GM Meetings

GM Meetings

נפתחו היום...עדיין לא אקשן אמיתי אבל כמה שמועות מעניינות צצו הבוקר: האם הדי רייז רואים איזה מרקט יהיה ליוהאן סנטנה ויחליטו לשים גם את סקוט קאזמיר על הבלוק? הם יוכלו לבקש לא פחות מסנטנה, בגלל שלקאזמיר נשארו 3 שנים על החוזה (לעומת 1 של סנטנה) והוא צעיר יותר. הוא יהיה בן 24 בלבד בינואר ויש לו 3.64 ERA בקריירה למרות שזורק בAL EAST. אני אישית אשמח מאוד לראות אותו עף מהדיווז'ן - 2.66 ERA ב101 אינינגים בקריירה נגדנו. חבילה של שחקנים עבור קאזמיר בטח תהיה בנויה כמו אחת לסנטנה. היא תכלול אחד מהפיצ'ינג פרוספקטס הגדולים במשחק - יוז, גאלארדו, באקהולץ - שחקנים שיש להם עוד 5-6 שנים בבעלות הקבוצה. ושם רק תתחיל החבילה. עוד ועוד כתבים ממשיכים להגיד שתמורת מחבט אמיתי אפשר להביא את לינסקום. הכתב הפעם עם ספקולציה של קרל קרופורד או דלמון יאנג. הטווינס אולי ישאירו את סנטנה אצלם, מחשש לתגובת האוהדים במקרה שטורי האנטר יעזוב. מסנטנה אחד לאחר, ארווין סנטנה אולי יישלח בטרייד למחבט אם האיינג'לס לא יכולים להביא את איירוד. כמובן שאנחנו שומעים את זה כבר 3 שנים... נראה שבולטימור בהחלט תשים את מיגל טהדה על הבלוק. העיכוב היחיד הוא הדו"ח של מיצ'ל - שצפוי לחשוף שחקנים רבים בפרשות סטארוידים ויתפרסם בקרוב. אם טהדה יהיה שם, זה ישפיע מאוד על טרייד אפשרי שלו, בולטימור לא תוכל לצפות למשהו חזרה וצריכה להגיד תודה שקבוצה לוקחת ממנה את המשכורת ואת כל עניין הסטארוידים עם טהדה. אם לא, הם יכולים להשיג עוד משהו, לא יותר מדי, בשבילו. נראה יותר ויותר שוויליס יישאר במארלינס (לא זמן אידיאלי לשלוח אותו בטרייד) אך מיגל קבררה עדיין מועמד טוב להישלח בטרייד. הם לא מתכוונים לתת אותו לקבוצה שתבקש בגלל המשכורת הגדלה וההשמנה המוגזמת, אבל אם הם יקבלו חבילה מתוקה - כמו למשל הטרייד על בקט - הם לא יהססו לשלוח אותו. הם ישימו עין על שחקנים ספיציפים - כמו שעשו עם הנלי רמירז (ואומרים שעושים לג'ייקובי אלסבורי...). והם גם מעוניינים להפסיק את השמועות - איירוד למארלינס זה רעיון מגוחך. והפעם מההנהלה של בולטימור - היא בהחלט תקשיב להצעות בשביל אריק בדארד. מצטרף לסנטנה וקאזמיר שהזכרתי פה כשמאליים מהטופ של הAL שעלולים להיות בטריידינג בלוק. עכשיו רק שהאינדיאנס יזרקו את סאבת'יה לשם ויהיה בכלל חגיגה. יש עוד שנתיים לבדארד בהחזקת הקבוצה, הוא הרוויח 3.4 מיליון בלבד לשנה המעולה שלו וזה יעלה בשנתיים הקרובות. בולטימור דיברו איתו על ההארכה אבל כנראה שאם הוא יבקש את ה18-20 מיליון שהוא יכול לקבל במרקט - האורילוס ייתנו לו ללכת (בטרייד). אנחנו מדברים על חבילה דומה ל3 שנים של קאזמיר, שנתיים של בדארד ואחת של סנטנה...לדוגמא החבילה שעלתה בספקולציות של סנטנה - קמפ/קרשואו נראית מתאימה גם ל2 השמאליים האחרים. ההימור שלי הוא עדיין שאף אחד מהם לא יישלח בטרייד. בכל מקרה, גם אם לא מובטח לנו אוף סיזן מעולה. שורת הFA CFים, הפיצ'ר הכי טוב בבייסבול על הבלוק? השחקן הכי טוב בבייסבול FA, ויקבל את החוזה הכי גדול בהיסטוריה? 2 שמאליים צעירים כמו קאזמיר ובדארד על הבלוק? כוכב בן 24 כמו מיגל קבררה? לאן יילך בונדס? סערות סטארוידים בקרוב, מיגל טהדה (לא במקרה הזכרתי אותו עכשיו)...גל שחקנים יפניים חדשים (שימו לב לhitoki iwase - הקלוזר השמאלי בן 33 - הכי טוב ביפן שעלול לעבור). יהיה טוב.

