Glenfarclas 40

אילן די

New member
לצערי הם לא שולחים

** PLEASE NOTE: All orders containing Spirits are only available for store pickup.

אילן די

New member
לאחר שהזנתי את הכתובת שלי

האתר לא מאפשר לי לבחור אפשרויות משלוח מלבד pickup.

אילן די

New member
תודה, שיניתי את דעתי

קצת מפריע לי לשים סכומים כאלה על בקבוק שעדיין לא טעמתי (משהו שאתקן בקרוב). החלטתי לרכוש טאליסקר 25 במקום. אותו אני מכיר ואוהב.

foodnwine1

New member
אני מבטיח לך שמדובר בבקבוק מעולה.

לא חושב שיש עוד כאלו ברמתו במחיר כזה. אם אתה אוהב ויסקי ישן עם טעמים עזים של לקה, וכמובן שרי.

kinks

New member
קנה 21 שנים

כל פעם כשתרצה לשתות תעבור ליד נגריה ביום כשהם צובעים רהיטים בלקה. תקבל בחמישית או שישית מחיר את אותו אפקט רק ללא המספר גיל על הבקבוק.

למה לא לקחת את זה עד הסוף?

תקנה כוהל לשתייה 96%, תמהל במים (מינראלים! מה אנחנו ברברים?!) ל-46%, וכשאתה עובר בנגרייה קח איתך חתיכת עץ צבועה בלקה.
בכל פעם שתרצה לשתות תיקח שלוק כוהל ואז לק מהעץ. סגרת את הסיפור ב-1/50 או 1/60 מהמחיר, רק ללא המספר על הבקבוק, טעם, ריח, הנאה כלשהי או כבוד עצמי.

אבל לבריאות, שכל אחד ישתה מה שטוב לו. לא שופט.

אם זה לא היה ברור...

קנה את ה-40 לדעתי. אין עוד ויסקי כזה במחיר כזה, וגם לא רואה איך יהיה גם בעוד 20 שנה. המחיר כבר בנסיקה, עוד שנה יהיה גבוה בהרבה עד כפול להערכתי.

ואל חשש מפצצת לכה

לטעמי ביאמאזאקי 18 זה יותר בולט למשל.

אילן די

New member
אני לא דואג

ימזאקי 18 זה הבקבוק שהחזיק הכי מעט זמן אצלי. וויסקי מצויין.

kinks

New member
אתה מצחיק

אתה מאמין לעצמך שאתה לא שופט אחרי כל מה שכתבת?

אני לא ואם אתה כן, אז זה עוד יותר משעשע.

אני בכלל לא שותה יש לי אוסף בקבוקים סגורים.

ידידי, הכל ברוח טובה

צחקתי, ואני מאמין שגם אתה צחקת (היה משעשע עם הנגרייה).

בחלק של לא שופט דווקא התכוונתי לכל מילה. פרקלס 21 הוא ויסקי מוצלח ומתומחר היטב גם כן. רק שהם לא באותה קטגוריה ולא לגמרי ברי השוואה לדעתי, זה הכל.

לא התכוונתי להתעמת איתך או עם אחרים, ולא עשיתי זאת בעבר. אם נפגעת - מתנצל, אם לא הבנת את ההומור שלי, אולי זה לא עובר טוב טקסט או שאני פשוט לא מצחיק.

יום טוב

kinks

New member
השתעשעתי

לא נפגעתי.

אם כבר מטיפים מוסר הולכים עם זה עד הסוף.

לי אישית קשה עם וויסקי מעל 18 שנה, מתוק לי מדי. הפארקלס אהוב עליי הוא בכלל ה 12.

למעלה