GMA בוטל רשמית...

t r e c o o l

New member
כן, היא כתבה את זה בהודעה שהגבתי אליה.

וקצת מוזר י שהעולם יודע לפניו.

mokasosex

New member
אחרי החוויה של שלשום אני לא מתפלאה..

והוא מותק !!! טאדם

heart1soul

New member
וואו ממ עצוב לי וממש כואב לי ואני ממש מרוגזת

ואני ממש ממש ממש ממש מרגישה רע על זה וזה לא מגיע לו ואני שונאת שמרנות יתר ואני שונאת את GMA ואני שונאת הומופובים וזהו וואו וואו וואו

naama59

New member
אבל

מה הקשר להומופוביה? לא חושבת שזה בהכרח זה. הם בטח סתם נלחצו מהתגובות שמועצת ההורים שלחו אליהם, לא יותר מזה. מניחה שהם יאכלו אותה על זה ברייטינג של מחר.

heart1soul

New member
בלי קשר למפגרים האלו גם היו מספיק תגובות

הומופוביות בכל רחבי הרשת... עצוב לחיות בעולם כזה.. ואני עוד מהאלה שלא חשבו שהוא צריך היה להתנשק עם טומי ולעשות את זה.. אבל הוא עשה.. אז מה?! אז פאקינג מה?? להפך זה התחלה של חינוך לילדים שהנה גם שגברים מתנשקים זה לא נורא וזה בסדר ויש גם כאלה וכולנו בני אדם..

t r e c o o l

New member
ShameOnYouABC עכשיו בטרנדינג טופיק!!

תעזרו גם את אלו. #ShameOnYouABC #GMAFail #FuckGMA #GoodOnYouCBS

R o c k s e n

New member
../images/Emo45.gifI'LL DO IT ותגידו...

אדם אמר ברראיון רדיו שהוא לא רצה להרגיז אף אחד עם זה, אבל זה התחיל עם אצבע משולשלת, ואח"כ שורה שמצדיקה את הכל "CAN YOU HANDLE WHAT I'M ABOUT TO "DO ואז נשיקה צרפתית על הבמה. נראה לכם 100% שזה היה מהאדרנלין כמו שהוא אומר ומההסחפות של הרגע? ברור שיש לזה חלק והוא לא תכנן את זה, אבל באיזשהו מקום זה כן נועד לעורר כמה דברים אצל אנשים לטוב ולרע, אתם לא חושבים? הוא רצה לשבור פה כמה חומות שאף פעם גברים לא התנשקו בהופעה בטקס פרסים בשידור חי. יכול להיות שרק אח"כ הוא חשב על זה ויכול להיות שגם לפני אפילו שזה לא היה מתוכנן כי מפה באה האצבע המשולשת, בכל מקרה זה היה גאוני!!!!! אני לא יכולה להרגע מזה

naama59

New member
אולי

אבל אני לא יודעת מה הקטע שלו עם האצבע המשולשת, ברור שאולי זה היה בלהט של הרגע, אבל אומרים שהוא עשה "because they didn't get it." אם זה נכון, זה ממש מוזר וטיפשי מצידו. לפחות לא נתנו לזה כל כך תשומת לב. אבל אם כן יש פה עמדה מסויימת, אז למה לא.

t r e c o o l

New member
נכון ולכן,

#ShameOnYouABC #GMAFail #FuckGMA #GoodOnYouCBS #CBSLovesAdam #WeLoveCBS #cbs>abc #GoCBS #welurvadamlambert תעזרו לי בטוויטר

mokasosex

New member
קרה נס, הוא לא צריך להופיע ברשת שנוגדת את

העקרונות שלו ודוחה אנשים "מסוגו". אמן בחסד שאת הפריצה שלו כבר עשה מפה הוא יכול רק לגדול, אנחנו לא ניתן לו ליפול.

mokasosex

New member
אויייייייייש הוא כזה מותק

בובי חמוד ומדהים שלי 3> איך שהוא היה שקוע בהכנה של זה. ממש התרכז והתלהב מהכל XD הוא פשוט טוב בהכל !!!!

למעלה