Gleek Of The Week

Gleek Of The Week

כןכן שוב הפינה הזאת חוזרת
ששאלתי .את שוהם מי הולך להיות אחריו הוא ענה לי - את
. אז הנני כאן
לשבוע חדש של חקירות צולבות
ואני אחסוך לי בהודעה ואענה על השאלות הבססיות ממש כאן למטה
מאיפה אני : אני ירושלמית הדמויות האהובות עלי בסדרה : פאק ,בריטני,סו השירים שאני הכי אוהבת : defying gravity,true colros,smile gives ypu hell,beth,landslide,i וזה יכול להמשך שעות
יאללה אני מוכנה לחקירה צולבת

הכי משוגע .. וואווו קשה לי לחשוב

אני אתן כמה - בשנת 2002 בהיותי סטודנטית לחינוך מיוחד למוגבליות חמורות, החלטתי שזה נורמלי לנסוע עם חברה שלי לתל אביב בשתיים בלילה בגלל בחור !!!!! שהיא !!! הייתה דלוקה עליו
זה שלמחרת היו לי לימודים והייתי צריכה לעביר שיעור לא עניין אותי יותר מידי. להצטלם בעירום אומנותי זה נחשב למשוגע?? ומה עם לקנות 4 כרטיסים להופעה של טייק דאת בלונדון ?

X יו יו S

New member
האחרון נורמלי לחלוטין :)

איזה כיף לך זה ממש עוד מעט לא?( זה ב5.7 נכון?) אגב אני לא מבינה איך דוראן דוראן מגיעים לארץ והם לא

hodaya96

New member
שאלותתD:

מה קורה? זמר/ת/להקה אהובה? שיר אהוב? סרט אהוב? סדרה אהובה? ספר אהוב? שחקן אהוב? מקום אהוב? מאכל אהוב? צבע אהוב?

תשובות

מה קורה? הכל טוב מה איתך? זמר/ת/להקה אהובה? וואוו עכשיו הולכת לבוא מגילה. נחלק אותה לשתיים. החלק הישראלי והחלק הבינלאומי
בחלק הישראלי נמצאים בערך כל משפחת בנאי (לא אוהבת את מאיר ,מודה!,שבראשם עומד אהוד שהוא מלך!!!!!) איתם יש את ברי סחרוף שהוא האלוהים של המוזיקה הישראלית עוד באבות המזון הישראלים - אני אוהבת את אריק איינשטיין ,שלמה ארצי,יהודית רביץ . ועוד תחביב שלי זה זמרים שלא כולם מכירים או שמעו עליהם- כמו כפיר אפשטיין רועי מולה וכמובן שאיתמר מאירי כפרות עליו
. בימים אלה אני דבוקה גם לדיסקים של מוניקה סקס עידן חביב ודניאלה ספקטור המדהימה. ועכשיו לחלק הבינלאומי |כדוא| בראשו עומד רובי וויליאמס שהוא אהבת נעורי יחד עם להקת נעורי טייק דאת שאני מתה עליהם ואני טסה לראות אותם עוד 39 יום !!!111 חוץ מהם אני גם מאוד אוהבת את יוצאי איידול ,דיוויד קוק אדם למברט ומייקל ג'ונס. יש גם את אדל שהיא מדהימה ומהממת ומוכשרת טילים. שיר אהוב? ראית איזה מגילה כתבתי פה למעלה את באמת רוצה שאני אתחיל עם שירים אהובים זה לא יגמר
סרט אהוב? זה דווקא קל
ריקוד מושחת ,אישה יפה ,סיפור אהבה בלתי נשכח , הנסיכה הקסומה ,קלולס,רוח רפאים ובפינת האיכות יש את כל סרטי "ללכת שבי אחריו" שזה אומר כל הסרטים על הממורה שמגיעה לכתה שאף אחד לא מאמין בה ומצליח לעשות פלאים . ופינה מיוחדת יש לסרט "כשהנערים שרים" אני יכולה לראות אותו ולבכות כל פעם מחדש. סדרה אהובה? אני רואה מלא מלא סדרות ,אז חוץ מגליי, אני אוהבת את האנטומייה של גריי, מרפאה פרטית,אחים ואחיות,גוסיפ גריל,יומני הערפד. ופינת הריאלטי אני אוהבת בדרך כלל את הישרדות (לא ראיתי את העונה האחרונה כי סבלתי מעצם הרעיון שלה) את כוכב נולד, טופמודל (אחח איזה עונה !!) ואני מאוד מחכה לאקס פקטור של סיימון . ספר אהוב? טוב אני תולעת ספרים רצינית ,אני קוראת מלא ואוהבת מלא ספרים אז אני לא אתן רשימה כבדה אני אתן רק את הספרים שאשכרה השפיעו עלי איכשהו- אליפים ואורי - שני ספרים שאני יכולה לקרוא כל פעם מחדש , גם היום אני מתה עליהם. ארבעה בתים וגעגוע - כל כך מקסים ואמיתי ויפה . כמה טוב להיות פרח קיר - כל כך יפה . האי של סופיה -כמה טישו שאני סיימתי עם הספר הזה ... אני גם מאוד אוהבת סדרות של ספרים כמו הארי פוטר או משחקי הרעב .. שחקן אהוב? ג'וני דפ,ג'ורג' (תעשה לי ילד בבקשהההה) קלוני ובטוח יש עוד שלא עולים לי בראש כרגע .. מקום אהוב? הבית שלי ,הכי פשוט הכי אהוב. מאכל אהוב? שניצל של אמא צבע אהוב? סגול על כל גווניו וכחול לכיוון הכהים ולא לכיוון התכלת כי תכלת זה לא צבע ! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

