אני מממש אבל ממש כועסת על זה ! בגלל הופעה אחת לבטל?! זה ממש לא הוגן ואני בטוחה שהרבה מעריצים יכעסו מה קרה? הבן אדם עשה את מה שהוא היה צריך לעשות->לבדר ועשה את זה מעולה ! והם מבטלים? נה זאת החוצפה הזאת? אמריקה ממש מטומטמת...אני מרגישה שאנחנו חיים בימי הביניים נשים מתנשקות? הכל נפלא ויפייפה גברים מתנשקים? לאאאאאאא זה פאקינג סוף העולם. שונאת אותם.
כמו שרבים ואז אתה אומר את הדברים שאתה הכי לא מתכוון ומצטער אח"כ. האצבע המשולשת הייתה מיותרת, אבל צונזרה, המון צונזרה אז תזכירו לי על מה המהומה ? הופעה מינית? שני גברים מתנשקים? הומופוביה?
למרות שנראה שאת טומי כבר רצה לנשק ככה מהרגע שראה אותו. מותק איזה טעם ישלו בגברים העיקר הוא חושב שהוא לא יפה .. לדעתי הוא לא בא לדפוק כל הצהרה, הוא רוצה להיות עצמו.. הצהרות פולטיות זה ממנו והלאה, באומנות שלו הוא מעביר את דעתו.. אבל לאדעת, אני מאמינה שהוא לא רצה להקפיץ ככה עולם שלם.
כי לפי idol forums אנשים התקשרו למקום שבו אדם היה אמור להופיע והודיעו להם שזה מבוטל.. אז יש סיכוי שההופעה מבוטלת , אבל אדם בכל זאת ישתתף בתוכנית.. אני מקווה שהכל יהיה רק שמועות וההופעה כן תתקיים.. ואם לא אז GMA ממש מפגרים..
זמרות עושות בהופעות דברים נוראיים, מי ישמע כבר קרה. האמריקאים כ"כ אוהבים דרמות ודברים "מעוררי מחלוקת". אני רק מקווה שלא יהיה איזהשהו גל כזה של ביטולים בעקבות GMA כי האמריקאים ידועים בלהסחב אחד אחרי השני בקטעים כאלה.