glucowatch מחפש מידע על השעון?

M O R M

New member
glucowatch מחפש מידע על השעון?

בקישור הזה קיבלתי מעט מידע על שעון glucowatch שמודד רמת סוכר ללא דקירה. מחפש מידע על השעון glucowatch . שאלות : א. מהן יתרונותיו וחסרונותיו? ב. האם הוא מתאים לילד בן 8 שלקה בסוכרת נעורים 1 (נתגלה לפני שבוע.)? ג. מחיר? ד. חוות דעת למי שיש? ה. האם יש לו יבואן או סוכנות בארץ? תודה לכל המשיבים.

מעט מידע

עד כמה שידוע לי מה שמשווק בארץ ע"י אגנטק הוא שעון פנדרה שהפותח לאחרונה ואין הרבה מידע עליו-חוץ מזה שהוא מאוד יקר ונדמה לי שקראתי איפשהו שאינו מתאים לכולם. לגבי ה-glucowatch שנדמה לי שיש לו בעיה עם הזעה שאז המדידות אינן מדיוקות וכרגע אינו מאושר לשימוש בילדים.

M O R M

New member
מכשיר ממוחשב לאינסולין?

לגבי שעון פנדרה- יש אולי מושג איזו חברה מייצרת אותו במקור? היכן להשיג מידע נוסף עליו ויכולותיו? האם יש מכשיר שמשולב במשאבה? הכוונה למכשיר שקורא נתוני שעון ומתאים איזון לסוכרתי לפי נתונים עכשויים. כמה זה מסובך צריך להיות? (לבנות מכשיר כזה?) יש מי שבדק את הנושא?

M O R M

New member
אופן שימוש ב- GlucoWatch לדיוק?

בהקשר ל- GlucoWatch שאלות. אם המכשיר לא מדוייק בעת הזעה האם יתכן שגם מדידות ידניות לא מדוייקות? עד כמה המדידות עם דקירה מדוייקות? כמה עולה מכשיר כזה? תודה על התשובות עד כה.

לא כול-כך הבנתי

ההבדל בן דקירות לבין מכשיר ללא דקירה. מדידות ידנית כיום הן עם דקירה ולכן הזעה לא משפיעה (רמת הזעה נורמלית) בד"כ גם מומלץ לשטוף ידיים לפני. המכשיר כפי שכתבתי לאיבגי עולה 20,000 ש"ח. היום יש מכשירי מדידה עם דוקרנים מאוד דקים שניתן למדוד במקומות שונים בגוף (האצבעות הכי מדיוק). דווקא לילד עם סוכרת התחלתית, שאינו יודע את משמעות התחושות ומה הן אומרות, לא הייתי ממליצה על שעון. אלא הולכת על בדיקות הדם המסורתיות והמדיוקות- רק דואגת לקנות, אפילו בפרטי, מחטים דקות ביותר.

M O R M

New member
מידע לחיפוש על שעון פנדרה למדידה?

למי יש מידע לחיפוש על שעון פנדרה?

evgeniy2

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

עדיף כבר לדקור

לזר

New member
השעון

שלום מורם, השעון שבנידון קיים קרוב לשנתיים ו: יתרון: נוח, משום שאין דקירות ומציד מידע מאוד יעיל לאחר שמבינים אותו. לא מספיק לקרוא את התוצאה. צריך לדעת איך מגיבים לתוצאה. חסרון: בלי קשר למחיר השעון (כמה אלפי דולר), הסטיקים (המדבקות שיש להדביק בין השעון ליד) יקרות מאוד. כל מדבקה ל-3 ימים. אין למצוא בארץ ולכן צריך לייבא אותן בכמויות בגלל מחיר ההובלה והמיסים מתאים לכל גיל. ככל הנראה השעון לא יכנס לארצינו בגלל ההזעה המוגברת, דבר שהמדבקה לא יכולה לסבול כנראה. נצטרך להמתין לשעון מפותח אחרת עבור מזרח התיכון. בארץ אין יבואן, משום שאין ליבואן כל תוקף, כיוון שהשעון לא מאושר על ידי מוסדות הבריאות שלנו. אם אתה רוצה אותו, עבור מה לך יבואן. אתה היבואן וזה זול יותר. בינתיים אפשר להתרשם מהשעון במרפאות המקצועיות לסוכרת (דוגמה: באר-שבע בבית החולים סורוקה). השעון מיועד לצוותי מחקר ולחולים שקשה לאזן אותם באמצעות התרופות הידועות, כולל אינסולין. יש אנשים שלא מגיבים לרב התרופות המוכרות. השעון יכול להצביע על נטייה או דחייה (חוסר תגובה) לתרופות, כי יש מעקב צמוד מאוד במשך 72 שעות. אם תרצה אותו אין זו אגדה, אבל לדעתי זה לוקסוס מדי. יותר טוב לקנות פייפר ולהצטרף לקבוצץ טייסים חובבים. אני מת על זה. יותר זול רק לצנוח יום נעים

למעלה