בוקר - מאדוקס ושילינג

נתחיל עם כמה מבזקים לפני עוד קצת חדשות: -גרג מאדוקס סיכם על שנה ו10 מיליון בפאדרס, כצפוי. -שילינג קרוב מאוד לסיכום עם הרד סוקס. -פטיט דחה את האופציית 16 מיליון שלו, הוא עוד לא מוכן להגיע להחלטה אם הוא יפרוש או לא. לא צריכה להיות לו בעיה לקבל את אותה הצעה מהיאנקיז אם יחליט שהוא חוזר לשחק (וזה יהיה רק ליאנקיז).

עדכון קצת רד סוקסי

פשוט דיברו עם ת'יאו והוא אמר כמה דברים מעניינים. נתחיל עם הדברים האחרים: -כמו שאמרתי פטיט ביטל את האופציה שלו לשנה ו16 מיליון. הוא היה צריך עוד זמן לחשוב ובטח גם לראות מה קורה עם היאנקיז. אני בטוח שהיאנקיז לא הכי מרוצים ומעוניינים שיחליט מהר אבל אני עדיין מצפה שהוא יחליט עוד כמה ימים/שבועות שהוא מעוניין לחזור לשחק ויקבל את אותה הצעה מהיאנקיז. -מאדוקס חתם לשנה, 10 מיליון בפאדרס. אין יותר מדי מה להוסיף לזה... -דון מטינגלי יהיה ההיטינג קואץ' של הדודג'רס, לא מאמן הספסל כמו שחשבו. -קנזס רוצים מחבט מייצר ראנס, והם מעוניינים בג'נקינס, טורי הנאטר וחוזה גיאן. האנטר צפוי להיות לא בטווח המחיר שלהם. ג'נקינס אופציה ואולי גם גיאן. סוסה הוא גם אופציה. -הרוקיז מצפים לאוף סיזן שקט יחסית. כצפוי לקבוצות שמגיעות לוורלד סיריס, אבל לא לעשות כלום זה די טעות לדעתי...צריך שינוי מסויים תמיד. קבוצות צפויות להתקשר לקבוצה ולדבר על גארט אטקינס ובריאן פואנטס. לא ברור אם הרוקיז מוכנים להעביר אותם, וכנראה שהם נוטים להשאיר את אטקינס ולהעביר את איאן סטוארט ל2B. זה עלול לסמן את סופו של קאז מטסוי בקבוצה. ג'וש פוג צפוי לחפש חוזה ג'ייסון מרקיזי כזה...3 שנים 21 מיליון...אוי ואבוי. הרוקיז צפויים להגיע לו שלום ולדבר עם ג'ייסון ג'נינגס במקום. הם צפויים גם להחתים קאצ'ר ותיק לעזור לקריס איינטה. אם טוריאלבה יילך זה יהיה אופציה אחרת - ג'ייסון קנדל או לה דוקה. הם התחילו לדבר עם מאט הרג'ס ומעוניינים להשאיר אותו, וגם עם שון צ'אקון. -פוקודום היפני קיבל 2 הצעות מקבוצתו ביפן וצפוי לקבל עוד מקבוצות אחרות. הצעה אחת הייתה שנה אחת והשנייה הייתה משופרת לכמה שנים. הוא עדיין לא החליט אם הוא מגיע לUS וצריך להחשיב את זה שלהישאר ביפן זאת עדיין אופציה בשבילו. הקאבס עדיין רציניים מאוד במטרה שלהם להביא אותו ואת קורודה. -הנאשינלס אולי יילכו לקורי פטרסון בתור תוכנית ב' אם אחד הCFים הגדולים לא יבואו אליהם. -הבלו ג'ייז מעוניינים במייק ליברת'ול. -לסקוט רולן לבטל את הנו טרייד קלאווס שיש לו, אבל החוזה שלו - 3 שנים ו36 מיליון - בעייתי. -עם פציעתו של זומאיה, הטייגרס נראים כאופציה ריאלית לאריק גנייה. -שמועת ג'וני דיימון בשביל ג'ו קרידי עדיין מוזכרת בGM MEETINGS. -ועכשיו לרד סוקס: -איירוד אומר לחברים שהוא מעוניין מאוד לשחק בשביל הרד סוקס, אולי הכי מעוניין מבין כל הקבוצות. הרד סוקס צפויים להראות עניין אבל לא באמת להתערב אלא אם כן המחיר יירד. אם לואל יעזוב, העניין צפוי להתגבר. המחיר המוזל מבחינת הרד סוקס? אם הייתי צריך לנחש זה משהו כמו 5/150. הם יאהבו מאוד