glosser של אורלי

glosser של אורלי

קניתי אתמול את הגלוסר של אורלי, אבל טיפה התאכזבתי. הוא אמנם נתן ברק מצוין וממש "החייה" את צבע הלק, אבל חשבתי שהוא גם יעניק ללק הגנה מפני סדקים או קילופים, וזה למרבה האכזבה, לא קרה. ראיתי לק אחר של אורלי, שנראה בדיוק כמו הגלוסר אבל בשם אחר שלדעתי התחיל ב-won't אבל אני לא זוכרת את השם המלא. לפי התיאור שלו, הוא אמור לתת הגנה ללק עד 14 יום. אולי זה מתאים יותר למה שאני מחפשת? מישהי מכירה?

poynter

New member
קצת סדר אם יורשה לי ../images/Emo13.gif

מה שקנית -כשמו כן הוא- נותן גלוס וברק ללק, אבל לא הגנה. מה שאת כן מחפשת ומתכוונת אליו הוא טופ קואט top coat - שהתפקיד שלו הוא לתת שכבת הגנה ללק (מסדקים, צ'יפים) ולכן הלק מחזיק הרבה יותר זמן ונראה גם יותר טוב. לדעתי, גם רוב הטופים מעניקים את הגלוס שאת מחפשת. לגבי הלק של אורלי שראית אני לא מכירה. אבל את יכולה להריץ חיפוש פה בפורום ולראות במה בנות הפורום משתמשות (הנפוצים פה הם פושה ,סשה וויט, ואסי שאותם ניתן לקנות מאיביי. והישראלי - של וואו)

sHiR TaDmOr

New member
הוא נקרא Won't Chip

יש לי אותו, אבל עוד לא השתמשתי ככה שאין לי מה להגיד לך, מצטערת ...

לייאןן

New member
יש גם את הIN A SNAP

שיש לי אותו כמה זמן והוא מייבש טוב וגם מחזיק תלק רק הבעיה שהוא מתחיל להיגמר זה סיפור להוציא ממנו משהו חח

devilz

New member
היה לי את won't chip

ולדעתי לפחות הוא היה חסר תועלת בנושא... לקח אלף שנה ליבש והתקלף תוך יומיים שלוש... לא ממליצה ..

למעלה