Give ´em all the onion

Give ´em all the onion

זה מאוד עצוב שהנושא הכי נפוץ בפורום של חולון הוא השברולט חוץ מזה למה זה פורום חולון-אזור? המנהלים הם מאזור והם מאוד רצו לנהל פורום ובגלל שאזור זאת לא סיבה מספיק טובה בשביל פורום (ובעצם בשביל שום דבר) הם קראו לזה חולון-אזור? או שהם שונאים את המקום הזה ורוצים להוריד מכבודה על ידי כך שהם מראים שזאת לא עיר מספיק שווה בשביל פורום משלה

RevitallicA

New member
למה...?

מפריע לך הקטע עם הדיבורים על השברולט...?! זה המקום ההכי מדובר בפורום כי רוב הפורום הולך לשבי...(לא...?) ולגבי הקטע עם ה-חולון-אזור... הייתי מגיבה, אבל זה לא ענייני...זה העניין של מנהלי הפורום... : )

Absolut May

New member
../images/Emo6.gif

אבל די הרבה בשברולט, מה אתה מתלונן ובקשר לאזור, היא באמת עיר נחותה, והיא חייבת להיות קרובה איכשהו לחולון כי בכל מקרה, אזור היא כמו שכונה שבתוך חולון.

מה?? אה??

"שאזור זאת לא סיבה מספיק טובה בשביל פורום (ובעצם בשביל שום דבר) "?? אני לא מאזור..קודם כל אבל מה זה הזלזול הזה????????? מה יוריד מהכבוד של חולון שיכלילו אותו עם אזור??? שטויות לשמן!

katykr

New member
מי אמר שהמנהלים הם מאזור?

ולא הבנתי מה הבעיה עם פורום חולון אזור? עד לפני פחות מחודש השם היה "פורום חולון" השם "אזור" נוסף רק לפני זמן מה... והשברולט זה לא הנושא הכי מדובר כאן. אבל הרבה אנשים מכאן הולכים לשברולט, וזה נושא שמשותף פה להרבה אנשים. אתמול פשוט היה קטע עם כל העניין הזה של השברולט, בגלל זה כל העמוד הזה הוא על השברולט!

לי אישית..

לי אישית אין בעיה עם השם של הפורום
ולפי דעתי הכינוי שלי זה הדבר הכי מדובר פה

benny afro

New member
אני חושב...

שהפורום הזה שולט... וזהו. למי אכפת חולון אזור, חדרה רעננה כפר סבא ואי אפשר להגיד אזור בלי חולון... כי מאזור באים ללמוד בחולון רוב האנשים... אז יאאלללהה... אנחנו ביחד. עיר אחת.. עם צומת של זונות באמצע. אני חושב. פורום גדול קטי.

למעלה