שאיירוד יבואו לרד סוקס בשביל מחיר יותר נמוך משהיאנקיז הציעו... -שילינג קרוב לחזרה. עם כמה שהוא הראה שהוא רוצה לחזור לאחרונה - כמעט נשמע נואש - זה היה בלתי נמנע. לרד סוקס יש עכשיו 6 סטארטרים לתוך 2008: בקט, דייסקיי, וויקפילד, שילינג, באקהולץ ולסטר. אופציה לא רעה ששמעתי אבל לא תקרה: בקט פותח כרגיל כל 4 ימים (כשגם מדי פעם הוא מקבל מנוחה) - כל השאר פועלים במנוחה עם יום נוסף. למה לא? דייסקיי זקוק ליום נוסף לפעמים, שילינג יותר טוב עם מנוחה גם הוא, וויקפילד בן 40+ ומנוחה לא יכולה להזיק אני מניח, ובאקהולץ ולסטר רוקיז שצריך לשמור להם על האינינגים בכל מקרה...יותר סביר שוויקפילד או באקהולץ ייפתחו בבולפן, או בAAA במקרה של באקהולץ. כמובן שיש גם צ'אנס שלסטר או באקהולץ יישלחו באיזה טרייד. אבל נראה לי שהרד סוקס יילמדו לא לעשות טרייד מDEPTH כמו ב2006 והם יישארו עם הרוטציה העמוקה. החוזה צפוי להיות שנה אחת ו(ניחוש שלי) 10-13 מיליון עם סעיפים שיכולים להוסיף עוד כסף. -קוקו קריספ הוא הנושא החם בGM MEETINGS. הטווינס מתעניינים מאוד בתור תוכנית ב' והעובדה שהם כנראה ייתנו לטורי האנטר ללכת. מה יש לטווינס שבוסטון יירצו? פיצ'ינג במיינורס. קווין סלואי או סקוט בייקר צפויים להיות מחוץ לשיחה (חבל, רציתי את בייקר...אבל עכשיו עם שילינג לא נראה שזה יקרה). חואן רינקון לא יעניין את הסוקס יותר מדי...נשאר רק שחקנים במיינורס. בנוסף גם הברייבס (שמועות על קלי ג'ונסון), ריינג'רס וויט סוקס מעוניינים. הריינג'רס מעוניינים באחד הCFים הגדולים ובעיקר בהאנטר. הוויט סוקס מחפשים יותר "שם" כמו...ג'וני דיימון
לא מבין למה...לקריספ יש את השם הכי מגניב בבייסבול
-התחילו דיבורים עם פרנקונה לגבי הארכת חוזה. -הקבוצה עדיין לא דיברה עם ג'וליאן טברז אחרי ההחלטה לממש את האופציה שלו. טברז היה מאוד מאוד לא שמח כשלא היה ברוסטר של הפלייאוף בכלל, בשום שלב. הוא לא נשמע שרוצה לחזור ממש בPARADE. שיסבול. -המצב של הספסל לא ברור אבל בובי קלטי הוא אופציה לחזור. -הקבוצות מחפשות מחליפים אחרים כבאק אפ קאצ'ר, אבל דאג מיראבלי עדיין אופציה טובה לחזור. -יש דיבורים עם מייק טימלין על חזרה לקבוצה. -התקדמות בדיבורים עם מייק לואל. אבל אם הוא ירצה יותר מ3 שנים, משהו שהוא יכול להשיג במרקט או אם השמועה שהיאנקיז יציעו לו 5/70 נכונה...הוא בדרך החוצה. -כבאק אפ ללואל הקבוצה עדיין מדברת עם קבוצות אחרות עם קורנר אינפילדרים צעירים, כמו אנדי לארוץ', צ'ייס הידלי ואחרים.

passanger57

New member
יש מצב ללאול + איי רוד(SS ) ????

מעניין מה איך הקהל יקבל את המצב שאיי רוד יהיה בסוקס ולואל ביאנקיז - נשמע מוזר זה כרגע הנושא הכי מעניין בפגרה באיזה רמה איי רוד שיחק SS - להשוואה לוגו VS איי רוד בחלום אני רואה את הליינאפ שכולל אלסברי - פדרויה - אורטיס - איי רוד - מני - לואל - דרו(יתן עונה יותר טובה זה בטוח ) - וורטיק - יוק
בקט - דייס קיי - שילניג -בקהולץ - לסטר (וויק ) מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

במילה אחת? לא...

