תשובות
מה קורה? הכל טוב מה איתך?
זמר/ת/להקה אהובה? וואוו עכשיו הולכת לבוא מגילה. נחלק אותה לשתיים. החלק הישראלי והחלק הבינלאומי
בחלק הישראלי נמצאים בערך כל משפחת בנאי (לא אוהבת את מאיר ,מודה!,שבראשם עומד אהוד שהוא מלך!!!!!) איתם יש את ברי סחרוף שהוא האלוהים של המוזיקה הישראלית עוד באבות המזון הישראלים - אני אוהבת את אריק איינשטיין ,שלמה ארצי,יהודית רביץ . ועוד תחביב שלי זה זמרים שלא כולם מכירים או שמעו עליהם- כמו כפיר אפשטיין רועי מולה וכמובן שאיתמר מאירי כפרות עליו
. בימים אלה אני דבוקה גם לדיסקים של מוניקה סקס עידן חביב ודניאלה ספקטור המדהימה. ועכשיו לחלק הבינלאומי |כדוא| בראשו עומד רובי וויליאמס שהוא אהבת נעורי יחד עם להקת נעורי טייק דאת שאני מתה עליהם ואני טסה לראות אותם עוד 39 יום !!!111 חוץ מהם אני גם מאוד אוהבת את יוצאי איידול ,דיוויד קוק אדם למברט ומייקל ג'ונס. יש גם את אדל שהיא מדהימה ומהממת ומוכשרת טילים.
שיר אהוב? ראית איזה מגילה כתבתי פה למעלה את באמת רוצה שאני אתחיל עם שירים אהובים זה לא יגמר
סרט אהוב? זה דווקא קל
ריקוד מושחת ,אישה יפה ,סיפור אהבה בלתי נשכח , הנסיכה הקסומה ,קלולס,רוח רפאים ובפינת האיכות יש את כל סרטי "ללכת שבי אחריו" שזה אומר כל הסרטים על הממורה שמגיעה לכתה שאף אחד לא מאמין בה ומצליח לעשות פלאים . ופינה מיוחדת יש לסרט "כשהנערים שרים" אני יכולה לראות אותו ולבכות כל פעם מחדש.
סדרה אהובה? אני רואה מלא מלא סדרות ,אז חוץ מגליי, אני אוהבת את האנטומייה של גריי, מרפאה פרטית,אחים ואחיות,גוסיפ גריל,יומני הערפד. ופינת הריאלטי אני אוהבת בדרך כלל את הישרדות (לא ראיתי את העונה האחרונה כי סבלתי מעצם הרעיון שלה) את כוכב נולד, טופמודל (אחח איזה עונה !!) ואני מאוד מחכה לאקס פקטור של סיימון .
ספר אהוב? טוב אני תולעת ספרים רצינית ,אני קוראת מלא ואוהבת מלא ספרים אז אני לא אתן רשימה כבדה אני אתן רק את הספרים שאשכרה השפיעו עלי איכשהו- אליפים ואורי - שני ספרים שאני יכולה לקרוא כל פעם מחדש , גם היום אני מתה עליהם. ארבעה בתים וגעגוע - כל כך מקסים ואמיתי ויפה . כמה טוב להיות פרח קיר - כל כך יפה . האי של סופיה -כמה טישו שאני סיימתי עם הספר הזה ... אני גם מאוד אוהבת סדרות של ספרים כמו הארי פוטר או משחקי הרעב ..
שחקן אהוב? ג'וני דפ,ג'ורג' (תעשה לי ילד בבקשהההה) קלוני ובטוח יש עוד שלא עולים לי בראש כרגע ..
מקום אהוב? הבית שלי ,הכי פשוט הכי אהוב.
מאכל אהוב? שניצל של אמא
צבע אהוב? סגול על כל גווניו וכחול לכיוון הכהים ולא לכיוון התכלת כי תכלת זה לא צבע !
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0