Glee- finale

Don Nirtin

New member
Glee- finale../images/Emo267.gif../images/Emo58.gif

מסמן למען אלה שלא צפו עדיין בפרק. היו כמה נקודות אכזבה (שוסטר לא עוזב את התכנית, למרבה הצער. לא ראינו את קווין מסתפרת. טינה ומייק נעלמו כאילו היו אוויר, ו- סאם ומרסדס???????) כמובן שקורט כרגיל עושה את הפרק. בליין, עצה לי- כשאתה אומר אני אוהב אותך, תשתדל להוריד את היד מהפרצוף שלך. זה לא רומנטי ככה. עוד WTF נרשם כשאמה נראתה בדקה האחרונה של הפרק. אוף, שיעיפו אותה כבר מהתכנית ואת שוסטר יחד איתה. בריטני וסנטנה
. ופאק היה די סקסי, אבל זה לא חדש בכלל..... ויופי שהתייחסו לארטי בכלל בפרק האחרון
. ואיפה סו?!?!!??! אז היה מנה גדושה בפרק הקודם, זה אומר שצריך להעלים אותה מהפרק האחרון?! על פניו, פרק סיום מנומנם ומלא חורים, אבל נו. עלילה אף פעם לא הייתה הצד החזק של הסדרה הזו. ואם הם הולכים לזכות במשהו זה יהיה בסוף העונה השלישית.

אוקייי../images/Emo58.gif

בהמשך לעונה מרדימה פרק הסיום לא היה יוצא דופן. נתחיל בדברים דווקא שלא אהבתי: * הדבר הראשון שלא אהבתי הוא העדר סו סילבסטר. לדמויות שוליות כמו אמה/ג'סי/המאמן של ווקל כן מצאו רגע אבל לסו !!! סו!!! לא מצאו כלום?!?! * וויל לא עוזב אותם (ווואאאהה) כמה שזה צפוי * ואם כבר מדברים על צפוי, אוי הם הגיעו לנשנלס ולא זכו בלה בלה בלה * הקבוצה הראשונה ששרה - הציק לי שהן בשמלות לבנות נשיות כאלה ומתנהגות כמו בהמות
* הנשיקה של פין ורייצל עוד דבר צפוי עד כאב שגם אם לא הייתי יודעת שהוא בא הוא היה בא. בעיקר כי הם חייייייבבבבים לומר משהו אחד לשניה ,בדיוק בשניה שהם נכנסים במקביל לבמה * וכן , מה יהיה עם ההעמדה שלהם ? כל פעם אותו דבר?!? נמאס קצת
* וכן ,תספורת זה עוזר להתגבר על פרידה כואבת, עד כדע כך שכשהם נכנסים לחדר בסוף הפרק היא מקבלת אותם בשמחה , אמין, כבר אמרתי?!?! אבל היו גם דברים שאהבתי קלות: * החיבוק דוב שפאק התחיל לשוסטר ,זה היה חמוד * קורט ורייצל איזה מקסימים הם
* השיחה של בריטני וסנטנה בסוף הפרק. * נו אני בחורה ברור שנמסתי קלות מ ה I LOVE YOU
* סאם ומרסדס- מודה אני אוהבת את הרעיון ולגבי הביצועים- אני מודה שלא שמעתי חצי ביצוע לפני הפרק , פשוט לא רציתי .. אז - רוב השירים היו ממש טובים , התעלה מעל כולם הדואט של רייצל וקורט. בקיצור פרק מנומנם, חביב אבל לא יותר

TwilightFan

New member
ממש נהניתי מהפרק ../images/Emo58.gif

גלי לא ידועה בזכות הפינאלות הגראנדיוזיות שלה... וגם הפרק הזה היה שקט יחסית. ממש, ממש התאכזבתי כשהם לא נכנסו ל10 הגדולים של התחרות
הנשיקה של פין ורייצ'ל
פין ורייצ'ל ביחד
איזה כיף!!! וזהו... מחכה לעונה 3

boopy 1

New member
../images/Emo58.gif טוב אז...