כי זה לא יקרה... איירוד יבוא לדעתי רק אם לואל יילך ליאנקיז. אם הוא יילך למקום אחר, אני לא בטוח אבל איירוד עדיין אופציה. והוא לא ישחק SS אצלנו בחיים. ואם איירוד בא זה גם תצטרך להיות בהנחה כלשהי, אם הוא באמת רוצה לשחק אצלנו...5/150 זה לא נשמע הנחה אבל לעומת מה שהוא מבקש...אם הוא רוצה יותר אני לא רואה אותנו מתערבים יותר מזה שבוראס יזכיר אותנו כל הזמן כדי לקבל כמה שיותר אבל לא נהיה באמת בדיונים. איירוד היה אחד הטובים בSS לפנ שנאלץ לעבור ל3B בשביל הנסיך. אבל הוא 25 פאונדס יותר עכשיו, ומי יודע איך הוא יכול לשחק שם. מבחינה הגנתית לוגו היה טוב עם ריינג' טוב מאוד אבל נטייה לזריקות פרועות (בלי יוקיליס ב1B זה אולי היה מתבטא יותר).

אכזבה לגבי דו"ח הסטארוידים...

Word is that George Mitchell’s report on performance-enhancing drugs in the big leagues will not come out until late December at the earliest. . . אמרו תחילת נובמבר (עכשיו)...זה נותן זמן לטרייד של מיגל טהדה

חוזה גיאן BUSTED!

זה יפגע בו כFA.... According to Mark Fainaru-Wada and Lance Williams of the San Francisco Chronicle, Jose Guillen "bought thousands of dollars of steroids and human growth hormone" from the Palm Beach Rejuvenation Center between May of 2002 and June of 2005. Former big leaguers Matt Williams and Ismael Valdes are also implicated in the report. In an ESPN The Magazine story back in February, Guillen denied using steroids. "That is something I never considered in my life," Guillen said. "You're ruining your whole career. You're ruining your reputation. This really is hurting baseball right now, the image of the game." However, the newspaper details Guillen's orders, which reportedly totaled $19,000.

למה נראה לי שזה היה ידוע

בפורום של הקאבס הם נהגו לכתוב עליו "ah, Guillen ? yep, the steroids guy" , אפילו שאף אחד לא היה בטוח בזה. ולחשוב שמקורבים של ג'ימי דונאטס אמרו שגיאן הוא אופציה ! אופציה אצל ג'ימי = בואו נשלח לו הצעה בשביל הכיף ואם הוא יקבל אותה אז נתקענו איתו לעוד 4 עונות ו"משכורת איירוד" . אף פעם לא החשבתי אותו כאופציה ב-RF , בגלל שהוא מעולם לא היה יציב בקריירה שלו. אם אני לא טועה (אין לי כח לבדוק עכשיו
) 7 קבוצות שונות ב-7 שנים ! הקאבס לא צריכים טראבל מייקר בקבוצה. יש לנו כבר טמפרמנטים כמו ביג Z , פוקודום וסוריאנו . וגם רכלן בדמות ראיין דמפסטר (- שחקן ש"מספר" לתקשורת על הבעיות בקבוצה במקום לשמור את הבעיות בקלאבהאוס, מה שכמובן יוצר מתח ועוינות ופוגע בקבוצה) . אבל מה שמעניין אותי זה מה השחקן חושב לעצמו . במהלך העונה הוא ידע שמתישהו יעלו על השימוש שלו בחומרים אסורים. הוא קיווה שלא, אבל לא כדאי לקחת סיכון שזה לא יקרה. מעניין אם יש לו חרטות. מעניין אם הוא רוצה לקבור את עצמו באדמה מרוב פאדיחות. מעניין אם הוא רוצה לפרוש לעונה אחת כדי לחזור "נקי" מבחינה תדמיתית (למרות שבארה"ב לא שוכחים
) . הוא יכול להצטרף לנייפי פרז ולהפוך למאמן היטינג שיצעיד את הקבוצה שלו ל-239. BA ו-123 ווקס בעונה שלמה.

כן הוא ידוע בתור...

עושה צרות...בעיקר שונא את האיינג'לס
הכי מצחיק זה שפברואר הוא אמר... Guillen said he was approached about using steroids earlier in his career. "But that is something I never considered in my life," he said. "You're ruining your whole career. You're ruining your reputation. This really is hurting baseball right now, the image of the game.

