GO FORUM GO FORUM

ק ר ח

New member
GO FORUM GO FORUM

אני חייב לכתוב הודעה שכבר מזמן רציתי לכתוב,והיום היא נכתבה כי אם אתם זוכרים(לא נראה לי שמישהו שם לב) מישהו היום פירסם הודעה:"זה כזה פורום שכונה" ואז חשבתי על זה ורק שתדעו,שאני כותב בעוד כמה פורומים אבל זה הפורום שאני הכי אוהב משום ש: א.אני מכיר פה את הרב אישית ב.הרב מכירים אותי אישית(תחכום של בוקר,הא?
) ג.עם כל הריבים והקללות שלפעמים יש פה אני מרגיש את האהבה ואת הקירבה ואת כמה שכולם משתדלים לתרום לסצינה ד.אני חייב לציין שיש גם דברים רעים כמו סקרים על מה הסיגריות שאנחנו הכי אוהבים לעשן! את מי זה מעניין ראבאק(אגב,LM LIGHT) ה.היי,בוקר טוב אם רק קמתם,לילה טוב אם כמוני רק עכשיו אתם הולכים לישון נ.ב.-בהודעה שמשבחת את הפורום אני חייב לתת כבוד לדה´לורד,מד דוג,וכל מי שכותב פה,אז קחו:כבוד!

G MaN aka Satla

New member
לגבי ה"דאחקה" שלך

אתה ממש קוף מסריח משופשף (תרתי משמע) חהחההחהחהח הכנסתי לך!!!!! תחכום של בוקר

ק ר ח

New member
2 התגובות האלה

ממש משקפים את מה שרשמתי בהודעה הראשונה,שמתם לב כמה אהבה יש בין הראפרים הכושלים האלה(עזבו,בדיחה פרטית או שלא?) "אתה ממש קוף מסריח"-פשוט ...פשוט!
בוקר\לילה טוב זהו אני הולך לישון,נשבע!

G MaN aka Satla

New member
חחחחחחחחחחחח

מתי תבין שזה היה בצחוק יא חתיכת גמד שחור מכוער משופשף (תרתי משמע) משפריץ דאודורנטים על האשכים שלו מכחיש את העובדה שיש לו אח תאום יותר יפה ממנו חתיכת דרדס שרוף מניאק יא חומס ישבנים

double M

New member
חחחחחחחחחח

שתוק יא פמטות פלדה יצוקות יא חתיכת פומני מגודל משופשף (לא תרתי משמע.טוב?) חולם עליי בלילה חושק בבנות טחונות אתה יודע שכל מי שבא איתי אמר שאתה מוזר? יא עילג, נלוז, דלוח, מצחין, טטרן, חורני, פומני, גוש טימטומת מתועב (!),גרורה חברתית, אוכל בתחת, מרמה בדמקה, נושכני, אינסטלטור, פותח סתימות, מחפש במחילות, מנקה ארובות, בוחש בשוקולד, מרגיש חרא, מפליץ קונדומים, מחרבן קוטג´, מוחא כפיים בלי ידיים, דוחף אצבע בתחת כשהידיים באוויר, מיקיאגי, תכשיטן, ידיד, לא הולך לים בשביל הכוסיות, קונה פלאבוי בשביל המאמרים, לא מכיר את sex4free, "לא מעוניין בקשר כרגע", חובב ירקות מאורכים, "הייתי במצעד הגאווה כי רציתי לרקוד", מסתכל בפורנו על הצדדים של המסך, גושי חרא בין השיניים............הומו!

