Gilmors Going-away Party - Yay or Nay?

Elsewhere

New member
אי לכך ובהתאם לזאת...

כמה זה כבר רלוונטי לחיילים אם מדובר ביולי או ביוני או באוגוסט? [במיוחד אם נדאג לכך שזה ביום חמישי.] בלי לפגוע אומשהו. הדר
.

loopin

New member
אני אמנם לא מפעילי הפורום אבל אני

גילמור פריק בצורה בלתי ניתנת לשיעור.... אני מיקנעם אז מבחינת המקום זה ממש מצויין... גם עם השלישי ביוני אין לי בעיה..

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
Well Well Well

על התאריך הסימלי אכן ניתן לוותר, כל יום אפשרי מבחינתי. (הצבא יסתדר בלעדי לערב אחד) אם למישהו יש רעיון למקום אחר, שיציע, אם לא, אפשר לסגור על המקום, אפילו שהוא צפוני - תשקיעו בגילמורס שלכם! תשקיעו! P-: מבחינתי תנו לי תאריך ואני אתחיל לארגן דברים. כך שמשימתכם לשבוע הקרוב: - למצוא תאריך - להיסגר על איך יראה המרתון, כלומר איזה פרקים ישודרו? איזה עונות? - להסכים על הפאב - לחשוב חיובי שבועות שמח לכולם!

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
הא, ועוד מחשבה אחת

ימים חמישי ושישי הפאב פעיל. זאת בעיה. אם אנחנו אכן נסגרים על המקום, יש לנו את ראשון, שני, שלישי, רביעי ושבת. ומצד שני, שוב, אם יש לכם הצעות אחרות... יתקבל בברכה. אני אומרת, לכו על שבת, תחתמו חופש על יום ראשון (יום סידורים א-הה, הכלב אכל לי את השיעורי-בית... מממ...) ויאללה בלאגן! שבת זה יום מצויין, מתחילים במוצ"ש, מסיימים לעולם לא, תסכימו איתי על שבת <*מציבה מטוטלת מול עיני הפורום ולוחשת שבתתתתתתת*> כל שבת שהיא, כדאי לכם, באמת! והרי רשימת תירצוים ליום ראשון: - חולה\ גוסס\ מת\ (סבון?)\ כואב\ נפל\ נדרס... (מכאן והלאה זו כבר סתם רשימת פעלים) - ימי סידורים - מאורע משפחתי (אי 'פשר נו, יש חתונה בסטארס הולו!) - רכבת ישראל (תמיד עובד) - מדינת ישראל (לפעמים עובד) - שכחתי - שעון קיץ - לא התעוררתי - אסטרואיד נפל בשכונה וחסם את היציאה לרכב המשפחתי - אסטרואיד נפל בשכונה - מסיבה פרידה לתוכנית טלוויזיה והערת אגב, למגיעים בתחבורה ציבורית - הסעות מאזור מרכזית המפרץ אפשרי בהחלט. (!I give you all I got here people, work it out) ובאווירה אופטימית זו, חזרתי לאכול גבינות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אין לי בעיה עם חיפה,

אבל אני די סגורה על יום חמישי. אין לי עוד ימי חופש לבזבז, גם ככה המפקדים הבני-זונות שלי הכניסו אותי למינוס.

bIue angel

New member
אני אשמח../images/Emo9.gif

אני לא פעילה בפורום, אבל אני רואה בנות גילמור מאז כיתה ד'
אני אשמח לבוא

Fitch

New member
אם את צריכה עזרה, אני מהקריות

ודי משעמם לי, שלחי מסר עם טלפון ונפעל.

pilot promo

New member
אהה כן--

ואני די קוא סמוי פה חוץ מפעמים בודדו שאני כותב כאן אבל אני רואה בנות גילמור מהתקופה של ערוץ שלוש ומכור לבנות גילמור בטירוף-יש לי את עונה 2 על די-וי-די אז אם תרצו אני יכול לתרום... ואגב-מוכן לעזור במה שצריך ואני יכול לעשות...

Koala Girl

New member
../images/Emo12.gif

אין לי שום קשר לפורום,אבל הרבה קשר לסדרה
בכל מקרה אם בסוף תארגנו משהו וצריך עזרה שלחו מסר...
אני אף פעם לא אתנגד לבוא לערב בנות גילמור

למעלה