קאבס (הפעם קצת מחוץ למשחק)

* ז'ק ג'ונס חזר לביתו שבאזור סן דייגו. בטח שמעתם בשבועות האחרונים שהיתה שריפה גדולה בדרום קליפורניה והרבה תושבים נאלצו לנטוש. "אנחנו בסדר", אמר ז'ק. נגרם נזק לא קטן לרכוש שלו ושל משפחתו. JJ , אנחנו איתך. * פלויד מודע לכך שהקאבס לא מתכוונים להחזיר אותו לעונה הבאה. אם לא פוקודום, אם לא אנדרו ג'ונס, אם לא איירוד ב-SS (שלא מעניין אותי FA אחרים) , אז פלויד הוא האופציה הבאה. רק בגלל שהוא לא יחתום על חוזה גדול, מה שישאיר לנו עוד 2 פיצ'רים טובים ואולי גם טריידים שיכללו פרוספקטים או סוג שחקנים של "This is Hendry" (ביטוי קאבי שמתאר את השחקנים הבינונים שאהובים על הנדרי גם מחוץ למגרש - נייפי פרז, רוני-WOO-WOO סדיינו, וויל אומן, ראיין DUMP-סטר, קליף "DL" פלויד ... בקיצור, חבר'ה שלא מתאימים למיג'ורס
) . פלויד, שאביו מת לפני כמה חודשים אחרי מחלה שהחלה בתחילת העונה, נתן את העונה הגרועה שלו בקריירה. הוא מודע לכך ואומר שהוא מתכוון לעבוד קשה כדי לחזור חזק יותר. הוא אמר גם שהוא חשב על פרישה, אבל אימו שמתגוררת בפלורידה (חתימה במארלינס , קירבה לאמא ? ) חיזקה אותו ואמרה לו להמשיך לשחק . פלויד עצמו אומר שזה מה שאבא שלו היה רוצה שהוא יעשה. אתם יודעים מה ? מרגש . בתור אחד שעקב אחרי פלויד והקבוצה יום-יום , אני יכול לומר לכם שאלו היו רגעים קשים עבורו (ואני מניח שעבור כל ספורטאי) והוא חזר כמו גדול ונתן ספטמבר ענק מבחינת הומראנים . בקאבס הוא יודע שהוא אמור להיות מחליף, והוא לא רוצה עבודת ספסל. הוא רוצה להיות OF ראשי. כמו שאמרתי, אם לא האופציות הראשוניות, פלויד יוכל להיות plan D לא רע, אפילו טוב מבחינתי . לפלויד יש יחסים קרובים מאוד עם ג'ימי הנדרי ה-GM וסגן הנשיא. זה מה שהיה לפלויד לומר על הקאבס : "זה היה "first class" (עם הקאבס). הם התייחסו אליי עם כל כך הרבה כבוד בתקופה הזאת של ההתנסות בחיי. אני חייב להם הכל" . מה שאני אוהב לשמוע. רק חשוב לציין ששיקאגו היא עיר מגוריו של פלויד , והיתה עיר מגוריו של אביו . לכן אני מאמין שהקאבס היא האופציה הראשונה של פלויד. כסף טוב = תעשו איתי מה שאתם רוצים מבחינה מקצועית. כסף קטן - מה שהקאבס רוצים = לא מוכן להיות שחקן ספסל, אבל אסכים לחוזה לא גדול או מלהיב מבחינה כלכלית.

עדכון טרי מברוס לווין

* הכתב של ESPN 1000 מדווח שיש מספר קבוצות שמתעניינות בג'ייסון מארקי. דעה אישית: איייווו (נגעל) . איזה קבוצה תרצה את מארקי ? אני מצפה מהנדרי לנצל את החולשה השכלית של הקבוצות ולהיפטר מה-7 מיליון של J מארק . זמבראנו, ליילי, קורודה , ריצ'י היל , blank - גאלאגר/קווין הארט/דמפסטר/פריור-אם יחזור. * לירון דיווח על כך ולווין מאשר : הקאבס ילכו חזק אחרי פוקודום וקורודה. * וגם, הוא טוען שהקאבס לא יציעו הצעה לשילינג (לא שזה משנה כי הוא הולך לחתום ברד סוקס) .

כן הבנתי שהוא אמר למקרובים אליו

שהוא מעוניין לסיים את הקריירה במארלינס. אני זוכר שראיתי אותו כל הזמן בטלוויזיה במארלינס ב2002 ומתי שהיה שם... אחח...היה כיף לראות משחקים של המארלינס בימים ההם
אלו היו המשחקי בייסבול הראשונים שראיתי (הראשון היה כמובן גמר 2001) ושידרו אותם כל יום...אני זוכר את בקט וברנט...ואת הליינאפ שאם אני זוכר נכון היה לואיס קסטילו (בעונה שהיה לו איזה 35 גיים היטינג סטריק), דרק לי, מייק לואל, חואן אנקרנסיון, קווין מילאר, פרסטון ווילסון ופלויד...וגם פני, טברז ופאבנו היו בקבוצות האלו...וואו להתסכל על השמות האלו והיום השחקנים האלו באיזה 10 קבוצות שונות...איזה מכירה פומבית המארלינס עשו.