G MaN aka Satla

New member
בואנה יחתיכת דרדס

שהצלתי אותו מפוגו עצבני בהופעה של שייגעצ אתה מבין אתה מתחיל בירידות שיעני 50 אחוז באו ממני? להחזיר לך? סבבה.. פתחת עם זה שכל מי שבא איתך (זאתי שהגיעה לי לביצה , אחותה והגידול) קראו לי מוזר , אז הידידה שלי שצחקנו עליה בזמן שריססת את האשכים שלך עם הדאודורנט שלי וגנחת , אני אצטט "אוו ,אווו" היא אמרה "תגיד מי זה הפריק הזה עם הראסטות" אז 1-1 זה א. אני לא חושק בהן , אז שתוק ועכשיו לקללות.. "אני בא מיעף סיטי" , מעלה גירה , מלטף סוסים , שותה קינלי , מלבין קיבה זכרית ,לופט רקטומים, סדומיים,נושך כריות ,מסתכל על המוכר ולא על הקנקן,מפיל סבונים,סיסי ,יושב על הכסא הפוך,בוהה ישבנים,נהנה להיכנס למקלחות פומביות,צולע,משופשף(תרתי משמע),תכשיטן,מורח ואזילין,מתאים צבעים, מתופפים, מאותגר רקטומלית, אוהב לתת גב לחברים, שודד הים של התחת, חומס ישבנים ,יושב שבעה כל שבוע ,מאכזב הורים, מאמץ ילדים שם אטמים אבל לא באזניים, מחרבן בפעם אחת , מרגיש חרא, חוסך ניירות טואלט, מחדד פין ,משחק רופא ואח תאום, מרמה בדמקה ,מנקה ארובות ,"אז יש לי כמה ידידים", בכל מסיבה עושה רכבת, רואה את החור בקצה המנהרה ,ספר נשים, מיקי יאגי, לופת עקבים, מנופף דגלי פסים צבעוניים צועד טיילת פעם בשנה ,נדחף , פולש פרטיות ,מרעיד גברים מקפיץ אשכים ,מוחא כפיים בלי ידיים דוחף אצבע לתחת עם שתי ידים באוויר ,מתכופף ,דוגל בשיטה תחת תחת תחת ,מרים ארנקים דימיוניים ,חולץ חרצנים מפרק משפחות, צובט לחיים, עושה שוק עם גיל חובב מנשק כיפות, מגרגר זרע ,מרחיב אופקים , ילד שחום עם ראסטות.

double M

New member
אוקייי ממשיכים.....

אני אבליג על הקטע שגנבת לי מינימום חמש ירידות. מפיל סבונים, אסיר, עושה נוד ושומעים הווווו, חומד ילדים, בועל רקטומים, מזיין בלי לקרוע קרומים, מכיר את הגב של ה"ידידים" שלו מקרוב, לובש חולצות בטן, חושף פופיק, מחכה לארוויזיון, פריסילה, ההורים אומרים "למה הוא לא יכול להיות כמו אח שלו?", משחק באבא ואבא, חודרני, כובש עכוזים, חולץ פקקים, מרטיט טוסיקים, גלר, חושק בעומר פלג, רוצה לראות לי ת´אשכים, לועס אשכים, מלכך רקטומים, נוגס זיקפות, לא מפחד מלהכניס להריון, "אני במועדון של גייז כי יש שם אחלה מוזיקה", הולך בפיסוק, לבן-שקוף על השפתיים, לבן-שקוף על הרקטום, החברה הכי טובה, מבין בעיצוב, מתאים בגדים, אוהב ת´כתבות של גל אוחובסקי, ג´י מאן. זהו בערך. אני אוסיף עוד אחרי זה.....

G MaN aka Satla

New member
אתה עורך את הירידות שלי זה לא

הולך ככה , וגם זה לא הצחיק בכלל... ואין לי אח... ואם היה לא הייתי מכחיש אותו

double M

New member
אני לא מכחיש!

רק טוען שהוא מכוער ממני מה שסביר למדי בהתחשב ביצירת הפאר שמתבוננת בי מהמראה....

double M

New member
רגע הייתה לי הברקה של לפני השינה

יא תפוז! זהו נגמר הסיפור. סגרתי בזאת את השירשור. אני כל כך שולת!!1

Chocaholic

New member
פחחחח

טוב לדעת שיש לך תחביב! :eek:) סתם, אני מבינה את עקרון ההודעה (שהוא חמוד מאוד) אבל ה"תחכום" של הבוקר אכן השתלט עליך.. :eek:)

Mocha Light

New member
אני רק רוצה להבין...

מה רע בילדים שחורים עם ראסטות!?!? רק שתדעו ששחור זה צבע יפה ! שלא לדבר על ראסטות...(גרר)

למעלה