היה ממש מאכזב... קודם כל זה בסדר שהם לא ניצחו אבל מה הבעייה לדרג אותם אחרונים?!?!?!?! אני מבינה את הקטע שצריך לשמור מתח לעונה הבאה אבל חיכינו כל כך הרבה לנשיונאלס שלא היה מזיק להם לפחות לדרג אותם... דבר שני מה הסיפור של ריצ'ל ופין? למה ליהיות כל כך צפויים ודביקים?!!! וחוץ מזה שהקו של קווין מאוד עצבן אותי... אילו את מאיימת שיש לך מאסטר פלן לניו יורק ומה את עושה? מסתפרת?? ואז העולם נראה טוב יותר? מה שכן אהבתי את השיחה שלה עם ביריטנה! ועל הרמיזה שלה כלפי סנטנה ובכלל הן צודקות! הן הכי פופלריות אז למה הן לבד? אהבתי את השיחה של קליין הם כאלה חמודים
וכמובן בריטנה
בריטני הפכה ליהיות אחד האנשים החכמים ...
אבל השיר שלה הרס אותי!!! לא הפסקתי לצחוק! חוץ מזה ריצ'ל וקורט ביצוע מהממם! במה מהממת!!
הכל מהממם!! והחיבוק של פאק!
הכי מיותרים לפרק: וויל, אמה, וסאנשיין... הכי חמודים: סאם ומרסיידיס למרות האכזבה הקלה, אני אתגעגע מתי עונה 3?

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif על בריטני וסנטנה ../images/Emo23.gif

השיר שלה
נפלתי מצחוק יאוו חחח
זה היה יותר מצחיק מהשיר של רייצל על הסרט לשער שלה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אאאאאאאעגכעטווקארחילךדקאטק5רטץלארוךל54786ל548ךון,ףחמ#^%$)*^&%)$!!!!!!111 I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 טוב אחרי שהוצאתי את זה מהמערכת
הפרק היה טוב, ונהנתי ממנו, אבל ברגע שהסצנה הזאת הגיעה........ אומייגאד. לא ציפיתי את זה. אני רוצה לראות את הפרצוף שלי שהוא אמר את זה... יואו. זה היה מושלם. אני אפילו סולחת להם שאין נשיקה. ואז סאם אמר טוטאלי אוסום!
אעאעעעעעעעעעע (סטארקיד רפרנס?
) ~אוקי~ חוצמזה ברגע שרייצ'ל אמרה שרק 10 עולים היה לי די ברור שהם ייפלו פה... אבל בסדר. היה מגניב דווקא. הניו יורק וזה.D; די התלהבתי אפילו אבל זה ממש מתגמד לסצנה של האיי לאב יו.
אזזזז נתראה בעונה 3. ויס שיחקו אותה! :)

Loriella

New member
שהם? אתה לא אומר כלום

על פאק? הוא היה מושלם הפרק הזה!!

