go go go shorti its your birthday

my josh

New member
go go go shorti its your birthday

טוב להיילי ג'אד(הבת של אמינם..) יש היום יומולדת (כי כבר אחרי 12..)..! אז שיהיה לה מזל טוב!..! לגברת כריסמאס הקטנה..@!

LadyLuvJess

New member
ווהו!!! מזל טווווווווווווב!!../images/Emo24.gif

היילי!!! מתוקה קטנה שכמותך!!! המון המון מזל"ט!!! עושר ואושר בטוח שיש לך (היי, אמ אבא שלה בכל זאת..) אז רק שתהיה לך ילדות מהממת וקשר טוב עם שני ההורים שלך!!! יומולדת להיילי!!!

k k1

New member
מזל טוב להיילי!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב לילדה הכי תותחית בעולם,כמו אבא שלה!!! איזה בובה מתוקה היא!!!! sombodey please help me i think my dad gone crazy חחחח פעם הייתי משמיעה ת'שיר הזה לכל העולם...מרוב שהיא מתוקה שם...

my josh

New member
חח כן! למרות שאני לא אוהבת את הסוף

כשהיא צוחקת אז התחוק שלה כזה מזוייף!!! אבל היא הכי חמודה בעולם!!!

k k1

New member
מה?!?!?!?!?

אני מזועזעת ממך עדי! חחח סתם... הצחוק שלה בסוף כ"כ חמוד שזה מפחידדדדדדדדדדדדדד

my josh

New member
מה????? הצחוק שלה מזעזע בסוף!!!

טוב לא להגזים מזעזע אבל לא אהבתי.. הוא כזה מאולץ!! הצחוק שלה יפה בהתחלה..! שהיא אומרת sombody please help me! ואז היא צוחקת שם יש לה את הצחוק הכי יפה בעולם אבל בסוף אני לא אוהבת!! חח אני גם אוהבת שהיא אומרת כזה dadd! חח כשהוא אומר am im the only fucking normual anymore? חחח ואז היא אומרת דאדדד! חח חמודה!! אההה ולא הבנתי משהו נכון בסוף של השיר אז הוא אומר אני לא מאשים אותכם גם אני לא הייתי נותן להיילי להקשיב לי.. והיא בעצם בשיר אז איך הוא לא נותן לה לשמוע את השירים ? טוב אולי היא הקליטה את זה לא באותו זמן שהוא הקליט... כי רואים שכל פעם זה אותו דבר עם ה-מיי דאד גוינג כראזי זה כל פעם אותו דבר כנראה היא הקליטה כמה מילים ואז הוא חיבר אותם לשיר כי אם הוא אומר שהוא לא נותן לה לשמוע אותו...

k k1

New member
כן.....

הוא נותן לה לשמוע רק את הגירסא המצונזרת של השירים שלו וכמו שאמרת הוא בטח הקליט את כל הקטעים שלה קודם ואז הכניס את זה לשיר

my josh

New member
חח אזה שטויות היא גרה בבית שהוא מקל

יט את כל השירים שלו בטוח שהיא שומעת את כל הקללות שהוא מקלל.. וגם בטח יוצא לו לקלל לידה כי הוא כל היום מקלל טוב הוא לפחות מנסה לא לתת לה לשמוע... גם זה משהו..

my josh

New member
אהה ועוד משהו.. נכון בשיר דו רה מי

אז בהתחלה שומעים את היילי והיא מקללת שם את ג'א רול.. היא כבר למדה לקלל...!..! יש את מה שהיא אורמת רק בגירסא החדשה אין את זה בגירסא הישנה.. אז תורידי את החדשה.. ותשמעי

k k1

New member
יש לי ת'גירסא החדשה מזמן

ולא שמעתי שהיא מקללת שם,היא רק עונה לאמ ובסוף היא שואלת אם ג'ה רול יותר גבוה וזה.... ויש לי עוד שאלה:בקליפ ל-the way i am זאת באמת היילי בקליפ?

my josh

New member
לאא בהתחלה של השיר.. אז היא מקללת

אותו זה יותר חלש מהשיר אז כנראה לא שמעת תגביהיה טיפה את הקול ותשמעי.. ואממ נראה לי שזאת היא בקליף..

k k1

New member
מה היא אומרת בדיוק?

כי לא שמעתי גם עכשיו.... אולי זה לא הגרסא החדשה,אני בכלל לא שמתי לב להבדל בין השירים חוץ מהשם

my josh

New member
כנסי

הנה כנסי לפה http://hiphopfoundry.com/audio ותורידי משם את דו רה מי... ותשמעי..

my josh

New member
אה לא בעצם שם איןץץ תורידי מפה:

http://www.shadyzone.net/ את צריכה לעבור עמוד.. אחרי שעברת יהיה לך את השירים בצהוב אני חושבת...

k k1

New member
הורדתי

ובאמת 2 הגירסאות שהיו לי היו אותו דבר שניהם היו haili's revenge, עכשיו הורדתי ת'נכון ובאמת היא מקללת אותו שם-איזההההההההההההההה מוזר שאמ הכניס אותה לכל הקטע הזה ונתן לה לקלל במיוחד אחרי שהוא לא נותן לה לשמוע ת'קללות בשירים שלו

my josh

New member
זכן לדעתי זה סתם טעות ללמד אותה ככה

לקלל אבל היא כבר ב8 והיא סך הכול אומרת משהו ass כאילו שאנחנו היינו בני 8 לא דיברנו ככה.. אבל עדיין הוא אומר שהוא לא נותן לה לשמוע את הקללות שלו והוא בעצם מלמד אותה קללות בישביל השיר שלו.. בשביל מה?..? וגם לדעתי הגירסא ההיא יותר יפה עם הוני גיב דאדי איס אוסקר..

k k1

New member
כן הגרסא הראשונה יותר יפה

ולא משנה מה,לדעתי הוא לא צריך להכניס אותה לכל הסכסוך הזה כילו הוא היה צריך להגיב לזה שג'ה רול ירד על היילי אבל בלי להכניס אותה לשיר-הגזים קצת....

my josh

New member
כן.. בכלל הם מערבים יותר מידי

אנשים בריב הזה.. בכלל זה היה ריב של ג'ה ופיפטי אז מה הוא ואובי ודי 12 קשוריםן..? סתם הם נכנסים לכל ריב שיש.. ולאט לאט כולם נכנסים לריב הזה.. אם פיפטי וג'ה רבים שיריבו ושלא יכנסו להם לריב כל הזמן..

למעלה