר מכל שומר אחר בליגה. הוא חכם וקורא את הפעולה של היריב לפני הפעולה עצמה. הוא היה אדיר גם בהתקפה עם סל מכריע לפני זה של קובי, וסיפק בכלליות את מה שהלייקרס צריכים ממנו. פירס קולע מולו רק 43% מהשדה, זה כבר מוכיח שכן קשה לו מולו.

אבל ארטסט הוא שומר מצוין, לקלוע מולו ב43%

זה לא כל כך רע. אתה קולע ב43% מול הסטופרים האלה, וב53% מול כל מיני רכיכות ובסוף אתה מקבל אחוזים טובים.

לא צריך להגזים, זה לא מאזן חלש לאללה

הם כולה משחק אחד מהמאזן השלישי הכי טוב בליגה, לא להגזים, השמיים לא נופלים. בוסטון נראית רע עד עכישו זה נכון, אבל גארנט עדיין לא עצמו (גם לא בטוח שיהיה), ריי אלן בינוני, פירס יום עסל יום בסל (לרוב עסל נראלי, הדבר הטוב בכל מקרה...) ומרקיז בחוץ עם פציעה. בוסטון נראים כרגע כקבוצה הרביעית הכי טובה במזרח, אבל בתחילת השנה הם הראו שהם מסוגלים להיראות כמו הקבוצה הבכירה בליגה, ולמרות שאין יותר מידי סיבות לאופטימיות, לא הייתי ישן עליהם, אני בטוח שאף קבוצה לא רוצה לפגוש אותם בפלייאוף...

הבעיה היא עם ריי אלן

השאלה היא האם ריי אלן שווה יותר כרגע בסלטיקס מאשר כחוזה נגמר בטריידים? עם החוזים של גארנט ופירס אין לסלטיקס כמעט שום דרך לשפר את הקבוצה בעתיד חוץ מהחוזה הנגמר של ריי אלן, אם נותנים לו להיגמר אז עדיין אין מקום להביא שחקן אחר וה18 מיליון שלו "נעלמים". השאלה שאיינג' צריך לשאול את עצמו היא האם הוא רוצה לתת לביג 3 עוד צ'אנס ולהתפלל השנה בפלייאוף (לפספס את אטלנטה אם אפשר ולקוות שכולם יהיו בכושר טוב בפלייאוף) או שיש לו את הביצים לפרק את החבילה ולהשתמש בחוזה הנגמר של אלן ולנסות לעשות משהו שיהיה עדיף לקבוצה בטווח הארוך. השאלה היא כמובן מה אפשר לעשות, אין שום התאמה טובה במרקט כרגע. מבין השמות שכן עולים הרוב הם גבוהים שלא ממש מתאימים עם גארנט, פרקינס וראשיד כמו אמארה או ג'יימסון...השחקן היחידי שכן עלה הוא מונטה אליס שלפני שבוע וקצת היו כמה שמועות על טרייד כזה שגולדן הכחישו מהר אז כנראה שאין לזה יותר מדי ביסוס. אני לא בטוח איך אליס משתלב (הבאק-קורט עם רונדו יהיה מהיר וקטלני אבל גם נמוך יחסית ואליס לא ממש משתלב בסלטיקס (הוא יותר צריך את הכדור, אלן התאים יפה כשוטר וכו'). ככה שאין אופציה קורצת בחוץ לטרייד כזה. ככה שמצד אחד לא רוצים לחזור על מה שהיו בתחילת שנות ה90 שלא פירקו את זה בזמן וזה הוביל לכמה שנים גרועות...מצד שני אין ממש אופציה מעניינת במרקט גם אם איינג' כן היה רוצה להסתכן בטרייד של אלן ופגיעה בכימיה הקבוצתית כרגע וכל זה. במצב הנוכחי של המרקט אני לא רואה שום טרייד שיכול לתרום גם העונה וגם לטווח הארוך אז במקום איינג' כבר הייתי נשאר עם מה שיש ומקווה לטוב. שאלן לפחות יחזור קצת לכושר בחודשים הקרובים - זה משהו שיכול להיות. הוא פוגע רק 33-34% לשלוש העונה ולא הגיע למספר דו ספרתי בנקודות ב5 מ8 המשחקים האחרונים, אחרי שעשה את זה רק פעם אחת ב35 המשחקים הקודמים. לגבי המשחק היום אני מסכים שניהול ההתקפה ב4-5 דקות האחרונות היה גרוע, הבידוד של פירס זה המהלך הכי מעצבן שיש לנו (אפילו כשהוא קולע אותם), החסימה של גארנט לפירס ואז הוא מקבל את הכדור חזרה לג'אמפר זה טוב אבל רק כשגארנט בכושר קליעה כמו שהיה בתחילת השנה והוא עדיין לא הגיע לשם. צריך לשים את הכדור בידיים של רונדו ולתת לו להוביל את ההתקפה, לא סתם הוא אולסטאר. ועם כמה שאני אוהב זריקות של אלן בשניות האחרונות הייתי מעדיף לראות עם 7 שניות את פירס מנסה להיכנס ולהוציא לפחות עבירה מהעניין. פשוט לא מצליחים לסגור משחקים.

לדעתי כדאי להשאיר את ריי

בקיץ להחתים אותו על חוזה קטן יותר שמתאים ליכולת הנוכחית שלו. משהו כמו 21 מיליון ל3 שנים כשהשנה האחרונה היא אופציית קבוצה ככה שיהיה אפשר לחתוך אותו אם הוא מאבד את מעט האתלטיות שנשארה לו. ויאללה להתחיל לבנות סביב רונדו. את פירס לא שולחים לשום מקום אבל את גארנט וה21 מיליון שלו לעונת 2011/2012 אפשר להעביר בטרייד כלשהו, יכול להיות שעם הCBA החדש קבוצות ייקפצו על חוזה נגמר כל כך גדול בתקווה שהוא גם יהיה מסוגל לשחק ולתרום לאן שיגיע.

rapgamer4ever

New member
לדעתי הם עדיין קבוצה מפחידה מאוד

יותר מאורלנדו ודנבר ובטח שיותר מאטלנטה. בשנה שעברה הם שיחקו בסוג של הרכב טלאים ועשו קמפיין מאוד יפה. הסיבוב הראשון במזרח לא אמור להתיש אותם יתר על המידה ואני מאמין שגם ממרומי הגיל הם מסוגלים לתת גז 3 סדרות ולאיים מאוד ברצינות על התואר. חמישייה חזקה כמו של בוסטון יש רק ללייקרס, ושל הסלטיקס נראית גם יותר מאוזנת ועם פחות נקודות תורפה.

EizoTop

New member
ריי אלן לשלוש

והחוצה ! הלייקרס מנצחים 90-89
יעקב עם סל ניצחון גדול

Puskas

New member
כל הכבוד ללייקרס אבל..

מישהו רואה את הלברון שואו על האחות הקטנה מלוס אנג'לס?? אני עוקב אחרי המשחק בESPN PLAY BY PLAY וזה מדהים.. 23 נ"ק,3 רב' ו-3 אס' לקינג ברבע הראשון!! כרגע מחכים לתחילת רבע 2 והתוצאה של הרבע הראשון היא 46-20 מדהים ללברונס!

למעלה