y a m i girl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

טוב, אז אני הולכת לעשות עכשיו צפייה בפרק ותוך כדי לכתובה פה הערות, אז זה בפח תיהיה חפיערה וזה, אבל זובי, פרק אחרון. איזה חמודים הם בניו יורק, כ"כ מתלהבים. קורט כזה מותקקקקקק. כשכריס מתחיל לשיר את ניו יורק ניו יורק >< רייצ'ל וקאטס, איזה פוסטמה. אני לא מאמינה שמכניסים את כולם לשני חדרים. אוי, המזכירה במלון הרגה אותיXD פאק מנסה לשתות בבר, כמה מפתיע
קורט כ"כ מתלהב מהכל, זה הורג אותי מצחוק ( בעיקר בסוף הפרק כשהוא מתלהב לבליין על המטוסXD) השיר של בריטני, אני לא יכולה, זה ענקXDXD הם באמת מופתעים שהם מפסידים כשהם כל היום מסתובבים בניו יורק? אהבתי את המאשאפ, לקח לי טיפה זמן, אבל הוא חמוד. אבל מישו יסביר לי איך ארטי הגיע לעיגול על המזרקה? איך הם הרימו אותו? הוא לא יכול ללכת! וסנטנה עושה עיניים להוא XD סאם "אם הייתה בחורה שהייתי רוצה ולא הייתי הומלס לגמרי הייתי הולך על זה"XD ופאק והמשפט שלו על סרטי קומדיה רומנטייםXD הקרב כריות של הבנות, בא ליייייי השיר של מתיו היה חמוד הדייט של פינצ'ל לא ממש מעניין אותי חוץ מ- אעההההה פטי לאפון! *מתה* היא הייתה מושלמת. למה קורט לא פגש אותה? ( אהבתי שרייצ'ל כזה, לא אני חייבת, אם לא בשבילי, אז בשביל קורט
) הביצוע דיסני היה חמודי נורא, בא לי לראות היפה והיחפן עכשיו
מצחיק אותי שהיא עזבה, חהחה, מגיע לך
והם ממשיכים לשיר אחרי שהיא הולכתXD אני חייבת שעון מעורר קורט! חייבתתתתת למה רק לרייצ'ל יש כזה? אני נורא אוהבת את הקטרי קורט-רייצ'ל. ו- קלייןןןן רוצים לעבור לניו יורק ביחד, עאההההההההההה אני כבר מדמיינת את זה. ופור גוד. אני כ"כ אוהבת את השיר הזה, כ"כ ריגש אותי לראות אותם על הבמה של וויקד, עצבן אותי שהם חתחו את השיר המון ולא עשו את השיר המלא. ואני חייבת לומר שכ"כ רואים את ההתלהבות של כריס בעצמו, ואו. זה היה מושלם ואני רוצה שהם ישירו אתזה בהופעה שאני רואה, חייבתתתת פשוט מושלם. אהבתי את הסצנה של קווין סנטנה ובריטני, זה היה נורא חמוד ( וכן, ברור שתסרוקת עוזרת להכל
אמין, אבל נתעלם, היא מהממת.) סנטנה מלכה בפרק הזה, ובריטני אעהההה. יו, זאת סצנה ממש מקסימה. ילדים הם ילדים, ממש, אני בטוחה שככה מוותרים על הנזק במלון. הסצנות של שו והמאמן של ווקאל אנדרנלין היו מצויינות, דווקא נהנתי
וכמה מפתיע שהוא נשאר
