GO ILAN

ירין1000

New member
GO ILAN

היי אילן שמי הפרטי 1 6 2 1 4 שם משפחה 1 3 3 5 1 תאריך לידה 14.2.1976 התחלתי לימודים עתה ובאוקטובר אני מתחילה תואר שני וזאת לאחר שקבלתי המלצה מנומרולוג מסויים שאמר לי שהעיתוי כרגע הוא של לימודים ואחרי הלימודים תבוא הזוגיות. האם אתה רואה זוגיות בקרוב, האם התקופה הזאת של ההתפתחות הרוחנית גם תביא עימה בין זוג אנא תסביר לי את המצב הנתון. רב תודות, ירין

ירין1000

New member
ירון

אין לי מושג מי אתה אבל אשמח לשמוע מה חוות דעתך ולפי התשובה אדע אם אמשיך לשאול גם אותך שאלות

ירין-הבהרה

אני רוצה שתביני זה לא נכון להיתלות על נתון אחד או שניים. כשאני אמרתי שאצלך קודם לימודים, זה לא אומר רק לימודים. אם תשכילי להתחבר לאנרגיות בתקופה שבה את נמצאת-לימודים,נסיעות במיוחד במקומות של תרבויות שונות, ההתפתחות שלך תבוא בדרך זאת, ולטווח ארוך זה יקנה לך מעמד גבוה בכל מקום שתהיי. את תכירי חברים בדרך לימודים או בנסיעות. אל תתפסי ממה ששמעת על המשמעות של מיספר 7 בכל דבר יש גם את הפלוס ה-7 נותן הזדמנות להתפתחות הנפש, ובשבילך מה שיעשה לך טוב, לימודים הרבה תנועה ונסיעות כמובן גם חברה. מאחל לך הרבה אושר. אילן.

ירין1000

New member
ורק הדמעות הדמעות הן....

אילן הכל ברור לימודים עבודה התפתחות קריירה אבל מה יהיה עם הזוגיות. אני מאמינה שאתה לא סתם לא עונה לי כנראה שיש סיבה אבל בכל זאת מאז הפרידה אני מרגישה שמשהו מת בתוכי מין אכזבה גדולה ורצון מאד גדול לשיקום אז אולי בכל תסביר למה יש קושי בזוגיות? האם אני צריכה לעבור תיקון? איך מקלים על העניין? לא סתם כתוב לא טוב היות האדם לבדו ... למה כל יתר התחומים פחות או יותר סבירים וזה תחום בו אני חווה מפלות. ירין

ירין1000

New member
עינת

אשמח אם תחווי את דעתך וזאת לאור השינויים של התחלת לימודים שקורים לי בימים אלו

עינת

New member
ירין

היית אצל נומרולוג וכפי הנראה שילמת לו ממיטב כספך,האם אינך סומכת על דעתו? לאחר מכן את שואלת את אילן ומנסה לבחון גם את כישוריו של ירון. הבאה בתור לבחינה היא אני ? הפורום מבחינתי נועד למתן יעוץ ועזרה ולא לבחינת כישורים...

ירין1000

New member
הדרך להגיב

עינת את מתקיפה וזה מכעיס.אני חושבת שלפני שאת מגיבה לשאלה שלא מתאים לך לענות אליה תנשמי עמוק ואחר כך תחליטי איך לנסח את התשובה הפורום נועד לשמוע דעות שונות ומי שברצונו להגיב כל עוד זה לא חורג מהכללים אותם הגדרת יכול לעשות כן. אם אינך רוצה לענות את לא חייבת אבל לעניות דעתי גם יש דרך להביע את הביקורת שלך על הדברים. אומנם הייתי אצל נומרולוג מסויים אבל אני עדיין שמחה לשמוע את חוות דעתם של אילו שעונים בפורום זה אין כאן בחינה של כישורים כי אם ראייה של עוד פן של הדברים מנקודת זוית של אנשים אחרים. אז תודה לכל מי שכן מוכן לענות ובנועם, ירין אז אנא ממך ....

לא ככה

צורת התגובה שלך לא במקומה אני חושב שבמסגרת הפורום קיבלת הרבה וזכותה של עינת להגיב במיוחד על דברים חריגים,ובמקרה זה היא צודקת. אל תשכחי שאנחנו מקדישים מזמנינו לענות לכם וללא תמורה. אני מקווה שפעם הבאה תתייחסי בסבלנות זה יתרום לאוירה חיובית. אשמח אם תגיבי כמתבקש. אילן.

ירין1000

New member
סליחה ומחילה

אני מצטערת שגם אני בחרתי בתגובהבה של כעס ועל כך אני מבקשת סליחה. אומנם הייתי אצל נומרולוג מסויים אבל אני עדיין שמחה לשמוע את חוות דעתם של אילו שעונים בפורום זה אין כאן בחינה של כישורים כי אם ראייה של עוד פן של הדברים מנקודת זוית של אנשים אחרים. ואני רוצה להודות לכל מי שעונה לי ומקדיש מזמנו היקר ונותן לי להבין עוד דברים בדרך להתפתחותי הרוחנית - לאילן, לעינת ולכל מי שבחר וייבחר להגיב בעתיד. תודה ושנה טובה, ירין

למעלה