Glee

יווובי

New member
Glee

(בטח כבר כתבו הודעות כאלה לפני כן, אבל למי אכפת
...) תכנית ג-א-ו-נ-י-ת
(אם ראיתם את ההודעה הקודמת שלי לגבי הביצוע של billionaire - בטח כבר הבנתם שההודעות שלי באות לבטא פרצי רגשות פתאומיים מהתכנית
) מפליא לראות איך בכל פרק הם שמים דגש על נקודות כל כך רגישות בחברה, ועוד יותר מכך היכולת שלהם לעצב את זה במנגינות מתאימות ונוגעות. הדמויות אדירות, הביצועים מעולים. אין, פשוט אין על התכנית הזו. חחח סופשבוע נעים שיהיה, אחלה פורום

X יו יו S

New member
היי אתה כתבת בהודעה הקודמת שלך

"וגם טוב שמכניסים דמות כזו לסידרה." ולא הבנתי למה כוונה בדמות כזאת?

יווובי

New member
היי את/ה../images/Emo70.gif

אממממ הוא חתיך, יש לו קול אדיר (
), הוא רגיש, הוא חמוד ולדמויות האחרות הוא מציב רף מסויים להגיע אליו. בקיצור, מה שהייתי מת להיות
אני חושב שהוא מאיר לחבר'ה האחרים בסדרה הרבה צדדים שהם היו רוצים לקבל. לפחות ככה אני רואה את זה. אבל, מספיק עם הפילוסופיה
סליחה שלא הגבתי בזמן, עד שנכנסתי שוב לאינטרנט לקח זמן וההודעה כבר חלפה מהעמוד הראשי... קח/י פרח בתור התנצלות

יווובי

New member
Well...

הכל יותר מדי מושלם בו, וכבר על הפרק הרביעי הוא מוריד את המסיכה שלו. הסצינה בסוף הפרק שבה הוא יושב עם קווין ומתוודה בפניה מציגה הרבה מהאישיות שלו (לדעתי), שבטח עוד יציגו עליה כמה דברים בהמשך העונה. היחס שהוא נתן לקורט באותו פרק, ההבטחה שהוא נתן לו לגבי הדואט, הדרך שבה הוא מתנצל בפניו אם הוא פגע בו - כל החן וה"חמודיות" הזו (חחח) בטח מסתירים איזה משהו. לקח לו בסה"כ שני פרקים להגיע למקום אליו ניסו כל הדמויות להגיע במשך עונה שלמה. (אלה היו שישים שניות של תיאוריית קונספירציה על הפוליטיקות והתככים הנעשים בתכנית הנוער המדוברת ביותר מזה עשור)

יווובי

New member
הכי טוב../images/Emo70.gif

זה ייתן אחלה דיון
אבל שבת נכנסת, אז נדון בכך במוצ"ש. שבת שלום אחינו

למעלה