אבל החיבוק של פאק וכולם :) חמודייי נשיונלס, הקבוצה של הבנות הייתה טובה, אבל לא אהבתי את הריקוד, קצת בהמתי. אבל אחת מהן הייתה אחות של רייקר!XD סאנשיין... מסכנה קצת וזה... כולם מתעללים בה. לפחות היא ורייצ'ל בסדריש כזה... ווקאל אנדרנלין אכזבו אותי נורא, ציפיתי ליותר. אולי זה בגלל שג'סי לא שם. כרגיל, פין ורייצ'ל מאחורי הקלעים, דייי מיצינו, לא? השיר הראשון, Pretending היה בסדר דווקא, חמוד כזה... אבל הנשיקה הצפויה שהרסה להם הכל... וג'סי! ג'ונתן כפרעליו. ולמה תמיד הם עושים אותה העמדה ואותם ריקודים?! השיר השני Light Up the World היה חמוד, כאילו, טיפה מציק, אבל אני בטח אתרגל אליו בקרוב... השער של קווין מהמם. קורי, תפסיק לשיר כבר. נמאס לי מזה שהוא כ"כ מתאמץ! ( ועוד תמיד בקטעים הפחות קשים ומאמציםXD) כריס מהמם ומושלם. שתדעו. בחיבוק של מרסדס וסאם הייתי כזה "איזה חמודים, הם ממש התחברו מאז הפרום" ואז גילינו שהם ביחד, לא החלטתי כמה אני אוהבת את זה, כי זה חמוד והכל... אבל אני לא רואה את זה מחזיק. אבל זה חמוד איך אהבה בכל מקום :) ג'סי המסכן שלי. וקורט כ"כ מתלהב, פוצקי קטן. והנה ,הם לא זכו, נורא מפתיע.... אבל ראיתם את השמות ברשימה של הזוכים? איזה שמות להקות גרועיםםםם והמבט של סאנשיין לרייצ'ל אפשר כבר להבין שהם לא נכנסו... הסצנת קליין. אוקי, מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. אני מסכימה עם בליין, זה היה סופר לא מקצועי הנשיקה הזאת... אני מתה על איך שקורט מספר לו את כל מה שקרה. סנטנה מתהפכת על רייצ'ל בספרדיתXD קורט כזה פוצקי, מסצתכל על הצד החיובי בסיפור, הנסיעה ,החוויות בניו יורק, לשיר על הבמה של ויקד, המטוסXD ואז בליין אמר שהוא אוהב אותו וצווחתי כ"כ חזק שאמא שאלה אם יש סירנה להכנס למקלט
ואז קורט בולע ועושה משו חמוד עם השפתיים ואומר שהוא אוהב אותו גם, מתתי, כאילו, הסצנה הזאת הייתה כ"כ פשוטה ויום יומית וזה פשוט עבד! אהבתי את זה נורא. שבליין פשוט פולט את זה, במבט הכי מאוהב שראיתי אי פעם... פשוט מדהים, הם חייבים שניהם פרסים על כמה שהם נראים מאוהבים. "אתה יודע, כשחושבים על זה, לקורט האמל הייתה שנה לא רעה בכלל" חמודי, כן, חוץ מההתעללות שעברת, אבל כן נו, אני מבינה למה אתה מתכוון. בליין והאודישן שלוXD איך מרסדס לא מספרת לקורט?! ואו. הבובת וודו של סנטנהXD בריטנה מהממות, זאת הייתה סצנה מדהימה ואני אוהבת כמה שבריטני חכמה למרות שהיא הכי סתומה ביקום, יש לה חוכמה מטורפת. מושלמות. הפינצ'ל... נו, סבבה... האמת שכ"כ נמאס לי מכל מה שהלך איתם שאני בסדר עם זה שהם ביחד, כי חפרתםםםםם... אמה חמודה :) אבל כן, נורא הגיוני שקווין הייתה כ"כ שמחה לראות את פינצ'ל. המחסור בסו... אחרי שהיא נהייתה הדמות שהיא הייתה פעם קצת מאכזב, אבל נו, היא אמרה שהיא הולכת לפוליטיקה, לא? בגדול, לא ציפיתי לפרק עצום, ונורא נהנתי. לא היה אחד הפרקים הכי טובים בסדרה אבל היה קרוב לזה. אבל My Cup XD

