GMA בוטל רשמית...

MIDNIGHT SKY

New member
GMA בוטל רשמית...

אני מממש אבל ממש כועסת על זה ! בגלל הופעה אחת לבטל?! זה ממש לא הוגן ואני בטוחה שהרבה מעריצים יכעסו מה קרה? הבן אדם עשה את מה שהוא היה צריך לעשות->לבדר ועשה את זה מעולה ! והם מבטלים? נה זאת החוצפה הזאת? אמריקה ממש מטומטמת...אני מרגישה שאנחנו חיים בימי הביניים נשים מתנשקות? הכל נפלא ויפייפה גברים מתנשקים? לאאאאאאא זה פאקינג סוף העולם. שונאת אותם.

אני חשבתי בדיוק כמוך..ולדעתי האצבע ה

משולשת היתה ועוד איך לעורר משהוא...נו באמת...מתוכנן או לא,לא מאמינה שרק האדרנלין השפיע עליו להתנהג כך..ומקווה בשבילו שזה לא היה גול עצמי..

mokasosex

New member
לדעתי האצבע המשולשת הייתה ממש פרץ של הרגע

כמו שרבים ואז אתה אומר את הדברים שאתה הכי לא מתכוון ומצטער אח"כ. האצבע המשולשת הייתה מיותרת, אבל צונזרה, המון צונזרה אז תזכירו לי על מה המהומה ? הופעה מינית? שני גברים מתנשקים? הומופוביה?

R o c k s e n

New member
אוקיי פרץ של הרגע, אבל הוא רצה להגיד בזה משהו

משו כמו לכו לה***** לכל ההומופובים. וגם עם הנשיקה.

R o c k s e n

New member
וזה באמת היה מטומטם לצנזר את זה

או לעשות כזה רעש. רק בגלל שהוא אדם למברט

mokasosex

New member
אני מאמינה לו שהוא לא חשב באותם רגעים.

למרות שנראה שאת טומי כבר רצה לנשק ככה מהרגע שראה אותו. מותק איזה טעם ישלו בגברים העיקר הוא חושב שהוא לא יפה .. לדעתי הוא לא בא לדפוק כל הצהרה, הוא רוצה להיות עצמו.. הצהרות פולטיות זה ממנו והלאה, באומנות שלו הוא מעביר את דעתו.. אבל לאדעת, אני מאמינה שהוא לא רצה להקפיץ ככה עולם שלם.

mayarel

New member
ואני אומרת..

אל תחשוב יותר אף פעם בהופעות BB |פותחת תוכנית חיסכון כדי לנסוע לראות אותו כשיופיע בטור משלו.. מצידי עם הילדים|

mokasosex

New member
חחחח ../images/Emo45.gif

רק שלא יפול יותר, קטני שלי שלא יפצע

R o c k s e n

New member
נכון. זה לא בא רק מהאדרנלין

יכול להיות שזה בא גם מתסכול על איך שרואים את ההומואים ושתמיד יש דחייה בחברה ובתקשורת וכו'. ויכול להיות שאני מנתחת את זה יותר מדי

naama59

New member
הם מגזימים

הרי בטח לא היו נותנים לאדם לעשות את זה שוב. הם סתם הפסידו רייטינג לתוכנית שלהם.

../images/Emo30.gifדפוקים...שלחתי לכם לינק אז תגיבו בבקשה

מגיע להם...חרות...שלחתי להם תגובה חב"לז..מקווה שהראש יעוף להם מהמקום..בגללם חזר לי הכאב בגב

זה לא נכון סתם שמועה יאיייייייייייייייייייייי

ציוץ מאחד מהלהקה: TommyJoeRatliff GMA is still on! Didn't get canceled :) Letterman went great, we had a lot of fun!!!

munmun

New member
אני מקווה שזה נכון..

כי לפי idol forums אנשים התקשרו למקום שבו אדם היה אמור להופיע והודיעו להם שזה מבוטל.. אז יש סיכוי שההופעה מבוטלת , אבל אדם בכל זאת ישתתף בתוכנית.. אני מקווה שהכל יהיה רק שמועות וההופעה כן תתקיים.. ואם לא אז GMA ממש מפגרים..

ר ו ח ל י

New member
אוי נו באמת, עכשיו הם כאילו מחרימים אותו?!

זמרות עושות בהופעות דברים נוראיים, מי ישמע כבר קרה. האמריקאים כ"כ אוהבים דרמות ודברים "מעוררי מחלוקת". אני רק מקווה שלא יהיה איזהשהו גל כזה של ביטולים בעקבות GMA כי האמריקאים ידועים בלהסחב אחד אחרי השני בקטעים כאלה.

למעלה