GIVE PIECE OF CHANCE

GIVE PIECE OF CHANCE

בעקבות קריאות של "גזען" כלפי החלטתי לשנות כיוון ולהיות שמלאני שאוהב ערבים,אחרי הכל לא כולם מחבלים. וכבר היום אבי דיכטר השר לביטחון פנים הודיע שחייבים להחזיר את הגולן תמורת שלום אמת עם סוריה. ואפשר אפילו לעשות שלום על לבנון. אני כבר מתאר לי את הפגישה המשולשת אהוד אלומרט-שמעון פרס-חסן נסראללה בבאזל שבשוויץ מקבלים פרס נובל לשלום. וסניורה בוכה מרוב עושר שיש שלום עם ישראל. ונשיא אירן מזמין עובדים ישראלים לכור הגריעני שלהם שזה בכלל כור אזרחי ולא נועד לפתח פצצות אטום. וכבר עכשיו בית חולים יהודי באירן יטפל בפצועים פלשתנאים ערבים אתם אחים שלנו עוד מהתורה רשום שאנחנו בני דודים. אוהבים אותך נשמות טהורות. אולי לעזור לכם במשלוחים מסוריה ללבנון?? מה בדיוק מתכננים לנו בקרוב? אני בטוח שזה איזשוהו מסיבת הפתעה למדינת ישראל בחג העצמאות יהיה מלא בומים..ויתפזרו קצף ברדיוס של 800 מטר ואנחנו גם נזמין נופש בביירות והחיזבללה יזמין נופש בגליל. **ההודעה נכתבה כמובן מציניות ולהראות עד כמה שהשמלאנים הקיצונים יהרסו את המדינה ובגללם הפסדנו במלחמה עם החיזבללה*** הכי-זבללה מתכננים למתקפה שנייה על ישראל וזה לידיעת הממשלה השמלאנית שלנו ולרמטכ"ל המניות שנהג "בקור רוח" בזמן שחטפו חיילים בצפון. מחר בהחלט לא הולך להיות שקט

בעוד כמה שעות תשמע שיש פצועים מלבנו

יש חיילים פצועים מלבנון. בעוד כמה שעות תשמע על זה בחדשות. וזה אותם חיילים שנלחמים בהכי -זבללה. אולי אותך לא מפחיד התקפות טילים בגלל שאתה גר במרכז הארץ. אותי זה מאוד מדאיג ובמיוחד ששר ביטחון פנים שלנו מתרפס בפני נשיא סוריה ומציע לו את רמת הגולן.

סוף סוף אוהד צודקקקקקקקקקקקקקק

אוהד הגיע הזמן לראות תשובה עניינית קבל ח"ח

וזה בא מפיו של אחד שתומך

באורי חן אותו בעל אתר ששונא חיילי צה"ל. לווין כמו שנאמר בשרשורים שנגדך--אל תתערב בכל שרשור. ההודעה נכתבה לבמבה. ושאלתי אותו לא אותך אדון לווין!

לפי חוקי הפורום הזה

כל עוד לא נאסר עליי ממנהל הפורום ואו ממנהלי הפורום ואו מהנהלת הפורומים לירשום בפורום הזה, אז יש לי זכות בפורום הזה להגיב לאיזו הודעה שאני מעוניין בתנאי שזו הודעה הוגנת, וגם אם אני אדם שמאלני אז זה עניין אישי שלי, זה לא שאני לא אוהב יהודים,אני לא אוהב יהודים למשל חיילים או אזרחים אם הם מבצעים בלי הצדקה פשעים.

טפיי עליך יא בן_**** אנשים כמוך

צריך לחסל בוגדים בעם שלהם והולכים לחפש ערבי מטייבה כדי שילקקו לו את הביצים

תיקון

מה שמשנה זו ההיתנהגות של האדם ולא-מה שמשנה זה ההיתנהגות שלך, קשה לי להאמין שאם התיקשורת מפרסמת על יהודי חשוד שזה בטוח שהוא חף מפשע עם אנשים כמו בקישור השני זה לא משנה לי לגור עם ערבים

זה משנה

אתה דואג לאינטרסים שלך שהמדינה תישאר כמה שיותר גדולה, ואני דואג שהחיים בתוך המדינה הזו מבחינת היהודים יהיו נעימים, זה עניין של חילוקי דעות

וחוץ מזה

לפי החוק תקיפת אדם בצורה פיזית בשל דעה פוליטית זו עברה על החוק, אפשר להתלונן במישטרה יש עדים, לא סתם אלה שמפגינים הם מאוגדים באירגון פשוט, אם חלק נפגע ממעשי עבריינים אז השאר יכולים ליתלונן במישטרה כנגד העבריינים, עובדה שאירגוני השמאל לא נכנעים ומפגינים איפה שצריך. וחוץ מזה חבל על הזמן ליתקוף מפגינים כי מי שקובע בפועל במדינה הזו לגבי המהלכים המדיניים זו הממשלה,

הלילה בחצות כולנו לבונקרים!!!

המלחמה הבאה שלנו היא תיהיה עם סוריה!!!!! יש כוחות שמהגנים כרגע על רמת הגולן. אירן לא תעשה כלום כי היא יודעת שטעות אחת שתיהיה העולם יזכור שאי פעם היתה קיימת מדינה בשם איראן. כל אחד והאגדות שלו סוף העולם מלחמת גוג ומגוג הכל חרטבונה אחת גדולה!!! חכו מחר ותראו מה יהיה...(איראן תתקפל עם כל "האימיום" שלה.... עברנו את המשפט "מבעד למבעד חיפה" עכשיו איזה גמד מטונף מאיים עלינו ואלה רק שינסה לעשות משהו.... רק תזכירו לי לצחוק הרבה ואולי בעצם להוציא את כל הכסף שיש בבנק לסגור חשבון לקחת מה שיש לי ולברוח... לאן? אולי מתחת לאדמה באיזה בונקר חחחחחחחחח. יאלה אני חייב לצאת לסידורים אין זמן יש רק עד מחר חחחחחחחח ילליקה יא ג'מעה

אני לא חושב שצריך לפחד מזה

אני חושב שגם אם נפגעים אז ש כל מה ש הקדוש ברוך הוא עושה זה לטובה, אני חושב ששלום בלי הגולן תמורת שלום מלא זה עדיף כמו שאם אני לא טועה אבי דיכטר טען, כמובן שיש אנשי ימין קיצוני שהם חזקים על חלשים, לפגוע במפגינים הם לא פוחדים,אבל לנסות להביע דעה בצורה הוגנת ישירות מול אנשי הממשלה זה נראה לי שהם פוחדים לעשות, מעניין,אם הם טוענים שהממשלה טועה איך הם מיתעסקים מול מפגינים ולא מול אנשי ההמשלה?הרי ההמשלה היא זו שקובעת את ההחלטות המדיניות לגבי מדינת ישראל ולגבי ארץ ישראל,לא?

למעלה