להקת פרוג סימפוני מארה"ב. מחקה את 'יס'. יש להם כמה לחנים טובים, אבל הסגנון די קופא על שמריו ולא חורג מעבר לשנות השבעים. האלבום 'לקס רקס' וגם האלבום החדש (אין לי את שמו כרגע) אמורים להיות טובים. יש לי דיוידי שלהם, והוא לא להיט. באתר הרשמי יש דגימות להורדה
בדיוידי שלהם אפשר לראות את הקלידן והמלחין הראשי מופיע בקליפ עם כובע עם הלוגו של YES. מעבר לכך, יש לו סט שלם של מיני-מוגים וכל הצלילים של שנות השבעים. והעטיפה של רוג'ר דין לא משאירה הרבה מקום לספק...
1) יש לי את הדיוידי של לקס רקס 2) הכובע של YES שמופיע בקליפ לא מותיר הרבה מקום לספקות 3) הציור של רוג'ר דין גם רומז משהו 4) הקלידן והמלחין שלהם מעריץ את ריק וייקמן, ומחקה במדויק את כל הסולואים שלו והצלילים שלו על המוג
אבל אתה לא כזה. המוסיקה של גלאס האמר מחקה את יס מפני ש: 1) כך היא נשמעת 2) הסולואים של הקלידן מחקים במדויק את ווייקמן 3) הליינים של הגיטרה מחקים את האו 4) העטיפה היא של רוג'ר דין 5) הקלידן/מלחין חובש כובע של יס מה עוד אתה צריך?
אבל זה די טוב...נראה לי אני הולך לבדוק את הלהקה הזאת לעומק... טל...כדאי שתבדוק גם אתה ...נראה לי החברה הללו פוסעים בדרכם של סטולט, בודין וריינגולד שלנו....