Giro della Provincia di Lucca

Mont Ventoux

New member
על הספרינט

ממה שאני ראיתי: דיוויס אכן הקדים את הספרינט ויצא מגלגל 4 או חמישי לרוח (לא מצאתי וידאו טוב כדי לראות בדיוק) בזמן שבונן ישב על הקטר האחרון שלו - טרנטי. טרנטי דווקא כן שייט הצידה (לכיוון שמאל) כדי לאפשר לבונן את נתיב ימין. הראיה לכך היא שדיוויס, שבא מצד שמאל, חטף נגחה מהכתף של טרנטי. בונן לעומת זאת, היה מוגן מצד ימין ע"י הגדר ומצד שמאל ע"י נוכחותו של טרנטי שהחל להאט. אחרי שבונן ודיוויס עקפו את טרנטי, לדיוויס עדיין היה יתרון, אבל אז בונן החל עם הבעיטות.

ido mazor

New member
על הספרינט ועל בונן

ברגע שטרנטי קלט שדיוויס עוקף אותם טרנטי סטה שמאלה די בחדות, "נכנס" בדיוויס ופינה הרבה מקום לבונן מימין. בונן המשיך ישר ישר עם הגדר לימינו, דיוויס תפס את הגלגל של בונן ובסיום עוד ניסה לצאת לרוח (שמאלה), אבל זה היה מעט מדי ומאוחר מדי. היה ספרינט ארוך יחסית, בונן שיחזר את הישגו משנה שעברה (ניצחון בקטע הראשון) והשנה אף זכה בחולצה הצהובה בזכות הפרולוג המצוין שלו (הפסיד בפרולוג רק 3 שניות למנצח לעומת 14 שניות בשנה שעברה). בשנה שעברה בונן זכה גם בקטע השני, שבגלל מזג האוויר היה מקוצר ומהיר מאד (46.5 ק"מ ב-53.5 דקות, ממוצע של מעל 52 קמ"ש).

טרנטי הוא מושך "מלוכלך"

לא ראיתי את השידור אתמול, אבל החסימות של טרנטי הן עניין קבוע. אצל מרקו ולו אפשר לראות תמיד שהוא מפנה את עצמו למקום שהוא לא יפריע לרוכבים אחרים.

ido mazor

New member
אפשר לראות באתר יורוספורט

באתר יורוספורט בקטגורית אופניים אפשר לראות הרבה קטעי וידאו קצרים, בין השאר הסיום של הקטע אתמול.

בוא נגיד שאם היה ספק שבונן הכי חזק

החסימה הייתה נלקחת בחשבון, משום שהיא הייתה מאד לא הוגנת. במקרה הזה, להגיש תלונה היה קצת לא-ספורטיבי כי לדיוויס לא היה סיכוי שבעולם לתפוס אותו.

Mont Ventoux

New member
אבל אם זה היה קורה בטור דה פראנס,

ואם במקום דיוויס היה מדובר באוסטרלי אחר... או אז היינו שומעים על זה הרבה יותר.

מכתב ממועדון המעריצים הישראלי

של אלסנדרו פטאקי: לכבוד הוט/YES הנדון: יורוספורט2 מקורות רשמיים של מועדון המעריצים של פטאקי, העבירו מידע חסוי, על הסיבה לכך שבישראל לא ניתן לקלוט יורוספורט 2. על פי אותו מקור, מועדון המעריצים הישראלי של תום בונן, העביר סכומים לא מבוטלים אליכם, על מנת שבישראל נוכל לקלוט רק את תחנת יורוספורט 1. על פי אותו מקור, הוחלט בחדרי חדרים להפלות את יקירנו "אלה ג'ט" לטובתו של הרוכב המכונה "תומי-גאן", ולכן אנו לא נזכה לראות את ה-
, אלסנדרו השני (הראשון הוא כמובן דל-פיירו), מתחרה בטיראנו-אדריטיקו החל מיום רביעי, אבל כן נזכה לראות את בונן מתחרה בפריס-ניס. על החתום, מועדון המעריצים הישראלי של אלסנדרו פטאקי העתקים: מועדון המעריצים של פאולו "הצרצר" בטיני מועדון המעריצים של איבן באסו ____________________________________________________________________ * לא להתייחס להודעה זו ברצינות, היא נכתבה מתסכול. מעניין מתי נזכה לקבל את יורוספורט 2 בישראל?

