GK - יומן יצירה:

TheBursar

New member
יש איך להשיג בארץ

דרך חברת "ארטא" האתר שלהם: http://www.arta-israel.co.il מחיר - לא ידוע.... הערה: השם נקרא אצלהם "סקלפי"

TheBursar

New member
יש לי שאלה

יש לך מדריך מלא איך ליצור תבניות ליציקה? או אם תוכל לכתוב משהו אני אשמח כי אני די מתחיל בתחום ורוצה להכין כמה דברים

יש לי מדריך + ספר מעולה...

אני אנסה למצוא את המדריך... מה אתה מכין/רוצה להכין?

TheBursar

New member
דמויות מקוריות שלי

אני רוצה להכין כמה דברים מקוריים שעוברים לי בראש וגם להשתמש בזה כדי להכין תבנית ליציקה של מיניאטורות. אומנם יש דברים מאוד יפים בשוק המיניאטורות שממש בא לי לקנות (ופלעמים אני מודה שיש לי גם את התקציב) אבל אני מרגיש סיפוק הרבה יותר גדול מלהכין דברים מקוריים משלי. בעבר הייתי משתמש בפימו אבל מה לעשות התוצאה יפה אבל אני רוצה יותר.... כמו כולם בעצם לא? בנוגע לספר אם תוכל לתת לי את השם שלו אני אשמח כדי להזמין לעצמי עותק

הספר הוא ספר

שמקיף את כל תורת היציקה, אבל דווקא נוגע מעט ביציקות Silicone/Resin... הוא פותח לך הרבה אופציות יציקה שמפתחות את ההבנה בתחום... הייתי מתחיל דווקא עם המדריך שיש לי.... אני כבר מחפש אותו ושולח לך במסר אישי...

TheBursar

New member
עידכון לגבי SCULPEY

אז ככה, לאחר בירור קצר עם חברת "ארטא" היבואנית של סקלפי בארץ המחיר באתר הוא 161.3 ש"ח לכמות של חצי ק"ג. יש אפשרות לקנות גם חבילות קטנות של 64 גרם ב-11.5 ש"ח כאשר בחבילות הקטנות הוא מגיע בצבעים שונים. רק לידיעתכם! החום לשריפה בתנור ביתי הוא 130 מעלות צלזיוס למשהו כמו 15 דקות... תהנו!!! נ.ב. יש להם סניפים ברחבי הארץ (יש מפה מדוייקת מאתר) ואפילו בעזה!

160 שקל?!?

אני קונה חבילה כזאת ב-7$ בארה"ב...

מגניב רצח*שוק*../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

ג'ק
יאאא אתה מכין כאלה רק בתור מתנות או שאתה גם מוכר
(תמכור תמכור תמכור
) אני ליאת דרך אגב

אלא../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo141.gif

דווקא נורא התחשק לי ג'ק:| מה אתה כן מוכר

למעלה