Giving You Up - עדכונים

tatababa

New member
Giving You Up - עדכונים

הסינגל ארבעה רמיקסים רשמיים כבר יצאו על גבי פרומואים : Riton Re Rub Vox Mix Riton Re Rub Dub Alter Ego Remix Alter Ego Vixen Dub Made Of Glass כנראה שלא יהיה b-side בסינגל הזה. השיר שכן שוקלים להכניס הוא דווקא I'm Just Here For The Music המסריח.. אני מאוד מקווה שזה לא יקרה! רשימת שירים מלאה + עטיפה אמורות להגיע בקרוב לרשת.. כידוע, הסינגל יוצא באופן מסחרי ב-28 למרץ. הוא יתמודד מול סינגל הבכורה של רייצ'ל סטיבנס, סינגל הקאמבק של מאריה ועוד סינגל מבית היוצר של המלך המת - אלביס פרסלי. הקליפ שבוע הבא, ב-25.02 יום שישי, ישודר בבכורה עולמית הקליפ ה"ענק" מבית היוצר קיילי ושות'. Giving You Up יזכה לשידור הופעה ב-TOTP, ומיד לאחר מכן יגיע לאתר הרשמי של קיילי (וסביר להניח גם להאב ותוכנות שיתוף אחרות..). מאחורי הקליפ עומדים אלכס ומרטיני, מי שאחראים בין היתר ל"ורטיגו" של U2 ול- Seven Nation Army של הוויט סטרייפס. נשמע מאוד מבטיח.. ולסיום השיר מסתמן כלהיט רדיופוני בפוטנציה... הוא כבר נבחר כסינגל השבוע של רדיו1, אחת מתחנות הרדיו הבולטות והעקריות בבריטניה. נקווה לטוב. שיהיה שבוע נהדר, רן xx

p i n g o

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

טוב לדעת מה קורה עם הסינגל הבא... כל פעם שחברים שואלים אותי "מתי יוצא לה עוד סינגל" אני לא יודע מה לומר...

Nadav נדב

New member
תודה על המידע ../images/Emo13.gif

מאוד מקווה שMOG ייכנס כביסייד, ושGYU יצליח.

tatababa

New member
Sometime Samurai

הולך לצאת בודאות כסינגל מהאלבום FLASH של Towa Tei. ניתן לשמוע קליפ קצר של השיר באתר הרשמי towatei.com תהנו, רן

למעלה