boopy 1

New member
היי

היי תארת את מדף הספרים הכי אהובים עלי :) איזה כייף לדעת שעוד אנשים הושפעו מיופי שבאליפים ואורי :) וקצת שאלות- * שוקולד לבן, מריר או חלב? * קורנפקס או שוגי? * אהבה אידאלית היא- ממבט ראשון או ידידות שהתפתחה מעל המצופה? * כשאת יוצאת מהבית איזה חפץ תמיד חייב להיות איתך? * אם היית שותפה לדירה של מישהו מפורסם מי זה היה? ועוד אחת בשביל הכיף * אם היית יכולה להיות בכל מקום בעולם איפה היית?

../images/Emo9.gif

* שוקולד לבן, מריר או חלב? חלב לגמרי חלב * קורנפקס או שוגי? קורנפלקס רגיל של תלמה * אהבה אידאלית היא- ממבט ראשון או ידידות שהתפתחה מעל המצופה? למען האמת אני מאמינה בשני תרחישים ,הכל יכול להיות * כשאת יוצאת מהבית איזה חפץ תמיד חייב להיות איתך? מפתחות לבית * אם היית שותפה לדירה של מישהו מפורסם מי זה היה? אסי עזר או מושיק גלאמין למה? כי הם תמיד יבאו גברים שווים הבייתה
ומושיק תמיד יאמר לי מה ללבוש ומה לא ועוד אחת בשביל הכיף * אם היית יכולה להיות בכל מקום בעולם איפה היית? בדרום אמריקה על איזה הר

shaharory

New member
"כשהנערים שרים" ../images/Emo58.gif

יאוווו ראינו את זה בשיעור צרפתית ואני לא כל כך זוכרת אבל זה שהצית את השריפה עיצבן אותי!!!

sondheims Dot

New member
../images/Emo45.gif סגול! צבע כל כך יפה!

אני? מש"קית ת"ש לשעבר? משודחת?... פחח

sivan3004

New member
הטעם שלך בסרטים!!

ממש אוהבת את כל הסרטים שכתבת
ואליפים ואורי.. אין על הספרים האלה..

Lion_Heart

Well-known member
שאלות

תוספות על הפיצה? תוספת ליד השניצל? מרק אהוב? איי פעם ראית את הסרט-MST3K? סרט דיסני אהוב? גובור\ת על אהוב\ה x men\avengers? דר הו מס-? זהו לכרגע

תשובות

תוספות על הפיצה? זיתים ירוקים או בצל תוספת ליד השניצל? פירה מרק אהוב? עגבניות איי פעם ראית את הסרט-MST3K? לא סרט דיסני אהוב? מלך האריות אבל רק הראשון לא ההמשכים המעפנים וגם אלאדין והיפה והחיה גובור\ת על אהוב\ה באטמן כ יהוא לא לובש טייץ
x men\avengers? אקסמן דר הו מס-? אה?? זהו לכרגע

Loriella

New member
באטמן גבר על

גם לא לובש טייץ ובכלל, אין לו כוחות או משהו כזה, הוא פשוט...מגניב לאללה!!!

Lion_Heart

Well-known member
וכרגע בקומיקסים

הוא מקים צבא של באטמנים...לא ,ברצינות
...אני מעדיף עליו את האל ג'ורדן וגמביט...אבל כן, הוא מאגניב

למעלה