היילי!!! מתוקה קטנה שכמותך!!! המון המון מזל"ט!!! עושר ואושר בטוח שיש לך (היי, אמ אבא שלה בכל זאת..) אז רק שתהיה לך ילדות מהממת וקשר טוב עם שני ההורים שלך!!! יומולדת להיילי!!!
מזל טוב לילדה הכי תותחית בעולם,כמו אבא שלה!!! איזה בובה מתוקה היא!!!! sombodey please help me i think my dad gone crazy חחחח פעם הייתי משמיעה ת'שיר הזה לכל העולם...מרוב שהיא מתוקה שם...
טוב לא להגזים מזעזע אבל לא אהבתי.. הוא כזה מאולץ!! הצחוק שלה יפה בהתחלה..! שהיא אומרת sombody please help me! ואז היא צוחקת שם יש לה את הצחוק הכי יפה בעולם אבל בסוף אני לא אוהבת!! חח אני גם אוהבת שהיא אומרת כזה dadd! חח כשהוא אומר am im the only fucking normual anymore? חחח ואז היא אומרת דאדדד! חח חמודה!! אההה ולא הבנתי משהו נכון בסוף של השיר אז הוא אומר אני לא מאשים אותכם גם אני לא הייתי נותן להיילי להקשיב לי.. והיא בעצם בשיר אז איך הוא לא נותן לה לשמוע את השירים ? טוב אולי היא הקליטה את זה לא באותו זמן שהוא הקליט... כי רואים שכל פעם זה אותו דבר עם ה-מיי דאד גוינג כראזי זה כל פעם אותו דבר כנראה היא הקליטה כמה מילים ואז הוא חיבר אותם לשיר כי אם הוא אומר שהוא לא נותן לה לשמוע אותו...
יט את כל השירים שלו בטוח שהיא שומעת את כל הקללות שהוא מקלל.. וגם בטח יוצא לו לקלל לידה כי הוא כל היום מקלל טוב הוא לפחות מנסה לא לתת לה לשמוע... גם זה משהו..
אז בהתחלה שומעים את היילי והיא מקללת שם את ג'א רול.. היא כבר למדה לקלל...!..! יש את מה שהיא אורמת רק בגירסא החדשה אין את זה בגירסא הישנה.. אז תורידי את החדשה.. ותשמעי
ובאמת 2 הגירסאות שהיו לי היו אותו דבר שניהם היו haili's revenge, עכשיו הורדתי ת'נכון ובאמת היא מקללת אותו שם-איזההההההההההההההה מוזר שאמ הכניס אותה לכל הקטע הזה ונתן לה לקלל במיוחד אחרי שהוא לא נותן לה לשמוע ת'קללות בשירים שלו
לקלל אבל היא כבר ב8 והיא סך הכול אומרת משהו ass כאילו שאנחנו היינו בני 8 לא דיברנו ככה.. אבל עדיין הוא אומר שהוא לא נותן לה לשמוע את הקללות שלו והוא בעצם מלמד אותה קללות בישביל השיר שלו.. בשביל מה?..? וגם לדעתי הגירסא ההיא יותר יפה עם הוני גיב דאדי איס אוסקר..
אנשים בריב הזה.. בכלל זה היה ריב של ג'ה ופיפטי אז מה הוא ואובי ודי 12 קשוריםן..? סתם הם נכנסים לכל ריב שיש.. ולאט לאט כולם נכנסים לריב הזה.. אם פיפטי וג'ה רבים שיריבו ושלא יכנסו להם לריב כל הזמן..