וואו שילינג לקח הנחה...

לפי באסטר אונלי וESPN הוא חתם על שנה אחת, 8 מיליון ועוד 2 שיוכל להרוויח אם יגיע לאיזשהו מטרות (200 אינינגים?). זה לעומת 13 מיליון בשנים האחרונות. והוא יכל להשיג איזה 15 מיליון במרקט. כל הכבוד לו, באמת רצה להישאר. כל הכבוד גם להנהלה שלא ישר קיבלה כשהוא הציע לחתום בשביל שנה ו13 מיליון בספרינג טריינינג, אלא חיכתה עם זה.

קצת יותר ברור עכשיו...

החוזה כולל תוספת של 2 מיליון על דאגות משקל. הסוקס דאגו מאוד ובצדק מהמשקל שהוא הופיע לST שנה שעברה. עכשיו אם הוא יגיע במשקל (מעין "תמריץ") הוא ירוויח עוד 2 מיליון דולר. ואז אחרי ה2 מיליון הזה, הוא יכול לקבל עוד 3 על איך שהוא זורק...סה"כ פוטנציאל להיות 1/13 כמו שהרוויח השנה...אבל 5 מיליון פחות מובטח, יפה יפה...

עוד ועוד

לפי קן רוזנטל המטס עמודים להציע הצעה ענקית לפוסדה, אחת ש(ספקולציה שלו) יכולה להגיע ל5 שנים ו70 מיליון! היאנקיז צפויים להציע 3/40 אבל אפילו הצעה של 4/56 מהמטס יכולה לגרום לפוסדה לשנות את דעתו, או לפחות לדרוש מהיאנקיז עוד שנה. הוא מוסיף שלמרות כל השמועות טרייד של דיימון בשביל קרידי לא סביר. היאנקיז מחפשים מחליף יותר טוב משנה אחת של קרידי ב3B. בכל מקרה נראה שקרידי במרקט. היאנקיז שואפים למישהו יותר טוב כמו לואל, קבררה, בלטרה או (סוס שחור) סקוט רולן. הוויט סוקס גם רוצים לשלוח את קרידי די בדחיפות, בעוד היאנקיז לא ממהרים למלא את החור ב3B. דווקא רולן אולי הכי הגיוני, אם נתחשב במחיר של לואל (+איך הוא יחבוט ביאנקי סטאדיום), המחיר (פרוספקטס) של קבררה ואולי בלטרה כי...למה שהמרינרס יישלחו אותו בטרייד בעצם? המטס צפויים להיות במרכז דיבורי אלכס רודריגז. הGM שלהם כבר דיבר עם רייט שכמובן אין לו בעיה לעבור לפוזישיין אחר. יש לקבוצה יחסים טובים עם בוראס והם צפויים ללכת חזק עליו. ת'יאו הוסיף שהמטרה העיקרית כרגע היא להחתים את מייק לואל. עיתון בטמפה טוען שהשמועות שקאזמיר על הבלוק מגוחכות. הקאבס יציעו לפריור חוזה לעונת 2008 רק אם תהיה בו אופציה שלהם לשנת 2009. הם מעוניינים שאם כבר הם לוקחים את הצ'אנס על פריור השנה, הם רוצים גם שיהיה להם את התוצאות לטווח הארוך וזה הגיוני. טוריאלבה מחפש חוזה של שנתיים. הסוכן שלו אמר שהוא מעוניינים לחזור לרוקיז והGM של הרוקיז אמר שאין להם בעיה לתת לו חוזה של שנתיים. אבל עדיין לא בטוח שהוא יחזור לשם. הGM של הרוקיז הוסיף גם שהוא לא מוכן לעשות שום טריידים כרגע, במיוחד לא גארט אטקינס. נראה גם שהרוקיז ישימו את פואנטס על הבלוק בשביל סטארטר. הוא צפוי להרוויח לא פחות מ6 מיליון שנה הבאה. האסטרוס עדיין רואים את קריס בורק כ"יורש" לביג'יו, למרות העניין שלהם בלואיס קסטילו. טוב... נהדר, ועכשיו דיווח שהמארלינס אומרים לקבוצות שדונטרל וויליס גם הוא פתוח לטריידים. אך הדיווחים שאני מביא סותרים אחד את השני מדי פעם
קורודה רשמית FA ומתכוון לבוא ולפתוח קריירת MLB. כפיצ'ר ימני בן 32 עם פוטנציאל להיות סטארטר של אמצע הרוטציה הוא יכול לקבל חוזה טוב מאוד בFA מרקט חלש יחסית. נראה שהיאנקיז קרובים להחתים מחדש את מריאנו ריברה על חוזה של 3 שנים ו40 מיליון. אותו חוזה שהם מתכוונים להציע לפוסדה. נראה שפוסדה מתכוון יותר לבחון את המרקט כך שההצעה ההיא כנראה לא תספיק. הGM של הפיליז אמר שהם אולי ייכנסו ל2008 עם שילוב של ווס הלמס ודובס ב3B. כלומר שום 3B לא יבוא בFA או טרייד. כמובן שזה "אולי". הוא גם ציין שהוא מעדיף את ברט מיירס בבולפן שנה הבאה. הנשיא של הנאשינלס נפגש בביתו עם אנדרו ג'ונס אתמול. זה אותו אחד שהיה הנשיא של הברייבס כשהם החתימו את ג'ונס על חוזה של 6/75 לפני כמה שנים טובות. למרות זאת, הGM שלהם בואדן מחבב את מייק קמרון גם. גם הקאבס מעוניינים בקמרון. האינדיאנס מימשו את האופציה שלהם ב8 מיליון על פול בירד. גם אם הם לא מעוניינים לשמור עליו משום מה, הוא עדיין יהיה פופאלרי בטרייד מרקט. קייל לוהש מחפש דיל של 4-5 שנים ו10-11 מיליון לשנה. הסוכן שלו הוא כמובן בוראס. והקטע העצוב הוא שהוא וקרלוס סילבה בטח יקבלו חוזים כאלה. הרויאלס מחפשים רילבר וסטארטר. ואולי קלוזר אם הם מחליטים להכניס את סוריאה לרוטציה. וגם קן רונזטל חושב שהרד סוקס מפחדים שלואל ירצה חוזה של 4 או 5 שנים ויקבל אותו מאיזו קבוצה. בגלל זה בכירים בקבוצה ממשיכים לחפש טריידים לCI צעירים כמו לארוץ' (כמו שהזכרתי קודם...). ובגלל זה הם יכנסו יותר ברצינות למירוץ איירוד אם הוא יעזוב. אומנם הם לא רוצים להתחייב מעבר לגיל 35 לשחקנים (הבעיה עם לואל...) אבל איירוד יכול להחליף את מני ולספק לאורטיז חובט ימיני לצידו לטווח הארוך, אחד שצפוי להיפצע פחות.

