GLAAD's Favorite Out Image

tulchi

New member
GLAAD's Favorite Out Image ../images/Emo124.gif

GLAAD's Favorite Out Image inentertainment media from 2003 תכנסו לכאן ואחרי הליך הרשמה קצר תוכלו להצביע עבור הדמות/שחקן האהובים עליכם. אפשר להצביע ליותר מדמות אחת ואפשר גם להצביע יותר מפעם אחת (אבל לא באותו יום). הרשימה ארוכה ויש שם הרבה דמויות גאות בכל מיני סדרות טלויזיה (אבל אני מניחה שכולם כאן יצביעו לשחקנים של הג"ש). הזוכה יוכרז במהלך טקס פרסי ה GLAAD שיערך ב27 למרץ 2004. בין המועמדים- גייל, רנדי, פיטר, האל בובי, סקוט, מישל, תאה וג'ק (תחפשו אותם כי הרשימה ארוכה). מובילים בינתיים- גייל הרולד (הג"ש), עדן משהו (כל ילדי), רנדי (הג"ש), אולגה משהו (כל ילדי). (גם אוהד קנולר ויהודה לוי מועמדים). יאללה להצביע!!!!!

E l y s s a

New member
מתקנת את הלינק...

הכתובת היא זאת. ואם מישהו שמבין יוכל להוזיף הסבר קצר על GLAAD (מי הם, מה הם וכו') זה יהיה נחמד... כי לי אין ממש מושג.

E l y s s a

New member
כשהקלקתי עליו זה הביא אותי

לדף שאמר שהשאלון כבר בוצע... אני מניחה שהעתקת את הלינק אחרי שמילאת את הפרטים שלך או משהו כזה ולכן זה עשה את זה.

freedom2

New member
GLAAD

GLAAD= The Gay & Lesbian Alliance Against Defamation בקיצור קהילה נגד השמצת ההומואים והלסביות או משהו כזה מה אף אחד לא מצביע ליהודה לוי? לא יפה....טוב אני הצבעתי רק לגייל...מה לעשות - מגיע לו

tulchi

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

להצביע כל יום

למעלה