GMAIL איך אני מסדרת שכל ההודעות ימחקו לי אוטומטית ברגע שהן מגיעות לסל המיחזור? תודה!
פ פרת משה רבינו New member 11/4/06 #1 GMAIL איך אני מסדרת שכל ההודעות ימחקו לי אוטומטית ברגע שהן מגיעות לסל המיחזור? תודה!
L Li0R21 New member 11/4/06 #2 הודעות? איזה הודעות? אם את מעוניינת שדבר לא יגיע לסל המחזור בזמן המחיקה. קליק ימני על הסל לסמן את האפשרות "אל תעביר קבצים לסל המחזור אלא מחק אותם מיידית" (משהו בסגנון הזה)
הודעות? איזה הודעות? אם את מעוניינת שדבר לא יגיע לסל המחזור בזמן המחיקה. קליק ימני על הסל לסמן את האפשרות "אל תעביר קבצים לסל המחזור אלא מחק אותם מיידית" (משהו בסגנון הזה)
U uriler New member 11/4/06 #3 אתה מדבר על סל המיחזור של windows.. שים לב לכותרת הודעה שלה (GMAIL). כנקראה היא שואלת על תיקיית הTrash.
אתה מדבר על סל המיחזור של windows.. שים לב לכותרת הודעה שלה (GMAIL). כנקראה היא שואלת על תיקיית הTrash.
U uriler New member 11/4/06 #4 ניסיתי לבדוק באתר, ולא ראיתי דרך (זה גם לא מופיע בעזרה שלהם). אגב, למה למחוק מייל ישר? הם נמחקים אוטומטית אחרי 30 יום
ניסיתי לבדוק באתר, ולא ראיתי דרך (זה גם לא מופיע בעזרה שלהם). אגב, למה למחוק מייל ישר? הם נמחקים אוטומטית אחרי 30 יום
I izik79 New member 11/4/06 #7 אכן, זה מה שכתוב ב-GMAIL כל מה שנמצא ב-TRASH וב-JUNK אמור להימחק לבד אחרי 30 יום