7.11

-בהמשך לאחת הידיעות האחרונות בהודעה האחרונה...גם האופציות של בורווסקי ופולץ מומשו ע"י האינדיאנס. -הקאבס רוצים להחתים מחדש את ווד ואולי לתת לו תפקיד הקלוזר. אם לא הוא אז האורי או מרמול. ברוס לווין (לא ברור לי איך לא כתבת על זה אליקו) דיווח שדמפסטר סוף סוף יקבל את בקשתו ויחזור להיות סטארטר ב2008. הקאבס מעוניינים בטרייד לקרל קרופורד. זה ייקח המון... הם גם ממשיכים להיות מעוניינים בפוקדום, יש להם תחרות מצד הג'ייאנטס והריינג'רס. הקאבס גם אחת מהקבוצות שמתעניינות בקוקו קריספ. אני לא ממש רואה את זה קורה... תוסיפו גם את ראול איבנייז לשלל הOFים על הראדר של הקאבס. הבעיה היא שההגנה שלו די נוראית...וזה בLF שם משחק סוריאנו. וגם כנראה שיש עניין בקאז מטסוי...לא ברור למה, אולי לתפקיד הSS? -קרלוס גונאלז מאריזונה יהיה כנראה הTRADE CHIP הכי טוב שלהם. לא ברור לי למה, הוא אחד מ3 הC-OF פרוספקטים הכי טובים במיינורס וההתקפה של אריזונה נוראית ויכולה להשתפר בהחלט. גם הצעירים קונור ג'קסון וקרלוס קוונטין מועמדים לטרייד, ג'קסון במיוחד אם טוני קלארק יוחזר. לא מבין מה הם עושים טרייד לשחקנים הטובים והצעירים שלהם בהתקפה אבל שיהיה... אין הרבה סיכוי אבל מה עם טרייד לוולורדה? הVALUE שלו אף פעם לא יהיה גבוה יותר... לאן הם יישלחו את כל השחקנים האלו? אמ...סטארטרים כמו ג'רמי בונדרמן וארווין סנטנה הם אפשרות. אולי גם ג'ו בלנטון מהאייז. -עומאר מינאה (GM מטס) ייפגש עם בוראס לדבר על איירוד. הם גם ידברו על קייל לוהש ואריק גנייה. הפוקוס של המטס הוא פיצ'ינג. המטס ייפגשו עם נציגיו של קרלוס סילבה השבוע, והם עדיין מעוניינים בסטארטרים שקושרו אליהם בטרייד דדליין כל כך הרבה: גארלנד, קונטררס ובלנטון... מי עלול ללכת בטרייד? כולם מהיילמן, פלפרי,האמבר, גומז ועד מילדג'. הם מתכוננים להציע חוזה גדול לפוסדה, ושומרים על קשר עם טוריאלבה ולה דוקה בתור עדיפות שנייה. פדרו אמר שהוא מתכנן לזרוק גם מעברל2008. השאלה היא האם זה יהיה עם המטס? (השנה האחרונה שלו בחוזה שנה הבאה...) החוזה עם מרלון אנדרסון יהיה רשמי היום, וגם האופציות שיבוטלו עם בריאן לאורנס וחוזה ולנטין. -ג'ו טורה דיבר עם ג'ף קנט. הוא קיבל את הרושם שהוא חוזר לשחק שנה הבאה, ובדודג'רס. קנט עדיין לא החליט אם לפרוש או לחזור לעוד שנה. -האסטרוס יצרו קשר עם גלווין. בנוסף יש דיווח שגלווין אכן ייקח פחות כסף כדי ללכת לאטלנטה. -הירוקי קורודה מעדיף לשחק בחוף המערבי כי לא אוהב מזג אוויר קריר. חבל לקאבס...
