GNR...

MetalSlider

New member
GNR...

שלום
אני שומע רוק כבר המון זמן... GNR הן אחת הלהקות שמדי פעם מתנגנות ברקע... שמתי לב למשהו מוזר שאף פעם לא השקעתי בו התעניינות... השיר GET IN THE RING. בדרך כשחושבים על GNR מתמקדים בשירים כמו NOVEMBER RAIN וDONT CRY. ואז בא השיר הזה,ומקשיבים למילים שלו וWTF? זה נשמע כמו איזה שיר מחאה... מישהו יודע מה מסתתר מאחורי השיר הזה? סתם סקרנות
יום טוב

Caraya

New member
לדעתי

זה פארודיה על היאבקות כמו WWF ודומיהם, שהיו מאוד פופולריים כשיצא Use Your Illusion II. בכל מקרה, זה שיר די גרוע. יש בדיסק הזה הרבה הברקות, אבל גם כמה שירים מיותרים כמו Shotgun Blues ו-Locomotive.

SomebodyElse

New member
לאלא

Locomotive הוא אחד השירים האהובים עלי של גאנז! לא מיותר בכלל.

SomebodyElse

New member
../images/Emo13.gif

שיר מחאה נגד התקשורת. בזמנו גאנז סבלו המון מהתקשורת, והשיר הזה הוא בעיקר פריקת כעסים על כל מיני דברים שנאמרו על גאנז באותה תקופה - הוא אפילו מופנה לכמה עיתונאים ספציפיים שלטענת אקסל כתבו עליהם שקרים, תקפו אותם בלי סיבה, פברקו ראיונות איתם ו/או הוציאו את דבריהם מהקשרם: And that goes for all you punks in the press That want to start shit by printin' lies Instead of the things we said That means you Andy Secher at Hit Parader Circus Magazine Mick Wall at Kerrang Bob Guccione Jr. at Spin אני אישית אוהבת את השיר הזה, הוא מצחיק אותי
. Guns N Roses - The Garden

MetalSlider

New member
זה מה שתיארתי לעצמי פשוט לא רציתי

לצאת אידיוט אז פשוט אמרתי שיר מחאה
גם אני חושב שזה שיר מצויין.

AeroTom

New member
מה שקצת מפריע לי בהודעה שלך

זה- "בדרך כשחושבים על GNR מתמקדים בשירים כמו NOVEMBER RAIN וDONT CRY". כי זה ממש ההפך...לפחות בשבילי ואני משער שגם לאלה שמכירים אותם היטב ויש להם הכל גם. 2 השירים האלה זה שירים שבדרך כלל הקהל הרחב יביא אותם אם יגידו לו את שם הלהקה. קשה לי להאמין שמישהו שמכיר את כל הדברים שלהם עדיין הכי יאהב את הבלדות וספציפית 2 השירים האלו...

MetalSlider

New member
קרא את ההודעה שלי שוב

לא אמרתי שאלו השירים המועדפים עליי או על אף אחד אחר דיברתי על הקהל הרחב בדיוק כמוך

AeroTom

New member
אוקי. היה יותר נוח אם היה מצויין

שזה לקהל הרחב במשפט. די ברור מבחינתי שלמעריצי הלהקה ואלה שממש מכירים אותם באמת, השירים שהכי מזוהים עם הלהקה הם ממש לא הבלדות, אלא ההפך כמובן.

Francesco Totti

New member
זה בעצם שיר "אקסל נגד העולם"

בסוף השיר הוא אומר: "Yeah this song is dedicated to All the Guns n' fuckin' Roses fans Who stuck with us through all the Fucking shit And to all those opposed... Hmm...well"

למעלה