Glee- finale

hodaya96

New member
יווווו../images/Emo24.gif

ממש ריגשת אותי
גם לי גלי עוזר לי להיות עצמי (במיוחד הדמות של קורט) זאת הסיבה העקרית למה אני אוהבת את הסדרה הזאת כל כך... אני ממש שמחה שהחלטת ללכת אחרי החלום שלך ולעשות משהו שאת אוהבת. אני בטוחה שאת תצליחי בזה כי אין סיכוי שאוהבים משהו ולא טובים בזה... שיהיה לך בהצלחה

5ifi

New member
יאאא ../images/Emo24.gif

באתי לתת לך חיבוק אוטומטי, ופתאום ראיתי את כולם מגיבים לך באותה צורה... זה שיעשע אותי..
אבל את מקסימה. ותלכי על זה באמת. שילכו לעזאזל כווולם. אני הולכת ללמוד אנימציה שנה הבאה (בתקווה להתקבל טפו טפו) וכשסיפרתי את זה לנהג מונית שלי הוא צחק עליי כאילו "מה תעשי עם זה?" ... לפחות אני לא אהיה נהגת מונית

A TotalGleek

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה !! נראה שאת ממש אוהבת את זה , ואני בטוחה שתצליחי בסופו של דבר להגיע לברודווי :) מה שיפה בניו זה שהייתי שם רק 4 ימים וזה פשוט גרם לי להתאהב במקום המדהים הזה .

sondheims Dot

New member
רבותיי

אני אוהבת את כולכם
ותודה שאתם מאמינים בי, גם כשאף אחד אחר לא

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gifאני לגמרי בעד הגשמת חלומות!../images/Emo9.gif

אפילו שאף אחד לא מאמין שאת יכולה ואפילו שזה באמת משהו כזה קשה- כמו להצליח בניו יורק! אל תוותרי ותעשי את זה. אני תמיד מרגישה כמו רייצ'ל, למרות השאיפות השונות שלנו.
והפרק אכן היה שעה וחצי והם נאלצו להוריד סצינות כדי לדחוס אותו ב45 דק'..זה לחלוטין מה שקרה. לכן אם גם לכם היה נראה מוזר וויל ואמה בסוף בלי שראינו אף סצינה שלהם בדרך - זה בגלל שחתכו אותן! היו גם סצינות של קווין שנחתכו...קיצר, אממ כן.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטוב לא נראה לי שלמישהו אכפת

שחתכו סצנות של וויל ואמה...

y a m i girl

New member
יווו, דפי../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

כ"כ רגשת אותי. כאילו, מעבר לכל מה שכתבת על ויקד, שאת יודעת שאני כ"כ כ"כ מבינה אותך, והכי התחברתי לזה בעולם. מה שכתבת על החלום שלך, זה פשוט מדהים אותי, שאת יכולה לחלום ככה, להאמין ככה, אני כ"כ מקנאה בך ואני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם! ( ומבהירה לך שאת מארחת אותי כשאני אבוא לראות את התפאורה שלך!
)

Ayelet 363

New member
וואו, את פשוט מדהימה! ../images/Emo24.gif

בהצלחה! באמת אין דבר העומד בפני הרצון- לכי עם הלב שלך. את מדהימה!

shaharory

New member
קונאןןןן

אני לא יכולה להתאפק. הנה הוא, האיידול מס' 1 שלי, שם ברקע של הסידרה האהובה עליי מקום 2 (לפחות. עדיין לא ראיתי "המשרד" בלי סטיב..=\)

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gif

אהבתי כל רגע משותף של פין\רייצ'ל, הידד להם סם ומרסדס...כן,כן אני יכול לראות את זה עובד
פאק הוא גאון עם המשפטים שלו
ובריטני...ברצינות ,מישהו צריך לתת לה מעמד של קדושה אחרי הנאום שלה...

למעלה