נצל"ש מישהו ראה את התרנגולת לאחרונה?
S shellyland New member 5/1/05 #25 מנצל"שת: משהו שנורא הצחיק אותי ../images/Emo6.gif אנגלי, אמריקאי וצרפתי עולים למטוס. רואה אותם הדיילת ושואלת: "תגידו, עוד לא נמאס לכם...?"
מנצל"שת: משהו שנורא הצחיק אותי ../images/Emo6.gif אנגלי, אמריקאי וצרפתי עולים למטוס. רואה אותם הדיילת ושואלת: "תגידו, עוד לא נמאס לכם...?"
ה החטא והשופטת New member 5/1/05 #31 אתם לא מאמינים! העברתי את זה במייל לרשימת התפוצה של הבדיחות שלי, וקיבלתי תשובה מחברה, שאמרה "לא הבנתי". כאילו... דאאה?!
אתם לא מאמינים! העברתי את זה במייל לרשימת התפוצה של הבדיחות שלי, וקיבלתי תשובה מחברה, שאמרה "לא הבנתי". כאילו... דאאה?!
מ מוּסקט New member 5/1/05 #34 זו פרפרזה על זה: אנגלי, אמריקאי וצרפתי נכנסים לבאר. רואה אותם הבארמן ושואל: "תגידו, זו בדיחה...?"
ה החטא והשופטת New member 5/1/05 #36 או על זה: יהודי ומסולמי נכנסים לבר. אומר להם הברמן: רק תביאו כומר, ואני מסדר לכם פה אחלה בדיחה. אבל הראשון הכי מצחיק (ותודה ללקסיגלי ששלחה לי אותו).
או על זה: יהודי ומסולמי נכנסים לבר. אומר להם הברמן: רק תביאו כומר, ואני מסדר לכם פה אחלה בדיחה. אבל הראשון הכי מצחיק (ותודה ללקסיגלי ששלחה לי אותו).
D De-Panther New member 5/1/05 #37 זה מזכיר לי סרט כלשהו על כומר ורב.. שגדלו ביחד בתחילת הסרט רואים את הכומר נכנס לבר ומתחיל לספר את הסיפור אז הברמן אומר לו שזו בטח בדיחה
זה מזכיר לי סרט כלשהו על כומר ורב.. שגדלו ביחד בתחילת הסרט רואים את הכומר נכנס לבר ומתחיל לספר את הסיפור אז הברמן אומר לו שזו בטח בדיחה