Giora - eifo ata mistovev ya boged?
ס סנדי32 New member 5/8/02 #4 סוויטיייייייייי../images/Emo124.gifייייייייייי קחי אותו ממני הוא לא נומאלייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחח סאמק גיורא מואההההה על הקרחת שלך גיורא
סוויטיייייייייי../images/Emo124.gifייייייייייי קחי אותו ממני הוא לא נומאלייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחח סאמק גיורא מואההההה על הקרחת שלך גיורא
ג גיוRא New member 5/8/02 #5 סינדי,,עברת ל........ להתעלם,,,, ותזכרי שאת ביקשת.... סוייטי מאמי זהו.... all your´s
ס סנדי32 New member 5/8/02 #7 סוויטייייייייייי תחזירי לי אותו הוא שלייייייייייייייייייייייייייייייי מואההההההההה על הקרחת שלך גיורא סנדי32
סוויטייייייייייי תחזירי לי אותו הוא שלייייייייייייייייייייייייייייייי מואההההההההה על הקרחת שלך גיורא סנדי32
ג גיוRא New member 5/8/02 #8 sorry sindy דה טראיין הז אולרדי פאס´ד..... > > > > > > > > > > > >אבל,,,, תביאי עוד ,,, אחרונה...
ס סנדי32 New member 5/8/02 #9 חחחחחחחחחח גיורא שלא תעיייייייז לעזוב אותי שמעת ? אני שלך אתה שלי נאהב לעד ללא תנאים יש לך קרחת ואין אוכל בצלחת נרות ויין לחיים טוב נו לפחות ניסיתי מסכים או לא ??????? מואההההההה על הקרחת שלך
חחחחחחחחחח גיורא שלא תעיייייייז לעזוב אותי שמעת ? אני שלך אתה שלי נאהב לעד ללא תנאים יש לך קרחת ואין אוכל בצלחת נרות ויין לחיים טוב נו לפחות ניסיתי מסכים או לא ??????? מואההההההה על הקרחת שלך
ג גיוRא New member 5/8/02 #10 טוב אם זה בלי תנאים...!! אז בתנאי ש,,,,,,, יאללה יאאלללהההה ת´בייי נשיקהההההה..... <--------(לחיינו נשמה
טוב אם זה בלי תנאים...!! אז בתנאי ש,,,,,,, יאללה יאאלללהההה ת´בייי נשיקהההההה..... <--------(לחיינו נשמה