המרינרס, ברייבס והריינג'רס מתעניינים גם הם. -Masahide Kobayashi - אחד הרילברים הטובים ביפן. הברייבס מתעניינים מאוד, אולי אפילו להיות הקלוזר שלהם וגם המרינרס מתעניינים. גם Masafumi Hirai הוא רילבר שאולי יעבור לMLB. -כאילו שמעו את פסנג'ר, הרד סוקס שוללים כל רעיון של לואל ואיירוד בקבוצה. -לואיס גונזאלז מעוניין לחזור לטייגרס. הקבוצה מתעניינות יותר בפלויד וסטוארו. בן ברוסרד גם הוא אופציה. -אם כבר ברוסרד הריינג'רס מעוניינים בו ויצרו קשר גם עם מייק לאמב. -הרוקיז רוצים את צ'אקון בתור רילבר, לא סטארטר. -האסטרוס מעוניינים בג'ון ליבר. אד וויס הGM החדש הוא זה שהחתים את ליבר בפילי. הוא אופציה נחמדה לשנה אחת לראות אם הוא יחזור מפציעה טובה (סטייל קלמנט, פריור, גארסיה וכל השאר שהתיאור הזה מתאים להם). הם גם התחילו לדבר עם סקוט לינבריק. -שם חדש נכנס למרקט: איי ג'יי ברנט. החוזה שלו מסובך וטורונטו רוצה אולי להרוויח מהשנה הטובה מאוד אך קצרה שהייתה לו. אם הוא שם שנה נהדרת ובריאה שנה הבאה, יש לו סעיף איירוד סטייל שנותן לו להיות FA וכך הוא יעזוב ויקבל חוזה חדש. אם הוא מסריח או נפצע, הוא לא ייצא ואז הבלו ג'ייז תקועים איתו ב24 מיליון בשנתיים האחרונות. זה זמן טוב לשלוח אותו בטרייד ולא להתמודד עם החוזה המסובך הזה. הקארדס התעניינו מאוד כשהיה FA וצפויים להיות חזק בפנים גם הפעם. גם הפיליז יתעניינו כנראה. יש לו נו טרייד לחצי ליגה. -עומאר ויזקל קרוב לסיכום של שנה ו5.5 מיליון בג'ייאנטס. -ליבאן הרננדז אמר שהנאשינלס אחת הקבוצות ברשימה שלו. והנאשינלס ובעיקר בואדן הGM מעוניינים בבלדלי מטמפה...מקווים לתפוס שנה אחת שהוא בריא... -ראיין זימרמן שבר אצבע... -אטלנטה מעדיפה ללכת על טרייד לטווח הקצר (קוקו קריספ..) מאשר לעלות מהר מדי את אחד משלל הCF פרוספקטס שיש להם במיינורס. הGM שלהם גם אישר רשמית שהוא מעוניין להחזיר את גלווין...וגלווין מעוניין לבוא בהנחה...מה הסיכוי שהוא לא בברייבס שנה הבאה? -הטייגרס לא יילכו על איירוד, בעקבות הבאת אדגר רנטריה. היה ברור, אבל הם היו צריכים להודיע רשמית... -הרד סוקס שוקלים להיכנס לשנה הבאה עם רוטציה של 6 סטארטרים...רעיון, אבל זה יהרוס לאנשים את הפנטזי ולדעתי זה לא יקרה. למה לפתוח עם באקהולץ/וויקפילד מחוץ לרוטציה ולחכות לאיזו פציעה בלתי נמנעת או משהו?

למעלה