Gil shaDy

Faiscap

New member
Gil shaDy

אחיייייייייייייייייי גברררררררררררררררררררר מה המצב?!?!?!?!?!?!?!? בכל אופן אל תתן לאנשים להרוס לך את המצבי רוח גם אם הם איזה מפלצות או איזה הומואים מעוותים מאיזה מירק מטומטם הם לא שווים חצי ממך אל תשכח תודה על הכל גבר:) "בטלוויזיה ראיתי אישה ממש יפה,כמה שהיא גנחה כשהיא התגפפה,התכופפה לאיזה גבר ליקקה לו את הכלי, התחלתי לפנטז איך היא הייתה יורדת לי" :)

Faiscap

New member
אחיי

אני לא מבין אתכם אני באמת שלא מבין איך הראש של חלקכם עובד טופאק-מת! אין! נאדה! הרגו אותו למה אתם חושבים שהוא יחזור? ולמה אתם עוד מאמינים שהוא חי? אני לא מבין כאילו אנשים מתנהגים מוזר בטירוף (כן שיי-די) וזה לא שהם חושבים זה שהם מאמינים שהוא חי (שיי-די) הוא מת!! :)

omritoto

New member
כי טופאק הוא אלוהים!

ואם אתה רוצה לדבר אישית עם שיידי אז עשה זאת דרך המסרים האישיים!

Gil shaDy

New member
תומר יא ק-רוע!!!

מה אתה עושה פה מאן? ברוך הבא לפורום אבל מה לעזאזל ולאלף עזאזל אתה עושה פה??? וטופאק אולי חי לך תדע...זה לא ממש משנה עזוב את זה... לא לצטט שירים מטומטמים כמו מיס ג'ולי!!! זהו אחי...

Faiscap

New member
מיס ג´ולי-שיר מטומטם?!?!?!

אחי אם שכחת זה שיר שלך!!!! "השיר" מה אתה דפוק?!?!?!? אני מקווה שכולם פה מכירים את השיר זה שיר ענק חחחחח שיי-די אחי אתה חייב לפרסם את המילים של השיר טופאק מת הוא לא חי הוא מת אלביס חי?לא! אלביס מת! מ הבעיות פה? בנאדם מת הרגו אותו למה להתווכח עם העובדות?

Gil shaDy

New member
אם ת'מתעקש...

אני אביא לך את המילים מחר לבי"ס...תירגע מיס ג'ולי=שיר שלי=חרא שיר!!! טופאק=ראפר אמריקאי=אין לו קשר דם אלי=אין לא לי ולא לך פאקינג דרך לדעת אם הוא חי או מת!

farkash

New member
me julie

אם כבר אז: מי ג'ולי... אם אתם מתכוונים לשיר של עלי ג'י עם שאגי...

Little MC

New member
האו האו האו {?}..

- בורגר אין! כמו צ'ופה רק יותר ט-עים {מודיעין 4 אבר}

למעלה