פטאקי מנצח באיטליה היום

שיתוף פעולה מוצלח עם צאבל ברכיבה המשותפת הראשונה שלהם במרוץ רשמי.

פטאקי

New member
ידידי בישראל

אל דאגה , תראו אותי בהמשך העונה . אל תשכחו איזו חולצה לובש הבחור השני שהזכרתם , תנו לו עוד קצת , ואולי אחרי המרוץ בעקבות השמש תתחיל לעבוד גם קללת הקשת . אני דואג למי שבחר בי למשחק הפנטזיה - נאמנות זה דבר חשוב . בכל מיקרה את התירוצים בעבודה שומרים לחודש מאי .. שנת מירצים ניפלאה, מתוחה גם ללא הטקסני . שלכם אלסנדרו .

Mont Ventoux

New member
שדורים ברשת: טיראנו-אדר' + פרי-ני

הלינק: mms://fastreal.fastweb.it/raisporthigh לו"ז: היום: 16.15 פריז-ניס קטע 1 (של אתמול) - לא בטוח שאכן כך יהיה כי בתוכניה זה מופיע בתאריך של אתמול. אבל אתמול שידרו בשעה זו את הפרולוג, ולכן נראה לי שאולי התוכניה עודכנה רק חלקית. אז למעוניינים, שווה לבדוק סביבות 16.15. מחר (רביעי): 20.30 טיראנו - אדריאטיקו, קטע 1. (שידור של איזה 50-60 דק') קחו בחשבון ששעת השידור בפועל יכולה לזוז כמה דקות קדימה או אחורה. אגב, מישהו ניסה לראות? קליטה? תגובות?

aabramovich

New member
אתמול שידרו יופי את הקטע הראשון

ולא את הפרולוג. היה מצויין. בעיקר כשהבוס מגיע ואני צועק לו "עוד קמ אחד דבר איתי עוד 5 דקות!!!" ומקבל מבט רחמים בתגובה... הבנתי כל si... וזהו. אז אני מחפש איך אפשר לראות ב RAI ולשמוע את יורוספורט... שניהם צריכים WindowsMediaPlayer בו"ז... מה שלא בדיוק מצליח לי.... אבל ראו מצויין. בתיזמון מושלם ובלי פרסומות!
עזריאל

Mont Ventoux

New member
ביומיים האחרונים דווקא

היתה לי איכות שידור לא טובה. נע קופא, נע קופא, קופא קופא, נע, קופא, עם סאונד בלי סאונד, יורד בקצב, עולה בקצב, נע קופא, וכמובן קופא באולטימו קילומטרו. אגב, לא הפסדת פרשנות של יורוספורט אתמול, כיוון שהתקלות הטכניות סתמו להם את הפיות, ורק קול ההליקופטר מעל ופה ושם איזו קללה של אופנוען צרפתי נשמעו. הצוות של RAI כמובן לוקח את יורוספורט בגדול (לא שזו חכמה גדולה) כשהם מזהים רוכבים (בדגש על האיטלקים), מדווחים מי נמצא באיזו פוזיציה (1,2,3...), ובכלל, פרשנות לספרינט. קצת יותר הכרות עם השמות ועם המטריה, ואפשר להבין לא מעט מהדיבורים. שווה השקעה, אם יש עניין במירוצים.

aabramovich

New member
בואי ונאמר -

אני כרגע בחיפושים אחרי קורס באיטלקית (עבור א')... וקשה להבין משהו כשאתה מתעסק בכתיבת קוד בו"ז
אבל השידור בהחלט נראה מצויין.
עזריאל

inspired rider

New member
Ale-Jet מגיב מטוסקנה...../images/Emo106.gif

אלסאנדרו פטאקי שוב מוכיח שהוא הספרינטר החזק בעולם - מנצח בשלב 1 של ה- Giro della Provincia di Lucca כשהוא מעמיד מאחוריו שורה של רוכבים כמו קוריוני, זאבל,גרילו, גווידי, לוריאה ופישר.

למעלה