neurotica

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

"אמא שאלה אם יש סירנה להכנס למקלט" הרגת אותי, אני לא מפסיקה לצחוק.

y a m i girl

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

את מכירה אותי טוב מספיק בשביל לדעת שזה קרה באמתXD אבל נו, את מופתעת שצווחתי ככה?

neurotica

New member
לא הופתעתי לרגע.

חבל שאף אחד לא צילם והעלה את זה ליוטיוב.
(אני פשוט הפסקתי לנשום מהILU עד להופעה של סאמ ומרסדס.)

sondheims Dot

New member
../images/Emo45.gif ענק על וויקד ופטי לאפון!

חשבתי שכבר חתכו אותה, כי חתכו בערך שליש מהדברים של ניו יורק, ופתאום, פטי!! צווחתי, וקיבלתי מבט מוזר מחברה שלי

Don Nirtin

New member
סיכום כללי על העונה כולה../images/Emo267.gif../images/Emo58.gif לפינאלה

ובכן, העונה הזו הייתה ברובה גדול משעממת. אבל היו פרקים (בתור כבד שמיעה) שכן נהניתי לראות את הדינימיקה של הקאסט ואת ההתנהגות הטבעית שלהם. לדוגמה אשלוף את פרק האלכוהול שבו החבר'ה פשוט נהנו בלהתחזות לשיכורים ולעשות פדיחות, שזה היה פשוט פרק מצויין והדגים שיכולים להרגיש שגם הקאסט נהנה ולא סתם מדקלם טקסט מפגר. פין ורייצ'ל- ביג נו נו נו. ואני לא אוסיף יותר. הייתה הרגשה לפעמים שיש קווי עלילה עם פוטנציאל ששכחו מהם (סאם הומלס, לדוגמה. היו צריכים להמשיך עם זה- מה קרה עם זה מאז?). ביסט שנעלמה לה, סו סילבסטר הייתה צריכה למצוא קו עלילה חדש כי כבר שנתיים שהיא מתפקדת בתור VILLIAN והגיע הזמן להחליף את הVILLIAN. רוב העונה חשבתי על משהו. בריטני סיכמה אותו בפרק האחרון.... רק חבל שזה לא על הבנאדם הנכון- בובת וודו לרייצ'ל. הייתי מעדיף בובת וודו למר שוסטר המתועב. טינה ומייק בקושי קיבלו עלילה, וארטי בכלל נראה שמשלמים לו רק על הופעה, כי טקסט הוא בקושי מקבל. ריאן מרפי יקירי, אם יש לך קאסט גדול מדי, מה דעתך לצמצם אותו ולהתרכז בעיקר במקום להחליט כל מיני החלטות מפגרות כמו נניח..... סאם ומרסדס. זה עוד לא נכנס לי לראש כל הקטע הזה. כל הקטע עם קורט ובליין היה לגמרי חמוד. אהבתי. קווין קצת הפכה לדמות מאוד מעצבנת העונה הזו. אני מקווה שבעונה השלישית ימצאו לה בן זוג חדש שיסיח את דעתה מהאובססיה המיותרת על פין. תאמיני לי, הוא לא שווה את זה. וזהו, הייתה עונה בסדר, משעממת רוב הזמן, והם צריכים להתאושש במהרה.

../images/Emo58.gif ../images/Emo18.gif חפירה

בכללי אהבתי מאוד את הפרק אחלה סיום סוגר מעגל ואחלה שירים דברים שהפריעו לי:
הסוודר של רייצ'ל בהתחלה היה אחד הדברים המגוכחים
ההשתגעות ניו יורק שלהם למרות שהייתה מובנת הייתה די מטומטמת כאילו ראבק יש לכם תחרות לנצח בה לא? תתרכזו! כנ"ל על השתגעות ברודווי של וויל.
היה הרבה הרבה יותר מידי פינצ'ל
איפה סו?
מה ג'סי נדחף מה???
המאמן של ווקאל אנדרנלין זבל לא מגיע לו שהם ינצחו דברים שאהבתי:
קליין בסוף מתוקים
אחלה רעיון סאם\מרסדס אני מקווה שיפתחו את זה בעונה הבאה
וויל נשאר כבר התחלתי לחשוש עם כל הספיקולציות שהיו כאן
פאק יצא כל כך חמוד כשהוא חיבק את וויל לא ציפיתי וזה רק מראה כמה שהוא השתנה וחוץ מזה הוא היה חמוד בכללי עם השיר לפין ורייצ'ל
רייצ'ל וקורט! נהנתי מכל שנייה שלהם ביחד הוא אחלה בתפקיד הידיד הגיי שלה
אמה הייתה חמודה בסוף וגם הקטע האחרון שלהם עם הגביע והשירים: For Good:
הם כל כך טובים והבמה מדהימה לגמרי אגב שמתם לב כמה הקול של ר'ייצל מזכיר את הקול של אידנה מנזל? Bella Notte: חחחחחח פאק כזה מתוק הוא וקורט הדמויות האהובות עלי כרגע As Long As You’re There סאנשיין חמודה אבל לא הגיע להם לזכות היא היחידה ששרה שם Pretending שועשעתי אבל השיר לא משהו ופין ורייצ'ל לא ביצעו אותו משהו וכמו שבליין ציין הנשיקה הייתה ממש לא במקום אבל התגובה של ג'סי הייתה שווה הכל Light Up The World אוהבת את ניו דירקשנס ועוד יותר את הסולו של סנטנה Still Got Tonight אין על וויל פשוט אין
אהבתי שהאיש שם אמר שיש לו כישרון הוא פשוט שר מדהים I Love New York חמודימים
Yeah! איכס מה זה? מזעזע לחלוטין

למעלה