היי לכולם...התגעגעתי וחזרתי עם דיווחים חמים..
אני אעלה תמונות וסרטונים במהלך השבת... אחרי שנתאושש קצת, נתארגן ונבלה זמן איכות עם הבנות שהשארנו מאחור.... בכל מקרה לגבי ההופעה... אני אתחיל בכך שדפש משום מה לא הכי פופולארים בקרב בני עמם. הביטלס וקווין תופסים מקום של כבוד בהיכל התהילה הבריטי ודפש פחות... כבר שנחתנו בהיתרו ונשאלנו בביקורת הדרכונים אם באנו לשם עסקים או חופשה ועניתי בגאווה שבאנו לדפש, הפקיד סינן באפטיות : " מה , הם עוד מופיעים????"... הדרך להופעה בתחתית הייתה ללא קשיים מיוחדים. הכל היה ברור ומדוקדק.הגודל של האולם מבחוץ ובכלל המתחם היה ואאווו אחד גדול. כבר בכניסה למתחם התנוסס בענק על שלט דיגטאלי הלוגו של דפש מוד ואפשר היה לראות המוני מעריצים מכל אירופה צועדים יחדיו עם חולצות דפש לדורותיה... יש לציין שהמרצ'נדייז במקום לא הייתה זולה כלל וכלל...בארץ יותר היה משתלם לקנות. ישראלים לצערי כמעט ולא פגשתי או ראיתי... ( בסוף ההופעה כשיצאנו, שמעתי פה ושם עברית ולא יותר )... היה ייצוג גדול לגרמנים,צרפתים,רוסים,ספרדים,איטלקים ואפילו זוג יווני שנתקלתי בו וסיפרו לי שהם היו בהופעה ההיא באתונה שבוטלה בדקה התשעים...אחרי שכולם היו בעניינים והכדור התחיל להסתובב...הם היו דיי בטראומה מהעניין יש לציין.. עמדנו בתור קרוב לשעה וחצי. בשש וחצי שנפתחו השערים ניסינו לרוץ קדימה....והבריטים האדישים עצרו כל מי שרץ וקראו "slow down"... בסופו של דבר נעמדנו בשורה רביעית- חמישית מהבמה... טיפ לנוסעים להופעות בחו"ל...הייתה שם סוג של שיטה שניסו אנשים להידחף לשורות הראשונות ששמרנו עליהן בשיניים... הם עברו עם בירות ( כאילו מנסים להעביר לחברים בפרונט ) ואנשים פחדו שהבירות ישפכו עליהם, נתנו להם לעבור..... בסוף שנקלט הטריק הם נדחפו בצעקות אחורנית... אז ראו הוזהרתם... התייבשנו קרוב לשעתיים עד שעלתה להקת חימום... לא משהו בכלל אגב...במשך הזמן הזה חפרתי קצת לבריטי נחמד שעמד לידי והתלהב שבאנו במיוחד מישראל להופעה.הוא גם ציין בפניי שהוא לא מתלהב מהמעריצים שמדברים יותר על דייב ומרטין מאשר על השירים. שתקתי מהבושה... באיחור אופנתי של כ10 דקות , עלו דפש לבמה בתשע ועשרה... כמובן שקודם עלו אנדי ומרטין ודייב בסוף... הסט ליסט היה נהדר!!!! ברוך שפטרנו מג'זבל וpeace. היה נהדר לשמוע את behind the weel, policy of truth,world in my eyes ו stripped. היה לי עצוב מאוד שהם ויתרו על הדואט המדהים של מרטין ודייב waiting for the night. מרטין ביצע שלשה סולואים מ-ד-ה-ימ-י-ם!!!! הקהל יצא מגדרו ב home. לקח לנו זמן להתעשת. מרטין ממש ניצח עלינו והמשכנו לשיר עוד דקות ספורות לאחר סיום השיר כשדייב כבר היה אמור להתחיל שיר חדש... אז הוא בא באיזו יציאת אגו חביבה...אין החבר'ה האלה ממש ילדים...ואנדי האמא... היו שתי נקודות שכמעט ועזבתי את בן הזוג לבד. פעם אחת כשהוא שאל אותי אם בטוח שדייב סטרייט לפי תנועות הריקוד שלו...ופעם שנייה שנגמרה לנו הסוללה של המצלמה באמצע ההופעה... כך שהתמונות והסרטונים שיצאו לי הם רק עד האמצע... הקהל עצמו, שיתף פעולה והייתה תפוסה כמעט מלאה באולם. קוריוז נחמד לסיום... השירותים במתחם היו רחוקים ביותר. ומי שעמד בתור בחוץ היה צריך לצעוד המון לשם הלוך וחזור....אז הייתה מסעדה אחת קצת יותר קרובה שהשמיעה שירי דפש ברקע ואפשרה למעריצים להשתמש בשירותיה...היה נחמד להציג חולצת דפש מוד בכניסה ולהיכנס ללא תור... בגדול.... היה ע-נ-ק!!!! נקווה שנוכל לחזור על זה בעתיד שוב ( אבל סולו, ללא הבן זוג....היות והיה קשה לבנות להיות בארץ בלעדי שנינו...). תמונות יעודכנו עד מוצ"ש....