GMC-YUKON-

JohnCenaFU

New member
GMC-YUKON-

היי אני מעוניין לקנות כבר הרבה זמן gmc-YUKON כי פשוט נהגתי על זה אצל בן דוד שלי יש לו כזאת ופשוט זה היה חלומי אני רוצה אוטו כזה לצדי!! מישהו יכול לאמר לי את המחיר הארץ פחות או יותר אני מדבר על יוקון שנת 2004 אני חושב קוראים לזה yukon xl אני אשמח אם אני יוכל לקבל פרטים בבקשה,:מחיר?,כמה דלק היא צורכת וכו....

Hieronymus

New member
GMC Denali

אני חושב שזה שם הדגם ולו יש גם Denali XL. אגב YUKON וHummer H3 החדש חולקים אותה פלטפורמה, כאשר H3 אמור לעלות ( לפי ירחוני חו"ל ) 27,000$. הבנתי שהיבואן המקומי ( UMI ) לא אמר "לא" ליבוא שלו...

TShavit

New member
כמה טעויות...

דנאלי זאת רמת גימור. XL זה היוקון הארוך, שמקביל לשברולט סאברבן (היוקון הרגיל מקביל לטאהו). ההאמר שיושב על אותה פלטפורמה כמו היוקון הוא ה-H2, לא ה-H3. ה-H3 יושב על הפלטפורמה של הטנדרים הקומפקטיים של GM, קולורדו (שברולט) וקניון (GMC), שהיא שונה לגמרי (כולל קפיצי עלים מאחורה...). טל

Hieronymus

New member
קישוריות

H3 אכן מבוסס על Chevrolet Colorado ו- GMC Canyon ( ראה אתרים רצ"ב ), אבל אני בטוח שקראתי איפהשהו בעברית שזה מבוסס על YUKON - אחפש איפה. לעניין הYukon יש דגמי Yukon, Yukon XL, Yukon Danali והשילוב של שניהם

TShavit

New member
מצטער, אבל אם קראת את זה בעברית

זו פשוט טעות... אין כל קשר בין הטנדרים ההם, או ה-H3, ליוקון (שהוא גם גדול משמעותית מה-H3). לגבי Denali, אני אומר שוב - זו רמת גימור, ולכן קיימת גם ביוקון הרגיל וגם ב-XL. לא צריך ללכת רחוק - בדוק ב-gmc.com. טל

למעלה